Şimdi Ara

★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★ (2679. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
56.138
Cevap
240
Favori
1.640.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26772678267926802681
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mustang_88 kullanıcısına yanıt
    Kimse cevap vermemiş ama ben çözümü buldum dns, deymiş problem. 8888 8844 yapınca düzeldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cold boot olarak pek bir değişiklik yok, oyun listesine falan girerken nispeten biraz daha hızlı, özellikle oyun video yakalama muhabbeti açıkken dashboarda dönüp onların listesini açmak falan hızlanmış durumda, gerçi ben üşendiğim için dd ile kopyaladım oyunları silmemek adına, 500gb hdd vardı 500gb 860 evo ssd ye basıp geçtim yani, makineyi sıfırlayıp o şekilde klonlayan ya da script ile sıfırdan disk kuran daha iyi bir sonuç elde edebilir malum

    fakat bu şekilde dahi oynadığım oyunlar bakımından dediğim gibi ciddi bir iyileşme söz konusu, battlefront 2 açılış ve multiye giriş olarak nerdeyse 2 kat hızlanmış durumda, bf1 de keza öyle multiye girerken fıtık ediyordu zamanında, gta v de load süreleri ve texture yüklemeleri düzelmiş durumda, witcher 3 oynadığım sürelerde load süreleri falan kısalmıştı, bence değer yani, özellikle arada seek sesi yapıyorsa kafa sırf o gıcık sesten kurtulmak için bile yapılır yani :)




  • Dracos D kullanıcısına yanıt
    Fark çok ciddi olmalı.
    İçini açma durumu.
    Fiyatların hali.
    Aksi durumda değmez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mustang_88 kullanıcısına yanıt
    Arada tarayıcıdan anime izliyorum ben. Arada değil çok izliyorum neyse. Mobil veya PC olmadığı için reklamlar fıtık edebilir. Adguard DNS tavsiye ederim. Reklamların büyük bir kısmını engelliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • diyar_21 kullanıcısına yanıt
    ben mac kullandığım için bootcamp kurmaya üşenip dd ile direkt bit bit kopyalattırdım tüm diski, 500gb hdd 500gb ssd ye birebir aktarıldığı için sıkıntı yaşatmadı direkt takıp devam ettim, windows makine varsa hazır script var ifixit üzerinde, onu çalıştırıp örneğin 500gb hdd modeli 1tb ssd ile upgrade etme şansı da var

    sırf xbox için external ssd falan aldıysan eğer usb arayüzü hızını sınırlıyor zaten, gönül rahatlığı ile söküp içindeki disk ile değiştirebilirsin yani
  • aschil kullanıcısına yanıt
    ya benim başka bir iş için aldığım 860 evo ssd vardı, sonradan proje yalan olunca elde kaldı, battlefront 2 yi ilk kurduğumda zaten sinir ediyordu yükleme süreleri aletin tepkisizliği falan, bir gece kafam atınca daldım alete öyle yani :) yoksa örneğin 1tb olsa gider 1tb ssd alır mıydım özel olarak almazdım yalan yok

    cihazı belli bir süre yoğun şekilde kullanıp sorun çıkarmadıysa garantilik bir durum olacağını da sanmam zaten, termal tasarımı falan iyi yani malum, 360 gibi şakalar yapmaz
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Reklam Önemli değil de yukarda bir arkadaş gold üyelikte deneme açıyorum demiş ben hiç göremiyorum bir türlü, deneme var mı Goldda?!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sekiroyu Xbox'a en uygun şekilde nereden ve nasıl alabilirim arkadaşlar ? TR Store el yakıyor malum. MTCGame diye bi site var 234 TL ama güvenemiyorum pek. Kodu göndermelerine değil hesabımda ve cihazda bir sorun yaşama ihtimaline karşı güvensizim. Varmı oradan oyun alıp sorun yaşayan ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD3E26E25 -- 18 Şubat 2019; 14:52:28 >
  • Ben oradan gamepass ve fifa 19 almıstım. Arkadasımda live kodu falan aldı skıntı olmaz sanırım. Ama ön siparşş oyunlarda kodu oyun cıkınca gönderiyolar. Geçen anthem sipariş vermiştim accesste begenmeyince iade istedim karta iade yapmıyolar bakiye olarak veriyolar oda aklında bulunsun hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackEagle_03

