Şimdi Ara

★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★ (2361. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56.138
Cevap
240
Favori
1.640.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23592360236123622363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Chirrut Imwe kullanıcısına yanıt
    Sen forumda kaç kere rezil olmuşsun.Ve göreceğiz çok övdüğün Scorpio'nun gücünü bakalım PC'deki ultra 4K 60 FPS sabit açamayacağını göreceğin zaman yine ne bahaneler bulacaksın.Senin attığın yalanları toplasak sayfaya zor sığar.Bu arada veled yaşı küçük kişilere denilir,senin zeka yaşını tahmin etmek pekte zor olmaz.
  • Attila the Great kullanıcısına yanıt
    Bu botu neden kaale alıp cevap veriyorsunuz, anlamıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teaserlardan çıkarılan şifrelere göre 10S olayı gerçek olabilir. Geçen patent aldıkları S logosu yan yatınca sonsuzluk işareti gibi oluyor. Beyaz çizgi onu kesiyor gibi. Bu da parçaları güncellenebilir W10 tabanlı bir cihazın çıkabileceği anlamı taşıyabilir. Live altyapı ve ekosistemini kullanan bir Pc gelebilir. Hile vs. olayları Live ı entegre ederek çözülür. Belki de Play Anywhere özelliği bile alınan oyunlar boşa gitmesin bu geçiş sürecinde diye çıkmış olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • powersmachine54 kullanıcısına yanıt
    Sayfaya yorumlarınla tecavüz etmişsin, bravo abaza kardeş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkış tarihi diye tahmin edilen 13 ekimde cuma ya geliyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 9 Haziran 2017; 16:50:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: powersmachine54

    Microsoft asla Sony kadar başarılı exculesive oyunlar duyuramaz.Adamlar God of war 4,Death Strandig,Spiderman,Days Gone gibi bol bol AAA exculesive oyun duyurdular.Microsoft Sony'nin İnfamuos Second Son,Horizon zero dawn,Uncharted,last of us,God of war kadar kaliteli exculesive oyun asla çıkmayacaktır.

    Ustat 2005 te xbox 360 ta Gears of wars 1 ciktiginda yer yerinden oynamisti ve halo forza ile zirveye cikmisti,O zamanlar ps cilar (icinde bende varim) Ps 3 te anca pes atarlardi..hey gidi gunler hey.Arti ben ne god of var nede unc 4 oyamadim oynanamda.1993 ten beri konsol oyuncusuyum Genelde Fifa,Cod,bf oynarim yani exl oyunlar oyun hayatimda sadadece %10 yer tutar.Ha ne zaman yapay zeka gelisir o zaman oynarim.Ben single oyun bedava verseler oynamam.. Hic bir cod,bf vs hikaye bitirmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu yönetim uyuyopr mu? Su powersmachine54 denen Troll'ün sancak tutanini göz göre göre Xbox forumunda yorum atilmasina neden izin veriyor.Xbox bölümünün galiba sahibi dahi yok.Az kaldi adama Ramazan Ramazan acicam agzimi yumucam gözümü.Artik lanet olsun sinirsiz banlanmak bile umurumda degil.
  • Chirrut Imwe kullanıcısına yanıt
    Relax bro bir veledov için değer mi blokla gitsin ne uğraşıyorsun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010'dan beri bunlara ağzının paylarını elimden geldiğince veriyorum. Akıllanmıyorlar.
    Yaş ortalaması düşük bir defa, Playstation bölümünün yaş ortalaması 14'ten yukarıda değil, karnesini alan babasıyla PS4 almaya gidiyor.

    Bu exclusive muhabbetinin iyi ce suyu çıktı.
    PGR Serileri, Fable serileri, Alan Wake, Halo, Gears Of war, Forza, bunlar neydi Ps fan boyları?
    Öyle sizin interaktif filmlerinize de benzemiyordu bunlar, tam, gerçek oyunlardı. 5 saat animasyon izleyip 10 dakika kontrolü ele aldığınız 'exc' oyun yok xbox'ta.

