Geçen hafta amazon.de den verdiğim sipariş küçük bir almanya ve avrupa turundan sonra nihayet İstanbul'a geldi. Bakalım kaç günde Ankaraya teslim edecekler. ![]() |
|
Merhaba hocam, aslında Türkiye fiyatına kıyasla epey uygun kalacağı için alınabilir fakat onda da bir kararsızlığa düşüyorum. Tek başına PS5 alırsam muhtemelen oynayacak oyun bulamayacağım şu zamanda. İlk aşamada Xbox daha çok işime yarayacaktır, Gamepass'teki oyunlardan yararlanmak için Series S'in yeterli olacağını düşünüyorum. FIFA ve 2K gibi oyunların platformu çok fark etmez bu oyunlar Series S'e alınabilir ama yeni gelecek crossplatform büyük oyunları Xbox tarafında alırsam PS'te kullanamam/PS'e geçemem diye düşündüğüm için tek konsol PS5/Series X yerine Series S almak şimdilik daha mantıklı gibi. En azından 4K TV-Monitör masrafını da düşününce Series X veya PS5 şu anda tek başlarına gereksiz gibi benim için. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Gamepass ultimate 6 lira kampanyası bitmiş arkadaşlar Artık 45 liradan alabiliyorsunuz sadece.Bugün aradım 1 yıllık yapmak için ordan öğrendim.Bu sabah microsoft haber göndermiş 6 lira tamamen bitti diye. Muhtemelen her ay yeni hesap açanlar çoktu o yüzden oldu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maşık -- 14 Aralık 2020; 15:26:15 > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shenoma -- 14 Aralık 2020; 15:52:12 > |
|
|
Hocam bu aynı şekilde Almanyadaki mediamarkt, saturn, amazon gibi yerlerden alınıp Türkiye'ye getirilen konsol için de geçerli mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
arkadaşlar merhabalar bir konu da fikrinizi almak istiyorum yurtdışında sömestr zamanı konsol almayı planlıyorum da en son ps3 vardı ben de(kısa bir süre de one s ama 1 ay falan maddi durumdan satmıştım) o yüzden yeni gelecek oyunlar kadar bu neslin oyunlarını da merak ediyorum wticher red dead gibi yurtdışından alacağım için ikisi arasında çok fiyat farkı olmayacak kısaca sizce özellikle geriye dönük pyunlar için xbox series s mi ps5 digital edition mı |
aradiniz da musteri hizmetleri mi soyledi hocam |