Şimdi Ara

★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★ (1098. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
23 Misafir - 23 Masaüstü
5 sn
56.138
Cevap
240
Favori
1.640.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10961097109810991100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ata-ozkan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ata-ozkan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

    quote:

    Orijinalden alıntı: abel xavier

    Arkadaşlar deneyimli xbox kullanicilarinin yorumlarını bekliyorum. Kağit üstündeki donanımı ps 4 den biraz düşük olmasına rağmen multiplatform oyunlarda ezilmesinin sizce sebebi nedir? Bu 720p çözümü olmayan darboğazmı yoksa zamanla aşılacak bir problemmi? İyi forumlar.

    Multiplayer olarak ezilmesinin nedeni bence ucretsiz olusu ve saldiriya acik bir system var. Playstation'da online oyun oynamak her zaman Xbox'in gerisinde olacaktir. Belirli zamanlarda PSN'i kapatip bakip yaparlar. Acayip sekilde lag aliyor online'da. Zaten Playstation exclusive lerinin online lari hep dandik olur genelde. 720p her oyun gelmiyor ama bazi oyunlar geliyor. Bence ilerde duzelecketir bir seydir, Thief developerlari bile resolution olarak fark yok dedi, zaten upscale ile 1080p olabiliyor.

    Adam multiplatform'da ps4 neden daha iyi demiş sen kalkmışsın psn ücretsiz olduğu için demişsin (ps4'te online için ücretsiz değil bir de) 1080p'ye upscale edilebiliyor diyorsunda ps3-xbox360'da 1080p ye upscale ediyor o zaman ne gerek vardı yeni nesile?

    Upscale görüntü hiçbir zaman native'in yerini tutmaz 100.000 kez söylendi bunlar, bilgi sahibi olmadan kulaktan dolma bilgilerle yanlış yönlendirmeyin.

    Kağıt üstündeki fark da az buz bir fark değil, gpu'da ciddi bir fark var, bu da defalarca kez söylendi.

    Thief'te 1080p gelmiyor Xbox One'a 900p geliyor watch dogs dahi 900p hele mgs 5 ps4'te 1080p iken xbox one'da 720p

    Güncel karşılaştırma listesi

    http://www.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_Framerates


    Bu jenerasyon alınırsa exclusive'leri için alınır, bir tane oyun vardı şimdi adını unuttum. Oyun motoru gibi oyundu, dünyalar yaratıp oyun yapabiliyordunuz. Mesela o oyun meraklısına konsol sattırır, hele Kinect ile düzgün entegre edilirse çok süper bir şey ortaya çıkar.

    Xbox 360'ın başarısının sırrı, ps3'ten ucuz olması, erken çıkması ve multiplatform oyunlarda üstünlüğüydü. Pazarın büyük kısmı multiplatform oyunları oynuyor, artık daha bilinçli bir kitle de var internet forumları sayesinde. Xbox One Kinect'i paketten atıp fiyatını ps4'ün altına çekene kadar fark büyüyerek açılmaya devam eder (satış farkı)

    En son duyurulan Xbox One için TV kumandası Kinect'in çıkartılacağına kanıt oluşturuyor bence.

    Bekleyip göreceğiz.

    Duygularini inciittigim icin ozur dilerim PS fan boy ama PS network'un surekli bakim aldigini soylemeyi unutmusun. Evet, hic bir upscale ile native bir olmaz tabiki ama gorulebilecek bir fark azdir. Metal Gear Solid'in tarafli ve Japon developerlari oyunlarinin Playstation'da daha iyi gozukdugunu soyledi bu dogru ama Thief developer'lari her iki console da oyunun iyi calistigini soyledi. Ayrica dogru duzgun exclusive oyunlar ortada yok.

    Kinect konusunda katiliyorum, Sport Rivals ile guzel seyler gorecegiz ama o bahsetiginiz oyunu bilmiyorum. Aslinda yeni nesil 4K calistiracak bir durumda degil, yani 1080p caliscak oyunlara sevinir hale geldik.

    Fan boy nedir Allah aşkına, bende her iki konsol da yok.

    Geçen jenerasyon hem ps3 ü hem xbox 360'ı hem de wii'ye sahip oldum. İlgimi çeken oyun nerdeyse ben de ordayım, tek bir alete ölesiye tapmam. Gerçekler ortadayken çarpıtılmasını sevmem beni rahatsız eder bu yüzden yorum yaptım.