    Size oyun lazım değil ki, size film lazım, siz alırsınız Uncharted'i, 3 saat animasyon izleyip 5 dakika oyun oynarsınız (o da oyun sayılırsa, left stick, + x + x + x.....) sonra yine araya girer 1 saat animasyon. Alın size exc.

    Muhteşem Uncharted 4'ünüzün 5 saatte bitirildiği speed-run. 5 saat. Tabi ara video olmayınca oyun bu kadar iniyor tabi.
    https://www.youtube.com/watch?v=O6wXDWDRIrs

    Hani şöyle Zelda: BoTW ayarında oyun olsa tamam diyeceğim de, siz de o da yok be.

    Forza Horizon 2, Forza Motorsport 5, Forza Horizon 3, Forza Motorsport 6.
    Yarış oyuncuları oyuna doydu, sindirdi Xbox'ta, siz ne oynadınız? Drive Club.
    Killzone Killzone dediniz, oyunun esamesi okunmuyor, unutuldu gitti, Grafik Benchmark'ı yapıp saldılar piyasaya.
    Bir de bakın bakalım Halo 5 Community'sine.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 9 Haziran 2017; 14:2:57 >




  • ★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★
  • bu exculusive mantigi cok buyutuluyor,evet sony nin ex leri gercekten mukemmeller ama 1 bilemedin 2 kez oynayip kenara kaldiriyoruz ex leri...bugun ps4 platformuu en basarili unc4 oyunu bile hatirladigim kadari ile 8 milyon civari satti ama konsol satisi 50+ milyon..goruldugu uzere ex mantigi oyuncular icin cokta onemli degil..



    bir god of war hayraniyim hemde ciddi anlamda ama fifa 18 ve cod ww2 beni daha cok heyecanlandiriyor cunku oyun oynadigim zaman dilimini en cok bu iki oyunla gecirecegim...



    kisaca artik ex ler belirleyici unsurlar degil..gamepad,online kalite,guclu donanim bunlar belirleyici unsurlar konsol alirken...oyun kalitesi zaten dustu artik 90 lardan 2000 lerden eser yok...imkanin varsa alacaksin 2 konsoluda keyfine bakacaksin,boylelikle fanboylukta yapmana gerek kalmayacak...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle saygılı üslupla cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Siz galiba multiplayer oyuncusunuz,Horizon zero dawn,uncharted 4'ün yapay zekası bence iyi ama Horizonda insanların yapay zekası kötü,onun haricinde makinelerin yapay zekası gayet iyi gibi.Gears of War,Halo'dan önce Sony ps2'de bol bol exculesive oyunlar vardı.Ps3 2006 yılında çıktı ama çıkışı zayıftı fakat sonradan last of us,God of war 3,Uncharted serileri,Heavy Rain gibi oyunlarla konsol xbox 360 ile kafa kafaya gitti.O zaman siz bence exculesive oyunları sevmiyorsanız,PC ile uğraşmak istemiyorsanız,kendinize Scorpio alın ama ondan güçlü PC gibi ultra 4K 60 fps performans vereceğini pek sanmıyorum neyse konsol çıkınca performansları belli olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: powersmachine54

    Öncelikle saygılı üslupla cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Siz galiba multiplayer oyuncusunuz,Horizon zero dawn,uncharted 4'ün yapay zekası bence iyi ama Horizonda insanların yapay zekası kötü,onun haricinde makinelerin yapay zekası gayet iyi gibi.Gears of War,Halo'dan önce Sony ps2'de bol bol exculesive oyunlar vardı.Ps3 2006 yılında çıktı ama çıkışı zayıftı fakat sonradan last of us,God of war 3,Uncharted serileri,Heavy Rain gibi oyunlarla konsol xbox 360 ile kafa kafaya gitti.O zaman siz bence exculesive oyunları sevmiyorsanız,PC ile uğraşmak istemiyorsanız,kendinize Scorpio alın ama ondan güçlü PC gibi ultra 4K 60 fps performans vereceğini pek sanmıyorum neyse konsol çıkınca performansları belli olur.

