Şimdi Ara

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (386. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
31.834
Cevap
380
Favori
1.610.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • shenoma kullanıcısına yanıt
    Simdi yazdigimi tekrar okuyunca sadece bunlara demisim gibi olmus, taniyorum firmayi. outer worlds nezdinde genele yonelik bahsetmek istemistim kendim ortaligi karistirmisim :)
  • Artık forumda PS5, Series S ve X konuları popülerliğini yitirmeye başlıyor. Sanırım stok bulunamadığı için.

  • berkeerzan kullanıcısına yanıt

    Oy verdim hocam. Ben pek fark edemedim ama ilerde bana olmayacağı anlamına gelmez. Böyle şeylerde birlik olunmalı. İyi düşünmüşsünüz.

  • Victoriou_S kullanıcısına yanıt
    Bence stoktan değil de, daha çok benim gibi konsolu alıp forumla ilişkisini azaltmış olan insanlardan dolayı oldu. Çünkü elimizde konsollar yokken meraktan sabah-akşam takip ediyorduk ne var ne yok diye

    Şimdi merak ettiğimiz cihaz canlı bir şekilde elimizin altında, en çok merak eden ve forumu kullananlar da cihazı alıp keyfini çıkarmaya başladılar. Konsolla alakalı yeni bir haber beklemiyoruz, oyun etkinliklerine kadar yeni bir oyun duyurusu da gelmeyecek. Bence sebebi bu
  • Hypnosis. H kullanıcısına yanıt

    gta 5 deneyen var mı 1080p 60 fps verebiliyor mu veriyorsa normal ayarlarda mı yoksa high ayarlarda mı


    series s fiyatında 50 dolar indirim bekliyorum olursa alınabilir

  • mavikıs M kullanıcısına yanıt
    Gta 5 bildiğim kadarıyla yeni nesil güncellemesi alacaktı. Bu güncelleme gelene kadar beklemek lazım, oyun ilk xbox one versiyonu gibi çalıştığından dolayı güncelleme sonrası evrim geçirecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hypnosis.

    Gta 5 bildiğim kadarıyla yeni nesil güncellemesi alacaktı. Bu güncelleme gelene kadar beklemek lazım, oyun ilk xbox one versiyonu gibi çalıştığından dolayı güncelleme sonrası evrim geçirecektir.

    Ücretsiz güncelleme değil de remaster olarak çıkıp ayrı satılacak gta v




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wessaur. -- 9 Ocak 2021; 6:12:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Victoriou_S

    Artık forumda PS5, Series S ve X konuları popülerliğini yitirmeye başlıyor. Sanırım stok bulunamadığı için.

    Yok dostum ondan değil, olay hedonik adaptasyon. Hayal edilen ürünün alınması, hedefin başarılması vesaire bunların insana vereceği mutluluk 5-10 saniye falan sonradan her şeyde olduğu gibi bu da normalleşiyor işte.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wessaur. -- 9 Ocak 2021; 6:15:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Sorrow kullanıcısına yanıt

    Adamların pek umursayacaklarını sanmıyorum hocam ya. Mesela ac origins 4 5 senelik oyun. Ubisoft bunla patch için 30fps kilidi için uğraşmak zorunda mı? Bence değil ki bu patch işinin de kolay bir iş olduğunu sanmıyorum. Yakın dönem oyunları zaten alıyor birer birer, en güzel örneği borderlands 3, division 2 nin de alacağı söyleniyor. Online rekabetçi oyunlar zaten direkt kaldırdı fps kilitlerini ekranlar uygunsa 120 fps bile veriyorlar.


    Cihazı alırken geri uyumluluk one s modunda olacaktı buna bilerek aldık zaten. Pek şikayet etmeye de hakkımız yok. Konsoldaki 30fps ile pcdeki 30fps aynı değil zaten bunu ikisini de kullanmış biri olarak söylüyorum. Pandemi dönemindeyiz oyunlar da birer birer erteleniyor cihazın gücünü görmek için en az 1 sene daha bu geçiş sürecinde olacağız. Son olarak şunu da ekliyim ilk parti konsolları alarak zaten gönüllü beta tester olduk bi nevi o yüzden başa gelen çekilecek :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wessaur. -- 9 Ocak 2021; 6:24:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Victoriou_S kullanıcısına yanıt

    Vallahi hocam yeni nesil bir oyun olmadığından(hatta yeni oyun olmadığından) muhabbet dönmüyor. Cyberpunk oynadım yeni olarak bir tek, resimler falan paylaştık. Onun dışında Fifa 21 var ki konuşulacak bir şeyi yok. Forza, Gears 5 falan bitirim eski oyunlar. Şimdi de Dark Souls Remastred'a sardım. Konuşulacak bir şey kalmadı. SSD dedik, Quick Resume dedik, Ds5 dedik bitti konu kalmadı.  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wessaur.

