Şimdi Ara

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (329. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
31.835
Cevap
380
Favori
1.610.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Konsol Amazon UK'da kargoya verilmeden eksikleri tamamlıyorum. Game Pass Ultimate'yi hallettim. Şarj edilebilir pilleri falan da hallettim. Şimdi bir tek eksiğim kaldı, o da ikinci kol. Açıkçası limitimi fazlasıyla zorladım, en az 500-600 TL fiyatlar. Olabildiğince ucuz bir şekilde halletmem gerekiyor bu işi. İkinci el bir kol da almak istemiyorum. Az ama öz bir sorum olacak size. Aşağıdaki kol, Xbox series S'te çalışır mı? Şayet cevabınız hayırsa, ucuz bir alternatif önerebilir misiniz? Çok teşekkür ederim.

    Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen




  • Eric Cartman. kullanıcısına yanıt

    Böyle dandik bir şeyle konsolu kirletmeye gerek yok. 2. el One S kollarına bakabilirsiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eric Cartman. kullanıcısına yanıt

    xbox one ve x/s ile beraber gelen kol dışında çalışmaz. İkinci el one kolu bakabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana 14 euro para iadesi geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wessaur.

    Konsol bu sabah elime geçti ve biraz övmem gerekiyor, açılın :) Kurulumu yaptıktan sonra ilk iş, next gen patch almış olan Sea of Thieves i kurdum - boyut olarak sadece 17gb olması da önemli nokta. 2-3 dakikada girebildiğim oturuma girmek 22 saniyemi aldı, evet kronometre tuttum çünkü aynı işlemi one s'te de denedim, hemen hemen 185 saniye falan sürüyordu. One S'i kesinlikle gömmüyorum, fiyatına göre harika bi cihazdı ve severek kullandım, yakın bi arkadaşıma da hediye denebilecek bi fiyata sattım. Bunların dışında ben one s sessiz sanıyordum ama series s'i görene kadarmış. Dibine girmeme rağmen bir ses duymadım. Grafikler ve atmosfer de orta seviye bir pcde hissetmeme yeterli oldu ki, bu fiyata muazzam bir deneyim bence. Kendi oyunları geldikçe bu hissiyat çok daha artacaktır. Her nesilde senaryo böyle, asıl güç 3-4 senede ortaya çıkıyor.

    En çok ve bana göre haksız eleştirilen depolama, bir ana ve hikayeli bi oyun, 2-3 tane de yan oyun şeklinde takılanlar için yetecektir. Kütüphanelerde de yüzlerce kitap var ama aynı anda kaç tane okuyoruz mesela? Bitir, sil, yenisine geç. 50mb ve üstü İnternet hızları için gayet mümkün şeyler. Bir pc toplamaya kalkın ve bu kalitede bir ssd eklemeye çalışın bakalım neler göreceksiniz :)

    Controller bir ds4 ve dual sense güncellemesi kadar olmasa da one gamepadine göre biraz daha hafif ve önemli noktaları daha tırtıklı geldi. Full beyaz olması da hoşuma gitti.

    Gamepass konularına ya da ps ile olan polemiklere hiç girmiyorum. Ülkenin durumu ortada, paranın değeri ortada. Daha iyisini daha uyguna bulan varsa söylesin oraya geçelim ;)

    Gelelim 4-5 oyunluk indirme kuyruğumun sonundakine; red dead redemption 2. Henüz next gen patch almamış olsa da ssd gücüne güvenip, 30 saniyede girerek, kendisinden yılların intikamını almak istiyorum :))

    Uzun lafın kısası ilk gün itibariyle bile bana bi çağ atlama hissini yaşatmış oldu bu küçük cihaz. Zamanla gücünü çok daha iyi göreceğiz. Unutmayın cihaz kendine özel oyunlarına henüz sahip değil ve oldukça tüm o dalga geçenler xbox 'un önünde diz çöküp, tövbe isteyecektir. Bill Gates' in de dediği gibi, "Xbox wins!"

    Ekşide debeye yani dünün en beğenilen entryleri arasına girmişim bu yazıyla, burada da okuyup beğenen herkese çok teşekkür ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wessaur. -- 15 Aralık 2020; 8:49:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • çok teşekkürler yardımınız için.