    Yoksa banane isteyen istediğini desin, konsollar oturunca, Xbox fiyat indirimini alınca her iki konsolda masamın üzerinde olacak zaten.

    Edit:Kojima'nın MGS 5'i e3'te Microsoft sunumunda tanıttığını unutmayalım.

    Yanlis anlama icin ozur dilerim, bazen Playstation kullanicilari buraya kavga cikartmak icin yazip duruyor. Her iki console'da ben de sahip oldum ama Playstation'i exclusive ve bluray ler icin kullandim.




  • Çok iyi :)

    ★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★
  • Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ben normalde pc oyuncusuyum xbox 360 alacaktım nedeni ise kinect oyunu aile oyunları içindi tam alıyordum xbox one çıktı sizce xbox one mı alayım kinect için alıyorum değermi yoksa ps4 al diyen bir arkım var ps4 mü alayım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: braVe112


    quote:

    Orijinalden alıntı: alican88


    quote:

    Orijinalden alıntı: abel xavier

    Bende kisisel olarak aradaki donanim farkinin bu kadar fark yaratacagina inanmiyorum.ama 10 yildir xbox kullanan biri olarak spor oyunlari haric native 1080p verememe sorunu beni dusunduruyor. Full hd tv de gercekten bulanik bir goruntu olusuyor.eger bu 720p furyasi devam edecekse hd ready bir plazma tv alicam sonunda.

    Suan aktif olarak hem xone hemde ps4 kullaniyorum..bu kadar fark olmasinin sebebi sony nin gercekten gecen nesilden ders almasidir..gecen nesilde xbox360 sov yapti gerek parti chat gerek live ile ps3 u cok geride birakti..ps3 ise ex oyunlari ile yakalamaya calisti ama simdi durum degisti..bu nesilde xone nin ps4 u yakalamasi zor..sadece kagit uzerinde degil,oyun yapimcilari bile xone nin ps4 kadar guclu olmadigini soyluyor ve oyunlardada goruyoruz...xonenin 1080p cozunurlugu yaris ve spor oyunlari haricinde zor..kendi exinde bile ryse gibi grafikleri cok iyi oyunda bile 900p yakalanabildi..ayrica 1080p yaptiklarinda 0xAA yada 0xMSAA oldugundan her tarafi tirtik oluyor ki yine en buyuk ornegi ex oyunu olan forzada goruyoruz..bende cod ghost her iki platformda var xoneden kalkip ps4 te cod oynadigim zaman gozlerim bayram ediyor..aslinda ayni cozunurluk ama ps4 te goruntuler okadar yumusakki tirtik yok ve daha iyi gozukuyor ayni keza uzak noktalarda ayni...ayrica ps4 te psn cok iyi hic lag yasamadim yada baglanamama problemi olmadi ayrica chat ozelligi kusursuz olmus..kisaca bu sefer ps4 sadece kagit uzerinde degil multi platform oyunlardada farkini ciddi sekilde ortaya koyuyor..Sony nin ex oyunlarini dusemiyorum bile..dedigim gibi her iki konsolada sahibim ve aktif olarak kullaniyorum sormak istedigin yada her iki konsoldada Denememi iatedigin bise olursa sorabilirsin..ama bu nesilde bir konsolu tercih edecek olursaniz onerim ps4 olur..

    Cod:Ghost her iki platformda ayni çözünürkük değil yalnız.Xbox One 720p,Ps4 1080p.

    Hayir upscale 1080p cod ghost xonede.. ondan ziyade en buyuk sikinti xone nin 1080p de AA ve MSAA kullanamamasi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cem650

    Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ben normalde pc oyuncusuyum xbox 360 alacaktım nedeni ise kinect oyunu aile oyunları içindi tam alıyordum xbox one çıktı sizce xbox one mı alayım kinect için alıyorum değermi yoksa ps4 al diyen bir arkım var ps4 mü alayım.

    Aile icin eglence dusunuyosunuz xbox one oneririm..ayrica xbox fitnessi kesvettim yemin ediyorum spor salonuna gitmeye gerek yok cok basarili bir kinect servisi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cem650

    Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ben normalde pc oyuncusuyum xbox 360 alacaktım nedeni ise kinect oyunu aile oyunları içindi tam alıyordum xbox one çıktı sizce xbox one mı alayım kinect için alıyorum değermi yoksa ps4 al diyen bir arkım var ps4 mü alayım.

