Şimdi Ara

Xbox Patronu Phil Spencer Birinci Parti Stüdyolarından Daha Fazla Tek Oyunculu Oyun Görmek İstiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Microsoft'un birinci parti oyun stüdyolarının hangi tür yapımlar üzerinde çalışacağı kararı tamamen stüdyoya bırakılmış durumda fakat Xbox patronu Phil Spencer daha fazla tek oyunculu oyun görmek istiyor.
     
    "Xbox Game Pass'ten isteyeceğim son şey, herkesin sonsuza kadar bir oyunu oynaması. Böylesi, oyun içerik aboneliği olmazdı, World of Warcraft gibi oyun aboneliği olurdu."
     
    Phil Spencer çok oyunculu ve tek oyunculu oyunlar arasında çeşitlilik sunmak istediklerini fakat son yıllarda ağırlıklı olarak çok oyunculu oyunlara odaklandıkları için birinci parti stüdyolarından daha fazla tek oyunculu oyun görmek istediğini belitti. Tek oyunculu oyunların Xbox Game Pass için çok faydalı olabileceğini düşünüyor.
      
    Phil Spencer ayrıca Xbox Game Pass'i güçlendirmek için daha fazla oyun stüdyosu satın almayı planladıklarını da ifade etti.

    "Xbox Game Pass büyümeye devam ederken bizim de servisi beslemeye devam etmemiz gerekiyor. Bu büyüme ile birlikte, daha fazla içerik oluşturucusunu grubumuza dahil etme modunu sürdüreceğimizi bekliyorum."




  • Bu adam Xbox'ı kurtardı resmen. Başa geçtiği andan itibaren uzun vadeli planlar yapmaya başladı. Ve şimdi meyvelerini vermeye başladı. Kimse kusursuz değildir fakat çok başarılı işler yaptığı ortada.
  • Bu nesil çok güzel geçecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım hikayeli oyun manyağı yaparlar..Rekabet bize yarar..İlerde Xbox yada PS5 alacak adam her iki konsoldada güzel oyunlar bulmuş olur..Bu nesilde XSX alıp neslin sonuna gelince satıp PS5 almayı düşünüyorum..Her tarafta oyun olması işimize gelir..
  • Haftaya rtx kartlar stoklara giriyor tekrar, 3080 alip keyfime bakarim artik , ayin kaci oldu hala siparis veremedim yeni konsollari saka gibi yeminle o kadar hype yaptirdilar bide ilerdede bir ps5 alirim non stop gaming :))))

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Güzel tpsli oyunlar yapin
    Fps aciya sahip oyunlar cekilmiyor abi sürekli konsolda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fearless_tr

    Haftaya rtx kartlar stoklara giriyor tekrar, 3080 alip keyfime bakarim artik , ayin kaci oldu hala siparis veremedim yeni konsollari saka gibi yeminle o kadar hype yaptirdilar bide ilerdede bir ps5 alirim non stop gaming :))))

    Konuyla alakalı baya hocam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe desteğini devam ettir ölümüne destek verelim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Forza Motorsport'u sal artık piyasaya reis Xbox Patronu Phil Spencer Birinci Parti Stüdyolarından Daha Fazla Tek Oyunculu Oyun Görmek İstiyor Xbox Patronu Phil Spencer Birinci Parti Stüdyolarından Daha Fazla Tek Oyunculu Oyun Görmek İstiyor 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.