  • Dün warzone kurdum series s e. Oyun muazzam çalışıyor en ufak bir fps düşüşü görmedim. Ps4 ten sonra ilaç gibi geldi valla

  • Eric Cartman. kullanıcısına yanıt
    Amazon tr de şuan 838 tl ye geliyor 30 tl indirim koduyla.
    9.nesil siyah kol ben kendime aldım


    Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • video özeti: sabit 30 fps genelde 1080p(artıp azalıyor). Series x in birebir aynısı sadece düşük çözünürlük.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen
    merhaba arkadaşlar genelde bu tip videoları pek izlemem ama dün denk geldi
    multiplayer adlı kanalin yeni nesile şu an gerek varmi tarzi bir videosu
    burada series s den bahsedilirken " 2-3 yil sonra gücünün yetmeyeceğini bu yüzden tercih edilmemesi gerektigini"söylüyorlar
    benimde bir series s sahibi olarak kafamı karistirdilar ve size sormak istedim bu alet
    neslin sonuna kadar 1080p 30 fps dahi olsa gidemeyecek güçtemi ?

    eski tip bir oyuncuyum 60 fps bile aradigim söylenemez 1080p ekranimda oyunu kasmadan oynamak mutlu olmam için yeterli

    herkese tşkler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: broodofqueen

    Bu mesaj silindi.

    ya kardeş insanlar pc ile uğraşmamak için konsol alıyor. sana ne isteyen konsol alır isteyen pc. ona bakarsan malum konsolun da excleri pcye çıkıyor, çıkmayanlar da ps now sayesinde oynanabiliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shenoma kullanıcısına yanıt

    Daha önce Amazon de den satın aldığım Xbox one S 2 yıl garantiliydi.


    Açıkcası konsol bulunmadığı için hiç bakmadan aldım.

  • Arkadaşlar şuanda series s ayarında PC toplamaya kalksanız nekadar tutar haberiniz vardır. Onu geç sabit FPS alabilirmisiniz optimizasyon vs sknti. 1050ti nerdeyse 2bin olcak siz neyi tartisiosunuz. Vazgeçin su paylaşımlardan o bunu demiş bu bunu demiş.enise yetmez tabi ama bana yeter sanada yeter. Yetirebilirmisin doymak istiosan doyurur series s. Oynadığım oyun kalmadı series s te nerdeyse. Ve 1080li PC m den daha performanslı makine . 3600 3800 aralığında alın bakalım daha iyi birşey kurun yada. X s güncellemesi alan hangi oyunu PC ile karşılaştırdı bu yayıncı şahsiyetler.? Birde hiç oynamayip konsol u alsammi surda böyle bı video var karşılaştırma var bilemedim kafasindakiler var aramızda. 500sayfa post olmuş atmadigimiz oyun SS i kalmamış oynadığımız her oyun hakkında yorum yapmışız hala o söylemi bu böylemi bu böyle diyor su şöyle diyor. 3.5a varsa daha iyi bı alternatifin arkadaşım git onu al ozaman. Yada paran vardır git x al. One s hala oynuormu millet yada normal PS4 ? Çıkalı 7 bitti 8 sene olcak. Ki bu daha başlangıç series s için. E üstüne adamlar gamepass gibi nimet getirmiş sana. Yeni nesil oyun olsa ne olmasa ne PC kursan farklimi durum GTX 3090a özel oyunmu çıkıyor. Yavaş yavaş optimize oluyor oyunlar güncellemelerle ve sadece bir yada 20ye yakın oyun x s güncellemesi aldı. Oyunları bu kalitede oynatacagin bir PC kurmayı dene bakalım neoluyor. Adamlar müthiş iş çıkarmışlar series s ile biz hala o bunu demiş bu bunu demiş. Cengiz ilgilen sende su konuyla rica ediyorum yada başka bir başlık aç kardeşim bu videocular o bunu dediciler orada konuşsun bu mevzuları. Driveriydi FPS ydi vs ne ugrasicaksin PC ile. Konsol rahat adam işi yaslan arkana uzat ayağını oyununu oyna. Konsolda FPS muhabbeti yapıyorsunuz. Pcdeki 30 60 FPS le burdakini bir tutmayın aynı değil.defalarca söylendi hala alacak insanlarin akıllarını karıştırıyorsunuz yanlış bilgilerle. Getir series s in alternatifini aynı para ve gamepass imkanıyla, oturup öyle konuşalım . Hiç bir alet cihaz platform yarışamaz . Series s ne almak istediğini bilen adam işi. Vardır 1080p güzel bir TV ,kendine birazda vakit ayiriorsundur yeri gelir tek yeri gelir ailenle hoş vakit geçirmek istersin bu net sana bunu verir ve üzmez.buteni zorlayıp oyunda aldırmaz kardeşliği var gamepass i var. El insaf. Ne 5 tarafı ne x Ne PC tarafı FPS grafik konusunda size aradaki 2.kat farkı yaşatmaz 1080pde. Vardır exc oyun isteğin alırsın paşa paşa bu senin tasarrufun . Cihazı kotulemeyi bırakın artık . Kimsenin de hakkına girmeyin. Aklını karıştırmayın.




  • broodofqueen kullanıcısına yanıt
    oyun oynamayi pc ve konsolla nasil bir tutabilirsiniz.pc de hileciler cok.sahsen ayni oyunu pc varken konsolda oynamayı tercih ediyorum.guclu bir pc im olmasina ragmen
  • 
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.