    Ücretsiz güncelleme değil de remaster olarak çıkıp ayrı satılacak gta v



    Alıntıları Göster

    Bu kesin mi dostum kaynak falan var mı? daha bugün satın aldım ona göre iade işlemi başlatacağım

  • Merhaba. Xbox series s aldim. Pc ye göre renkler biraz soluk duruyor ve bu cihaz ısınıyor. Rx 5600 xt ile kıyaslandığımda daha zayıf duruyor. Rx 5500 xt ayarında gibi. Fana elimi yaklaştiriyorum ve ciddi bir sıcak hava çıkışı var. Lazer sıcaklık ölçer ile fanın olduğu kısma dışarıdan baktım ve 57 derece olan yerler var. Dışarıdan bu kadar sıcak ise cpu ve gpu içindeki sıcaklık kaç derecedir. Oyunlarda herhangi bir kasma donma vs olmadı ama cihazda ısınma problemi olduğu kesin diyebilirim ileride sorun olmaz inşallah. Cihaz ufak ve güzel bir cihaz. 4k 60 fps de oynuyorum ve forza motorsport 7, f1 2019 oynuyorum. 4k olmasına rağmen pc deki görüntü kalitesini alamadım. Hem 4k 60 hz tv de hemde 2k 144 hz 1 ms monitörde denedim. Kalite rx 5600 xt ye göre düşük ama renkler neden daha soluk onu çözemedim. Benim fikrim bu cihazın 1080p oyun için olduğudur. Kalite olarak rx 5500 xt yada gtx 1650 super ayarında oyun oynatıyor. 4k da oyun oynuyorum ama görüntü kalitesi 4k ayarında degil hatta 2k bile değil bence. Goruntu kalitesini 1080p den 4k ya alıyorum fark yok gibi bir şey. Pc de görüntüyü 2k ya çekince bariz fark oluşuyor. Bilmiyorum belkide oyunların optimize edilmesi lazım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysroguz -- 9 Ocak 2021; 18:0:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysroguz

    Merhaba. Xbox series s aldim. Pc ye göre renkler biraz soluk duruyor ve bu cihaz ısınıyor. Rx 5600 xt ile kıyaslandığımda daha zayıf duruyor. Rx 5500 xt ayarında gibi. Fana elimi yaklaştiriyorum ve ciddi bir sıcak hava çıkışı var. Lazer sıcaklık ölçer ile fanın olduğu kısma dışarıdan baktım ve 57 derece olan yerler var. Dışarıdan bu kadar sıcak ise cpu ve gpu içindeki sıcaklık kaç derecedir. Oyunlarda herhangi bir kasma donma vs olmadı ama cihazda ısınma problemi olduğu kesin diyebilirim ileride sorun olmaz inşallah. Cihaz ufak ve güzel bir cihaz. 4k 60 fps de oynuyorum ve forza motorsport 7, f1 2019 oynuyorum. 4k olmasına rağmen pc deki görüntü kalitesini alamadım. Hem 4k 60 hz tv de hemde 2k 144 hz 1 ms monitörde denedim. Kalite rx 5600 xt ye göre düşük ama renkler neden daha soluk onu çözemedim. Benim fikrim bu cihazın 1080p oyun için olduğudur. Kalite olarak rx 5500 xt yada gtx 1650 super ayarında oyun oynatıyor. 4k da oyun oynuyorum ama görüntü kalitesi 4k ayarında degil hatta 2k bile değil bence. Goruntu kalitesini 1080p den 4k ya alıyorum fark yok gibi bir şey. Pc de görüntüyü 2k ya çekince bariz fark oluşuyor. Bilmiyorum belkide oyunların optimize edilmesi lazım..
    Cihazda ısınma problemi olduğunu dünyada ilk kez senden duydum. Ciddiyim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 9 Ocak 2021; 17:54:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • tw1sted kullanıcısına yanıt
    Kesin degil fakat duyumlara gore buyuk ihtimal oyle olucak deniyor. Tabi free upgrade de yapabilirler tepkilere gore. Cikis olarak 2021 in 2.yariyili deniyor. Suan kesin bi sey demek güç
  • ysroguz Y kullanıcısına yanıt
    Size ucretsiz mi geldi cihaz hocam? Hic arastirmadan boylesine bi harcama yapip "makine 1080 makinesiymis" diyen biriyle daha karsilasmadim. Hic alakaniz olmadan alip zorla denemis gibisiniz cihazi.