    scorpio asla pc deki gibi 4k performansı vermeyecek bu zaten teknik olarak bilinen birşey..ve burdaki insanlarda bunun bilincinde..lakin 1.3 tf ile gayet güzel işler çıkardı xo ve 6 tf ilede güzel işler çıkaracaktır..şimdi size şöyle bir soru sormak isterim..ps4 pro 4.2 tf 2.1 ghz 8gb ram ile 4k reklamı yaparken scorpionun 6 tf 2.3ghz 12gb ram ile 4k reklamı yapması sizce gayet doğal değilmi??

    ayrıca sürekli ex diyorsunuz saygı duyuyorum lakin unc 4 bile 50+ milyon satmış konsolda sadece 8 milyon satıyorsa,oyuncuların bu durumda ex oyunlara bakış açısı sizce nedir?




  • Ps4 pro kullaniyorum. Psn kredi kartimi kabul etmiyor. Live da sorun var mi? Ona gore xbox dusunuyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 34sem kullanıcısına yanıt
    Xbox Live'da böyle sorunlar yok. Ben de PSN'de bu problemi yaşıyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alican88

    bu exculusive mantigi cok buyutuluyor,evet sony nin ex leri gercekten mukemmeller ama 1 bilemedin 2 kez oynayip kenara kaldiriyoruz ex leri...bugun ps4 platformuu en basarili unc4 oyunu bile hatirladigim kadari ile 8 milyon civari satti ama konsol satisi 50+ milyon..goruldugu uzere ex mantigi oyuncular icin cokta onemli degil..



    bir god of war hayraniyim hemde ciddi anlamda ama fifa 18 ve cod ww2 beni daha cok heyecanlandiriyor cunku oyun oynadigim zaman dilimini en cok bu iki oyunla gecirecegim...



    kisaca artik ex ler belirleyici unsurlar degil..gamepad,online kalite,guclu donanim bunlar belirleyici unsurlar konsol alirken...oyun kalitesi zaten dustu artik 90 lardan 2000 lerden eser yok...imkanin varsa alacaksin 2 konsoluda keyfine bakacaksin,boylelikle fanboylukta yapmana gerek kalmayacak...

    Exclusive oyun istemiyorum ne demek yahu!

    XBOX fanboyu olduğun için bunları yazdığını çok iyi biliyoruz.




  • alican88 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende biliyorum da Scorpio'nun PC'deki gibi 4K performansı veremeyeceğini ama bu eskhioyuncu öyle sanıyor ve zaten Scorpio performansı 4K 60 fps medium,low arası ancak olur gibi,sorularınızın cevabına gelince Sony dinamik 4K reklamı yapıyor yani Pro'nun verebileceği 4k reklamını dürüstçe adamlar yapıyor,Microsoft gibi 4K 60 fps gibi bide ultra detayda abartılı reklamlar yapmıyor.İkinci sorunuzun cevabına gelince 50,60 milyon satılan ps4'de Uncharted 4 gibi exculesive oyun konsolda 8 milyon satması bile gayet yeterli rakam,neden derseniz kardeşlik ile hesaplayınca bence bu rakam iyi ve yüksek ve ona kalırsa Witcher 3'de tüm platformlara çıkan başarılı bir multiplatform oyunu oda 10 milyon adet satmıştı,uncharted 4 satış adedi Witcher 3 yaklaşmış.ve bilinçli oyuncular hala exculesive oyunlara önem veriyorlar,Xbox one başarısız olma nedenleri ilk çıkarken yaptıkları bir çok hatalar,exculesive oyunlara önem verilmemesi ki! Hala da önem verilmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 9 Haziran 2017; 19:3:19 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Halleluja

    2010'dan beri bunlara ağzının paylarını elimden geldiğince veriyorum. Akıllanmıyorlar.
    Yaş ortalaması düşük bir defa, Playstation bölümünün yaş ortalaması 14'ten yukarıda değil, karnesini alan babasıyla PS4 almaya gidiyor.

