Şimdi Ara

Xbox pil derdi olanlar baksinlar..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ozellikle 2 kol kullanipta misafir vs geldiginde falan filan herneyse veya diger turler gibi kullanmalarda sarj kiti almayanlara duracell pil sarj cihazi almanizi oneririm pilleride tabi sarj edilebilir pil olucak linkler asagida hem cihazi hem pilin linkini koyuyorum belki bilmeyenler olur diye actim belki yararimcdokunur diye actim konuyu ve gayet memnunum bu xboxla gelen piller 4 5 gunde bitti hemen bende bu careyi buldum ve sarj ediyorum pil alma derdim yk hemde 5 sene garantililer

http://www.hepsiburada.com/duracell-cef-14-pil-sarj-aleti-p-OFISDURCEF14SARJ

http://www.hepsiburada.com/duracell-sarj-edilebilir-aa-kalem-pil-2400-mah-4-lu-paket-p-OFISDUR107991

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Duracell Ultra Power AAA kalite pillerde pil derdine sağlam çözümdür. Ne zaman taktığınızı unutturur. Yoğun kullanımda bile 3 4 aya kadar götürür. 12 tanesi 24 lira gibi bir rakam yalnız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 16 Temmuz 2015; 13:53:50 >
  • kablolu kol candır

• X1 kumandasinin pil kapağıni aca-kapata yerinden oynayacakmis gibi geliyor bana. Var mi sorunu olan kirilan falan?

• Elektrikli araba aldım 100 km gidiyor full batarya ile. Aküsünü söküp Xbox one gamepad ine bağladım. 1.5 yıldır hiç bitmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Duracell Ultra Power AAA kalite pillerde pil derdine sağlam çözümdür. Ne zaman taktığınızı unutturur. Yoğun kullanımda bile 3 4 aya kadar götürür. 12 tanesi 24 lira gibi bir rakam yalnız.

Xbox kolu AA pil ile çalışıyor AAA ile değil.

• quote:

Duracell Ultra Power AAA kalite pillerde pil derdine sağlam çözümdür. Ne zaman taktığınızı unutturur. Yoğun kullanımda bile 3 4 aya kadar götürür. 12 tanesi 24 lira gibi bir rakam yalnız.

Bu dedigim pillerde uzun gidiyor cunku bunlar 2400 mah hemde sarj ediliyor xboxla birlikte gelen duracele gore hem o dedigin 12 tanesi 24 lira demissinde bu duracellerede 1 ay gidiyo diyolardi bana 5 6 gun gitti fifa oynadim surekli kimin ne dedigi tutmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

kablolu kol candır

Aynen bende pc de kablolu kullanirdim tum ekipmanlari wireless kullanmazdim hic

• Kablosuz candır can

• Şarj edilebilir pil ve şarj ünitesi daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Xbox kolu AA pil ile çalışıyor AAA ile değil.

Fazla A göz çıkarmaz kanki ama sağlam pillerdir tavsiye ederim.

• Kablolu kullanan köylüdür.

• Evde pil olduğu sürece, pilli kullanmak daha iyi.

Veya 2 tane Gamepad kullanmak. Birinin şarjı bitince diğer Gamepad'e geçmek.
  • evet ben köylüyüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Kablolu kullanan köylüdür.

Kanka senin için neptünlü diyorlar.

New horizon neptün serüveninde ilk yaşayan organizma olarak seni keşfetmiş. Hayırlı olsun.

• quote:

İki makinede de durasel kullanıyorum ama en fazla 5 gün gidiyor,360 da bi gün daha fazla.
    Benim duraseller çakma mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: lazseyfo

quote:

İki makinede de durasel kullanıyorum ama en fazla 5 gün gidiyor,360 da bi gün daha fazla.
    Benim duraseller çakma mı?

Benmde öyleydi sarj edileblr aldım bende
  • 7-8 yıl önce çiftini 2.5 TL'ye 3 çift Sanyo marka pil aldım. Bir de Ataba şarj aleti 5-10 Tl mi neydi.Kaç sene oldu hiç biri banamısın demedi.

• Gunde 10 saat oynayan adama 1 ay nereye gitsin pil

Happy Center'da 8li duracell pil 15 tl mi neydi ondan aldim bir cifti 7-8 gun gidiyor gunde 10saat kadar oynamayla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheArmy32 -- 18 Temmuz 2015; 19:42:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheArmy32

Gunde 10 saat oynayan adama 1 ay nereye gitsin pil

Happy Center'da 8li duracell pil 15 tl mi neydi ondan aldim bir cifti 7-8 gun gidiyor gunde 10saat kadar oynamayla

Ok tm bys

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.