Şimdi Ara

XBOX ONE X DE OYUN YOK SAÇMALIĞI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C-Webb

    Sen cok anlamıssın ondan bi cok insan yorumlarını yapmakta konsolu konsol yapan sadece exc oyunları değildir sadece seçim yaparken o konsol için tercih sebebi olabilir o kadar kalkıp xbox ta oyun yok söylemi kadar saçma bi şey olamaz hele pcde de var demeleri sanki ps daki oyunlar pc de yok her yıl 10 tane exc cıkarırsın anlarımda 5 senede 10 exc cıkarıo tüm konsol oyunculugunu buna bağlamak çok saçma ki bu exc online tabanlarıda yok online olur orda vakit geçirilir bi derece bu jenerasyonda ps galiptir net ancak bu soylem saçmalık xbox aldım oynucak oyun içi bomboş bi söylem
    Xbox'da elbette oyun var. Kendi açımdan konuşmak gerekirse, Gears Of War serisi ve Halo serisi için aldım makineyi. Eski bir oyuncu olmamdan (Yaşım 30 üzeri) geriye dönük uyumluluk, gamepass gibi sistemler de hoşuma gidiyor. Geçen Sunsetoverdrive'ı bitirdim mesela, bence Second Son'dan daha güzel bir oyun. Yalnız bir sorun var ki, bu sorun hepsinden beter. Konsolun geleceği. Örneğin Microsoft telefon işine girip daha sonra da elini eteğini bu işten çekmiş bir firma. Özel oyun çıkmaması (Pc'ye çıkması sorun değil.) ciddi şüpheler uyandırıyor insanda. Bu E3 mutlaka düzgün bir şeyler sunmalılar, yoksa böyle devam edemezler.




  • Yani ne bileyim xbox alıp da oynayacak oyun bulamayıp kenara atanlar ya acayip hardcore bir gamerdır bütün oyunları oynamıştır pc sayesinde, kalan xbox exc. lerini de halo serisi gears serisini de 2-3 hafta da bitirmiştir varsayalım. Bunun forza 3 ü forza 7 si var. Üstüne exc. olmayan dünya kadar multiplayer oynayabileceğiniz oyun var. Hee bende gtx 1060,1070 felan var ama bir de xbox alayım exc. oynarım diyorsanız zaten hata yapmışsınız almasaydınız keşke.

    Bu konsol kimler için uygun söyleyeyim,
    bilgisayarı artık güncel oyunlarda ağlayanlar,
    yaşı artık belli bir zamanı geçmiş oyunlara aşırı zaman ayıramayıp basayım oyun direk açılsın 2 saat takılıp kaçarım diyenler,
    xbox gamepadini sevenler,
    bunun sadece bir oyun konsolu olmadığını farkedip netflix vs. gibi uygulamalar için de kullananlar.

    Misal beni en çok çeken kısmı konsolun ucuzluğu oldu. Şu an güney korede'yim xbox one s i burdan aldım. TL ile 550 liraya felan aldım. PS4 bakıyorum mesela en ucuzu 1000 TL ye felan denk geliyor o da ilk kasanın ilk sürümleri sorunlu olanlar. Konsolun ucuzluğu bir yana bir de ben zaten doğru düzgün oyun oynamış birisi değilim daha bioshock bile oynamadım o derece, witcher vs. Alıyorum gamepassi ( bu ay 1 liraya) gears serisini bitirdim, tomb raiderin ilkini oynamıştım rise olanı da oynadım. Sunset Overdrive oynadım. Sherlock holmes, recore vs. var onları da oynarım ay bitene kadar. Sonra yenilemem. Bu da bir yana ea access var. Titanfall 2, star wars 1 ( 2 yakında gelir), ufc 2 gibi bir sürü oyun var bunlarla çok iyi zaman geçiririm. BF serisini daha saymadım. Ben bunlara totalde kaç para verdim peki ? Ea access kardeşlik 30 lira, Gamepass 1 lira. Ben bu kadar oyunu ps4'te oynamaya çalışsam şimdiye bunun kaç katını çıkarmak zorunda kalacaktım. Demem o ki oyun oynayayım çok para vermeyeyim kafasındayım ben. Yanlış anlamayın kendi adıma söylüyorum God of War oynamadım diye her gece oturup ağlamıyorum. Ps4 alanların sorunu bu galiba kendi konsollarından daha çok xboxı yerme niyetindeler. Bırakın millet ne oynarsa oynasın ya.




  • Konsolun varsa pc almak ya da tam tersini yapıp farklı beklentisi olanda hata özellikle one x şuan için 4k tv de varsa hali hazırda büyük avantaj sunmakta konsolda oyun yok ne demek cihaza 3. Parti aaa oyunlar cıkmasa eet doğru cıhazda oyun yok deriz ama konsolu bildiğin öldürüyolar bu söylemle pc le kıyaslanması zaten ayrı bi konu pc de aynı oyunlar varmış olacak tabii tercih meselesi pc alır onda oynarsın ya da konsol ps4 deki 10 exc hariç diğer oyunlar pc de yok sanki one x in donanımı ps da olsaydı ne yaygara kopardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 pro yu Satıp Xbox scorpio Edt aldım Gayet güzel.. single Oyun oynamadığım İçin Multiplayerda Xbox daha güzel.God of var Horizon zero single olduğu için Oynamamak sorun değil Zaren pro olsada oynamazdım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    E3, Ms için bencede çok önemli olacak. Oyunculara One X için güçlü bir konsolu sunduktan sonra birde sağlam Ex oyunları sunarsa o cihazın satmaması için bir neden yok. E3'deki One X lansmanında eğer Alan Wake 2, Halo 6 ve mesela Fable 4 duyurulsaydı şuan One X için çok daha iyi bir yerde olmaz mıydı ? İşte bunu anlamaları gerekiyor.

    Bu E3'de büyük olasılıkla ; Horizon 4, Fable 4, Halo 6 ve GeoW 5 duyuruları gelecektir hatta bu oyunlar için trailer'da yayınlanabilir ama bunların yanına kesinlikle en az iki tanede AAA düzeyde yeni IP duyurmaları gerekiyor.

    Önceki mesajımdada dediğim gibi Spencer bir söyleşide '' Yeni Ip'lere ve stüdyolara yatırım yaptıklarını'' açıklamıştı bakalım ne kadar doğru çıkacak.
  • Konsolu konsol yapan ex oyunudur bu bir. Xbox ta ex oyun yok bu iki. Ex oyun derdin yoksa istediğin konsol alınır bu üç. Xbox ta pc deki oyunlar vardır bu dört.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.