Şimdi Ara

XBOX One X - Görüntü ekrana tam oturmuyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar

    Xbox One X ile aranıza katıldım. Bir sorum olacak, bilen varsa ve cevaplarsa sevinirim.

    Cihazı nispeten eski 1080p samsung tv ile kullanıyorum. Bazı görüntüler ekrandan taşıyor.
    Görüntü ayaralarına girdiğimde yeşil okların sağdan ve aşağıdan taştığını görüyorum. Fakat yönergelerde bu sorunu TV den düzeltin denmiş.
    Tabi ki TV de böyle bir ayar yok.
    Açıkçası bana bu sorunun yaşanması da çok anlamsız geldi. Sene olmuş 2018 hala görüntü ekrana sığsın diye ayar yapıyoruz :)

    Ayrıca birkaç yorumum olacak;
    1. Cihaz PS e göre son derece sessiz. Fakat PS te de sesin yarısı bluray den geliyordu. Buna da bluray takarsam aynı şekilde ses yaparmı bilmiyorum.
    2. Bana menü biraz karışık geldi, sanki çok dağınık hissettim. Ama alıştım. Bence böyle bir cihaza daha klas bir tasarım gerekir. Renkler, temalar çok basit kaçmış. Zevk meselesi tabi.
    3. Kuyrukta bekleyen uygulamalar arasında bir torrent uygulama var :) ne iştir anlamadım. Yani torrent biliriz de xbox için ne alaka?
    4. Bi ara XBOX durduk yere bi anda kapandı. (sigorta atmış gibi) Bi daha olmadı ama tırstım.
    5. "Yükleme durdu" hatası yaşıyorum. Fakat sebebini biliyorum, ana konu başlığından takip ediyorum. Orada emek veren tüm arkadaşlara teşekkürler. Bugün başka bir sebepten superonline müşteri hizmetlerini aradım. Adamların hala konudan haberi yok.
    6. Standby modundayken oyun indirme seçeneği olduğunu biliyorum fakat cihaz nasıl standby konumuna geçer bulamadım. Sadece kapat seçeneği geliyor.

    Cümleten iyi geceler,







  • Standby konumu için;

    Ayarlar- Açma Kapama ve Başlatma bölümüne girin orda açma kapama modunu hızlı açılış yapın. Cihazı gamepadden falan kapattığınız zaman stanby modunda olacaktır. Oyun vs arkada inebilir bu durumda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.