    Sorunun cevabını vermişsin aslında dostum. Kinect için alıyorsan tabiki xbox one

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft, Irrational Games Elemanlarını İstiyor

    Bioshock ve Bioshock: Infinite gibi mükemmel oyunlara imza atan Irrational Games'in kapatılma kararı şok etkisi yaratmıştı. Üstelik stüdyoda 15 kişilik çekirdek ekibin dışında kalanlar işsiz kalacaktı.

    Microsoft'tan Phil Spencer ise kapatılan stüdyonun elemanlarının bir kısmının 343 Industries veya Black Tusk'a geçmesi konusunda istekli olduklarını söylüyor. Gerçekten de böylesine harika işlere imza atmış bir stüdyonun yetenekli çalışanlarının Microsoft''a geçmesi firmaya büyük güç katacaktır. Örneğin yeni Gears of War projesi konusunda heyecanımız artabilir.

    BSC
  • US store da indirim var denmiş ama ben de fiyatlar aynı. 60 dolar. yardımcı olabilir misiniz?
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Eşim İngiltere'den XBOX ONE getirecek sorun yaşama olasılığım var mı?Bazı yerlerde regülatör kullanmam gerektiğini okudum.Yada daha bazı oyunları oynayamama gibi bir durum oluyor mu?
    Daha önceden konsol tecrübem olmadığı için (PS yada XBOX) soruyorum.Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • carcharodoncarcharia kullanıcısına yanıt
    İngiltere'ten getiriyorsa konsol 2. bölge yani pal'dır. Çeviriciye gerek olmaz. Her oyunu oynarsın, zaten bölge kilidi kalktı artık her oyun Region Free. Yani nerden alırsan al her oyun çalışır. Güle güle kullanın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carcharodoncarcharia

    Merhaba Arkadaşlar,
    Eşim İngiltere'den XBOX ONE getirecek sorun yaşama olasılığım var mı?Bazı yerlerde regülatör kullanmam gerektiğini okudum.Yada daha bazı oyunları oynayamama gibi bir durum oluyor mu?
    Daha önceden konsol tecrübem olmadığı için (PS yada XBOX) soruyorum.Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

    PS4 Alsaydınız Çeviriye Gerek Kalmazdı Ama XBOX Kesinlikle Bi 220 V Çevirici Almanız Gerekiyor Aksi Taktirde Cihazı Calıştıramazsınız.
  • Kilbox kullanıcısına yanıt
    Bu dediğin NTSC için gerekli. İngiltere'den aldığına göre cihaz Pal'dır ve çeviriciye gerek kalmaz.
  • Süper hızlı cevaplamanız için ayrıca teşekkür ederim.Vahlok hocam dediğin gibi PAL olduğu için dönüştürücüye gerek kalmıyor o zaman.
    Saygılar
  • numeruscl N kullanıcısına yanıt
    Gold üye olmanız gerek

    Tomb Raider /Ryse indirimde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhanext

    Gold üye olmanız gerek

    Tomb Raider /Ryse indirimde.

    Gold üyeyim Tomb raider bendede 60 dolar gözüküyordu dün akşam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhanext kullanıcısına yanıt
    Gold'a gerek yok. Bende Ryse 40 dolar gözüküyor.
  • gokhanext kullanıcısına yanıt
    Ben de tomb raider 60 dolar olarak görüyorum. gold üyeyim.
  • numeruscl N kullanıcısına yanıt
    Ryse 1 haftalığına 40 dolara inmişti. Demek ki TR ve Rayman 1 günlük filandı. Ryse hala 40 dolar, TR 60 dolar olmuş.
  • ülkemizde PS4 dün kullanımı çok daha fazla Xbox tan doğruya doğru . BEN kendi adıma söyleyim tam bir Xbox fanboyum ve hastasıyım 6 senedir kullanıyorum çok çok memnunum doğruya doğru PLAYSTATION serisi pek ilgimi çekmiyor , nedense bazı arkadaşlar bunu dile getirmekten çekiniyo XBOXÇUYUM sonuna kadar en sevdiğim konsol hastasıyım fanı olduğum Xbox tır oyun .mu diyosunuz alın size efsane oyun GEARS OF WAR VARMI ÖTESİ xboxçı YOLDAŞLARIMA saygılarımla YAŞASIN XBOX



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xHuNTERTuRKx -- 21 Şubat 2014; 21:19:47 >
  • Titanfalla beta bitti mi arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 10961097109810991100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.