Şimdi Ara

XBOX ONE X SIFIR PAKETİNDE KUTUSU AÇILMADI ACİL FIRSAT !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, kutusunda sıfır hediye gelen ancak kullanmayacağım XBOX ONE X konsolu satıyorum. Fiyatı 2550 TL dir. Takas yoktur. Yer istanbul kadıköy ve çevresi.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-xbox-one-x-satilik-sifir-kapagi-acilmadi-kacmaz-firsat-acil-509766331/detay/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kongor -- 12 Aralık 2017; 19:21:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Mağazadaki sıfır fiyatı 2564 TL bi cazibesi yok gibi duruyor. Amaç baltalamak değil ama acil fırsat dediğiniz için dikkatimi çekti.
    https://www.teknosa.com/urunler/800043505/xbox-one-x-1tb-konsol?gclid=CjwKCAiAmb7RBRATEiwA7kS8VHLGHLzIIudCqTowsO6Kpz4iwpIhZZDTUGekL-jQD43wbyvdT3zSGRoCHLMQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
  • shensakrak kullanıcısına yanıt
    Ürün açılmış ve belki kullanılmış mağaza teşhir ürünü, benim ki sıfır paketinde ürün. (Attığınız linkte belirtiliyor)

    Ürünün amazon fiyatı 600 € , türkiye resmi fiyatı 2699TL idir.

    Kaldı ki benim cihazım çok ufak pazarlıkla daha ucuz.

    Tabi açık piyasa, isteyen istediği yerden alır, zorlama yok. Bana ürün hediye geldi, daha doğrusu bir vesileyle aldım ancak şuan ki durumumdan dolayı ürünü açmadan satmam daha uygun olacak gibi görünüyor. Çünkü hiç zamanım olmayacak kullanmaya.
  • Hocam linkte sadece kutusu hasarlı, kullanılmamış sıfır ürün diyor. Teşhir falan değil. Sadece hatalı bilgi olmasın diye yazıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2200 TL 3 haftadır sahibinden üzerinde satılmayan xbox one x var, bende ciddi alıcıyım takipteyim adam 50 tl inse alacağım :) o inmiyor ben almıyorum.

    zaten yılbaşı geldi muhtemelen extra indirim v.s. yada yada zenginler hediye ederler daha fazla ürün düşer ocakta sahibinden e.
  • halfone kullanıcısına yanıt
    ok, hayırlısı
  • valla ölücü falan değilim, bende aktif parça ürün satan biriyim :) pazarlık bilmeyen adamı pazarlık manyağı yaptılar burada :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.