    Bu exclusive muhabbetinin iyi ce suyu çıktı.
    PGR Serileri, Fable serileri, Alan Wake, Halo, Gears Of war, Forza, bunlar neydi Ps fan boyları?
    Öyle sizin interaktif filmlerinize de benzemiyordu bunlar, tam, gerçek oyunlardı. 5 saat animasyon izleyip 10 dakika kontrolü ele aldığınız 'exc' oyun yok xbox'ta.

    Size oyun lazım değil ki, size film lazım, siz alırsınız Uncharted'i, 3 saat animasyon izleyip 5 dakika oyun oynarsınız (o da oyun sayılırsa, left stick, + x + x + x.....) sonra yine araya girer 1 saat animasyon. Alın size exc.

    Muhteşem Uncharted 4'ünüzün 5 saatte bitirildiği speed-run. 5 saat. Tabi ara video olmayınca oyun bu kadar iniyor tabi.
    https://www.youtube.com/watch?v=O6wXDWDRIrs

    Hani şöyle Zelda: BoTW ayarında oyun olsa tamam diyeceğim de, siz de o da yok be.

    Forza Horizon 2, Forza Motorsport 5, Forza Horizon 3, Forza Motorsport 6.
    Yarış oyuncuları oyuna doydu, sindirdi Xbox'ta, siz ne oynadınız? Drive Club.
    Killzone Killzone dediniz, oyunun esamesi okunmuyor, unutuldu gitti, Grafik Benchmark'ı yapıp saldılar piyasaya.
    Bir de bakın bakalım Halo 5 Community'sine.

    Hani exclusive exclusive deyip duruyorlar, bakıyorsun PS4 60 küsür milyon satmış, en baba exclusive oyunları 2-3'er milyon satmış (Uncharted 4 istisna, o konsolla bundlelandığı ve iyi ****ığından 9 milyon civarı satışa sahip) . Yav kalan 57 milyon insan ne oynuyor? Fifa, Battlefield, For Honor, Rainbow Six, Overwatch. Konsollarda oyuncuların %90'ı multiplatform oyunlardan başını kaldırmıyorken bu kadar exclusive muhabbeti neden niçin dönüyor anlamıyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: venomstr


    quote:

    Orijinalden alıntı: alican88

    bu exculusive mantigi cok buyutuluyor,evet sony nin ex leri gercekten mukemmeller ama 1 bilemedin 2 kez oynayip kenara kaldiriyoruz ex leri...bugun ps4 platformuu en basarili unc4 oyunu bile hatirladigim kadari ile 8 milyon civari satti ama konsol satisi 50+ milyon..goruldugu uzere ex mantigi oyuncular icin cokta onemli degil..



    bir god of war hayraniyim hemde ciddi anlamda ama fifa 18 ve cod ww2 beni daha cok heyecanlandiriyor cunku oyun oynadigim zaman dilimini en cok bu iki oyunla gecirecegim...



    kisaca artik ex ler belirleyici unsurlar degil..gamepad,online kalite,guclu donanim bunlar belirleyici unsurlar konsol alirken...oyun kalitesi zaten dustu artik 90 lardan 2000 lerden eser yok...imkanin varsa alacaksin 2 konsoluda keyfine bakacaksin,boylelikle fanboylukta yapmana gerek kalmayacak...

    Exclusive oyun istemiyorum ne demek yahu!

    XBOX fanboyu olduğun için bunları yazdığını çok iyi biliyoruz.

    boş konuşma bence..bana fanboy diyene bak :D ben istemiyorum demedim,tabiki olsun her konsolun kendine has oyunları olsun ama bu bir olmazsa olmaz yada sadece ex oyun için konsol alıyorum gibi argümanlar anlamsız dedim...hiç birbirimizi yormadan en doğrusu rakamlarla konuşmaktır oyüzden rakamlarla konuşalım..

