Şimdi Ara

Xbox oyun satan yer veya site?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk önce düşünüyordum ki oyun alırım sonrada takas yaparım falan ama Ankara'da kızılayda bir tane xbox oyun satan yer yok heralde hepsi ps4 satıyor. Xbox live de ki verilen ücretsiz oyunlarda son 2 aydakiler kusura bakmayın ama dandik. Böyle olunca şu kod ile oyun alma işini gördüm ama ondada karşıdaki site güvenilir mi falan nerden bileceğiz? Çünkü tam mantığını bile anlayamadım, bu adamlar nerden buluyor bu kodları? Tabi bu kodları aldık diyelim bu seferde internet kotası sorunu olacak, internet hızı düştümü ya abimle tartışacağız yada benim internet tamamen çökecek. Kısacasıı, bu oyun işine düzgün bir çözüm bulabilmiş olan var mı? Zaten zaman harcıyoruz çok o israf oluyor birde 100-200 lira bir kaç gün oynadığım oyuna para vermek hiç istemiyorum.



  • Ankara içi Sahibinden kutulu satanlar var. Bende Ankara'dayım ama hep digital aldığımdan sabit bir yer bilmiyorum.
  • Devir dijital devri kutulu bitti artik.yeni oyunlar bi ton para yurtdisi desen dolar 4 oldu olacak.

    50 gb lik bir oyun 2 gunde iniyor akk yi gecince.

    Su ana kadar hic kutulu oyun almadim.dijital olarak kardeslik ile cok uygun hersey.xbox stiredan baska yerden de almam zaten uygun fiyatlar.gta v 95 lira mesela bol 2ye adam basi 45 50 lira daha ne olsun.dirt rally 72 lira mesela, ayni sekilde homefront 35 lira.christmas yilbasi black friday ilkbahar vs indirimleri oluyor onun disinda access ve gold ile cok iyi oyunlar veriliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam tr de akk olunca maglesef kutulu oyun cazip geliyor bende ankaradayım maglesef satan yok kızılayda

    amazondan dolar alıp kendi hesabinıza digital alabilirsiniz hiç olmadı sahibindenden akıp korgoya vercen ikinci el başka türlüsü ola sansı sıfır

    50 gb 2 gün arti oyunu açınca bi 10 gb update :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 14 Şubat 2017; 18:49:17 >
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Amazondan nasıl oluyor o dediğiniz tam olarak?
    Birde yabancı sitelerde (amazon, ebay vb.) ikinci el kutulu satıyor yabancılar, onlara hiç baktınız mı acaba güvenilir mi yada Türkiye geliyor mu ki bedvaa kargoyla
  • biraz daha sabret yanlış hatırlamıyorsam nisan ayında gece 12 ve sabah 8 saatleri arasında indirmeler kotayı etkilemeyecekmiş. emin değilim istersen bir araştır. digital kardeşlik bölümünden ucuza alırsın oyunlarını ve gece sorunsuz indirirsin.

    xbox digital oyun indirme konusunda çok rahat, uydunet kullanıyorum sadece 5 liraya 1 günlük sınırsız 100mbit hız paketi satın aldım (kotayı etkilemiyor) 250gb lık oyun listesini indirmeye akşam 8 de başladım sabah kalktığımda hepsi inmişti. en yoğun saatlerde 9-10 gibi dahi 80mb hızla indiriyordu oyunları. internet sağlayıcının bu tip servislerini araştırabilirsin.
  • karakoyunn kullanıcısına yanıt
    O dediğin şey iyiymiş (5 lira verip sınırsız indirmek) ama ttnet (türk telefom?) yapmaz heralde öyle birşey. Yinede bir bakayım.

    Birde şunu sorayım tam çözemedim. Bazı oyunlarda mesela hem satın alma var hemde ''ücretsiz dene'' var. Ama ücretsiz dene yapıp indirdiğinde bile oyunu istediğin kadar oynayabiliyorsun sanırım, herhangi bir sınır belirtmiyor çünkü demo değil sonuçta. Ama bu oyunlar bulmak için tek tek girmem lazım her oyunun mağazadaki görünümüne. Arama bölümünde bu tür oyunları ne yaparak aratabilirim? Bugün mesela o şekilde 3-4 gb lık bir oyun buldum, ilk önce demo gibi zannettim ama gayet oynuyom öyle.

    Diğer bir sorumda, geçen xbox live üyeliğim bitmeden 1 gün önce yada sonrasında oyun indirme listemde Tom clancy siege (yada öyle birşeydi, bilinen bir oyun) göründü. Ama sonra silindi bu oyun, acaba xbox kendi kendine böyle bedava oyun mu veriyor 1 günlük falan o gün indirirsen indir diy?




  • Hocam amazondan oyun getirtme şansınız sıfır tr ye gönderim olsa bile tr de 30 dolar üstü gümrüge takılıyor benim dedigim digital oyun kodlarını yada para kodları yada gold kodu demek istedim ve ayrıca o 5 tl ye 100 mps superonline da var ve 100 mps vermiyor eger tam 100 istiyorsan modem ve xbox arasına eternet kablosu çekiceksin bide ankarada uydunet yok diye biliyorum araştırmak lazım



    Xbox live hatasıdor bi ara bana 2 oyun gözükmüstü wolfenstin

    World order bide diger oyunu old blood sonra geri kaybolmuştu

    hocam siz ankaranın neresindesiniz ve kullandıgınız internet firması nedir kaç mps ve kaç tl ödüyorsunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 15 Şubat 2017; 8:21:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.