    Ben oradan gamepass ve fifa 19 almıstım. Arkadasımda live kodu falan aldı skıntı olmaz sanırım. Ama ön siparşş oyunlarda kodu oyun cıkınca gönderiyolar. Geçen anthem sipariş vermiştim accesste begenmeyince iade istedim karta iade yapmıyolar bakiye olarak veriyolar oda aklında bulunsun hocam.
    Gamepass ve Fifa 19'da kullandığınız süre boyunca bi sıkıntı yaşadınızmı hocam ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD3E26E25 -- 18 Şubat 2019; 15:9:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-FD3E26E25

    Sekiroyu Xbox'a en uygun şekilde nereden ve nasıl alabilirim arkadaşlar ? TR Store el yakıyor malum. MTCGame diye bi site var 234 TL ama güvenemiyorum pek. Kodu göndermelerine değil hesabımda ve cihazda bir sorun yaşama ihtimaline karşı güvensizim. Varmı oradan oyun alıp sorun yaşayan ?
    MTC den başka hiçbir yerden ucuza alamazsın o oyunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mtcdeki bu hesaplar ne kadar güvenilir acaba misal Ps Metroya çift hak 200 yazıp altına da hesabı aldıktan sonra şifre değişin demişler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oradan alacaz çare yok zaten. TR Store'da 300 TL felan olsaydı direk alırdım, zaten o rakamları gözden çıkarmıştım ama 470 TL. Kendi hesabıma tanımlamam ayrı bir hesap açıp o şekilde tanımlarım artık. En azından bi sorun felan olursa hesabım tehlikeye girmez.

    Sordum canlı destekden hesap şeklindemi veriyosunuz diye hayır kod şeklinde veriyoruz dediler. Kod şeklinde olması iyi bi durum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD3E26E25 -- 18 Şubat 2019; 16:7:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sine-FİL

    Mtcdeki bu hesaplar ne kadar güvenilir acaba misal Ps Metroya çift hak 200 yazıp altına da hesabı aldıktan sonra şifre değişin demişler.
    Xbox için sattıkları oyunların hepsi kod olarak satılıyor sorun çıkmaz ama PS4 oyunlarının çoğunu hesap olarak sattıkları için ben şahsen asla güvenip almam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende öyle düşünüyorum. Altına hesabı aldıktan sonra şifreyi değiştirin demelerinden bir şeyler olduğu belli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Xbox One var bende . Ve elimde one s ve normal one kolu var. Bu kollarda normal kulaklık jacki girişi varmis bugün fark ettim :) ve kulaklık taktım bugün ama kulaklıkdan ses gelmiyor . Taktiğim kulaklık normal kulaklık earbud kulak içi yani . Ve Xbox kulaklığı değil yani. Nasıl çalıştırabiliririm bu kulaklık girişinde bu kulaklığı taktiğimda . Sadece sesi duymak istiyorum o yüzden kullanacam.

    Ya da kullanılmıyor mu normal kulaklık acaba ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 18 Şubat 2019; 21:12:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haritaci41

    Arkadaşlar Xbox One var bende . Ve elimde one s ve normal one kolu var. Bu kollarda normal kulaklık jacki girişi varmis bugün fark ettim :) ve kulaklık taktım bugün ama kulaklıkdan ses gelmiyor . Taktiğim kulaklık normal kulaklık earbud kulak içi yani . Ve Xbox kulaklığı değil yani. Nasıl çalıştırabiliririm bu kulaklık girişinde bu kulaklığı taktiğimda . Sadece sesi duymak istiyorum o yüzden kullanacam.

    Ya da kullanılmıyor mu normal kulaklık acaba ?
    Yok mu cevap atacak verecek olan :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haritaci41 kullanıcısına yanıt
    kafa bantlı kulaklıkları kullanma özürlü olduğum için şahsen mikrofonlu telefon kulaklığı kullanıyorum ben, daha hafif ve konforlu oluyor o yüzden çalıştığına dair garanti verebilirim

    kolun ayarlarında ses seviyelerine dair bir bölüm var, oyun sesi - konuşma sesi arasında gidip gelen bir bar var ses yüksekliği dışında, belki orası sorun yaratıyor olabilir görmeden bir şey diyemem
  • Turtle beach 50x kulaklık kullanıyorum. Benim sesim karşıdan da geliyor. Ne yaptıysam çözemedim. Bu yankı sorununu nasıl çözebilirim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x3x kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz durum mic monitoring mi yoksa arkadışınız kulaklığından mı sizin sesiniz geliyor
  • 
Sayfa: önceki 26772678267926802681
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.