    53 milyon ps4 satışı var ve al sana en iyi oyunu uncharted 4 satış rakamı: 8,36 milyon yani ortalama %16..demekki en iyi uncharted 4 ex bile ps4 sahiplerinin %84 ünün ilgisini çekmemiş..
    fifa 17 nin satış rakamı ise ps4 te 10,03 milyon...oyüzden atıp tutup işkembeden sıkmaya gerek yok güzel kardeşim rakamlar ortada..tekrar ediyorum ex ler olmasın değil tabiki olsun ama eskisi kadar bağlayıcı değil diyorum..ayrıca ne ara beni xbox fanı yaptın orasida enteresan :) beni fifa18 ve cod ww2 heyecanlandırıyor dedim belki bunları ps4 te oynayacağım fanlık ne alaka??bak güzel kardeşim beni burda tanıyan bilir fan değilim her ps4 pro ve xbox one s sahibiyim..horoz misali tavukmu yumurtadan çıkmış yumurtamı tavuktan çıkmış ilgilenmem ben işime bakarım oyunuma bakarım..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alican88


    quote:

    Orijinalden alıntı: venomstr


    quote:

    Orijinalden alıntı: alican88

    bu exculusive mantigi cok buyutuluyor,evet sony nin ex leri gercekten mukemmeller ama 1 bilemedin 2 kez oynayip kenara kaldiriyoruz ex leri...bugun ps4 platformuu en basarili unc4 oyunu bile hatirladigim kadari ile 8 milyon civari satti ama konsol satisi 50+ milyon..goruldugu uzere ex mantigi oyuncular icin cokta onemli degil..



    bir god of war hayraniyim hemde ciddi anlamda ama fifa 18 ve cod ww2 beni daha cok heyecanlandiriyor cunku oyun oynadigim zaman dilimini en cok bu iki oyunla gecirecegim...



    kisaca artik ex ler belirleyici unsurlar degil..gamepad,online kalite,guclu donanim bunlar belirleyici unsurlar konsol alirken...oyun kalitesi zaten dustu artik 90 lardan 2000 lerden eser yok...imkanin varsa alacaksin 2 konsoluda keyfine bakacaksin,boylelikle fanboylukta yapmana gerek kalmayacak...

    Exclusive oyun istemiyorum ne demek yahu!

    XBOX fanboyu olduğun için bunları yazdığını çok iyi biliyoruz.

    boş konuşma bence..bana fanboy diyene bak :D ben istemiyorum demedim,tabiki olsun her konsolun kendine has oyunları olsun ama bu bir olmazsa olmaz yada sadece ex oyun için konsol alıyorum gibi argümanlar anlamsız dedim...hiç birbirimizi yormadan en doğrusu rakamlarla konuşmaktır oyüzden rakamlarla konuşalım..

    53 milyon ps4 satışı var ve al sana en iyi oyunu uncharted 4 satış rakamı: 8,36 milyon yani ortalama %16..demekki en iyi uncharted 4 ex bile ps4 sahiplerinin %84 ünün ilgisini çekmemiş..
    fifa 17 nin satış rakamı ise ps4 te 10,03 milyon...oyüzden atıp tutup işkembeden sıkmaya gerek yok güzel kardeşim rakamlar ortada..tekrar ediyorum ex ler olmasın değil tabiki olsun ama eskisi kadar bağlayıcı değil diyorum..ayrıca ne ara beni xbox fanı yaptın orasida enteresan :) beni fifa18 ve cod ww2 heyecanlandırıyor dedim belki bunları ps4 te oynayacağım fanlık ne alaka??bak güzel kardeşim beni burda tanıyan bilir fan değilim her ps4 pro ve xbox one s sahibiyim..horoz misali tavukmu yumurtadan çıkmış yumurtamı tavuktan çıkmış ilgilenmem ben işime bakarım oyunuma bakarım..

    Nasıl da zoruna gitmiş Uncharted, Last of Us. Nefret ettiğini biliyoruz kardeş boşuna hikaye anlatma... Ağır XBOX fanboysun.




  • 
Sayfa: önceki 23592360236123622363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.