    Yazinizdan anladigim kadariyla bu sizin isteklerinize uzaktan yakindan cevap vermeyecek bir cihaz, keske en azindan microsoftun filan sitesinden konsolun ozelliklerine baksaydiniz.
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt

    Fandan ciddi sıcak hava çıkışı var. Fanin dışından lazer sıcaklık olcerle baktım. 57 derece olan yerler var. Disaridan olcumle bu dereceyi gördüm. Gpu içindeki sıcaklık kaç derecedir bilemiyorum ama fana elimi yaklastiriyorum ve yuksek deneecek kadar sıcak hava çıkışı var ve ben 80 derece de çalışan ekran kartı yada cpu da böyle bir sıcak hava çıkışını hic gormedim. Cihaz çalışıyor ve hiç bir sorunla karşılaşmadım ama sıcak hava çıkışı direkt dikkatimi çekti. Hatta ufak kızım bile elini fanın olduğu kısma degidi ve cok sıcak diye elini geri çekti. Fan çalışıyor çokta sessiz calisiyor. Normalmi bilmiyorum ama bendeki cihazda durum bu. Boşta iken sıcaklık düşüyor haliyle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysroguz Y kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazın gücünü eski nesil oyunlarla değil bu cihaza özel olarak çıkan oyunlarla anlayabilirsiniz. Siz Xbox One oyunlarını oynamışsınız, cihazın gücünü kullanmıyor ki o oyunlar

    En azından Gears 5, Forza Horizon 4, Call of the Sea ya da yeni çıkacak olan The Medium oyununu oynadıktan sonra cihazın gücünün bir kısmını anlayabilirsiniz. İlerde tam kapasiteli oyunlar çıktığında farkın ne olduğunu anlayacaksınız, Series XIS güncellemesi almayan oyunlar Xbox One S gibi çalışıyor.
  • Tabiki incelemelere baktim. Benim amacım gamepass ile oyunları daha ucuza oynamak ve pc deki gibi fazla uğraşmadan çocukların oyun oynamasıydi. Kisaca direkt oyunları oynamaktı. 2k 120 hz de iyi görüntü kalitesinde oyunları oynattığı söylenen bu cihazın görüntü kalitesi kesinlikle 2k seviyesinde değil.. pc de 2k oyun oynayan birisi olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Belki oyunların optimize edilmesi gerekiyor olabilir ama şu andaki kalite 1080p den fazla değil. Pc de 1080p den 2k ya alınca görüntü gozle gorulur şekilde bariz olarak değişirken xbox series s de gozle hiç bir fark gözükmüyor. 2k 144 hz 1 ms samsung monitörde denedim. Epeyce uğraştım belki bir şeyleri yanlış yapıyorum filan diye ama olmadı. Hdmi kablsuna kadar değiştirdim. Ayarlarla uğraştım vs ama olmadı. Renkler pc ye göre hem tv de hemde monitörde daha soluk gozukuyor. Xbox in ve tv nin ayarları ile cok uğraştım ama pc deki gibi canlı gözükmüyor. Pc yi tv ye bağladım ve bariz şekilde renkler canlı gozukuyor. Açıksa benim için hayal kırıklığı oldu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysroguz -- 9 Ocak 2021; 19:9:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hypnosis. H kullanıcısına yanıt

    Insallah öyledir. Hayal kirikligi oldu benim için. Ben çocuklar için aldım kendim pc de rx 5600 xt ile 2 k da oyun oynuyorum. Bu haliyle rx 5600 xt nin yanına bile yanaşmıyor. Hatta gtx 1650 super bile daha iyiydi diyebilirim. Ayrica renklerde pc ye göre soluk duruyor. En az 6-7 defa xbox tv ayarlarını tekrar yaptım ama pc deki gibi olmuyor. Ikiside elimde olunca aynı oyunlarda kiyaslamak kolay oluyor. Bu cihaz 2k ve 4k da sanki 1080p den port edilmiş bir görüntü veriyor gibi. 2k da yüksek ayarlarda oyun oynayan birisi bunu hemen anlayabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysroguz Y kullanıcısına yanıt
    Hocam yazdığımı gördünüz mü? Monitörün 2K 120 olması oyunun o şekilde çalıştığı anlamına gelmiyor. Oynadığınız oyunlar 1080p 30 fps çalışıyor, biz burada cihazın asıl hedefinin 1080p 60 fps olduğunu çok söyledik. Eski nesil oyunların da güncelleme gelmedikçe One S gibi çalışacağını, yeni nesil güncellemesi alan oyunlara bakmanız gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.