Şimdi Ara

Xbox One X | 4K HDR - 6TF (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.520
Cevap
18
Favori
117.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crimson Knight


    quote:

    Orijinalden alıntı: R.Rondo9

    Şimdi sormak istediğim bir husus var.

    Xbox One S'de 1080p 30 fps olan bir oyun. One X'de 1080p 60 fps oynanabilecek mi yoksa 4k 30 fps mi verecek?

    Yani Full HD ekranda oynayacak bir oyuncu için One S'e göre herhangi bir iyileştirme olacak mı yoksa aynı değerlerde mi oynayacak?

    Dostum onunla ilgili bir yapımcı açıklamada bulunmuştu, hangisiydi hatırlamıyorum ama popüler bir oyundu. Kaliteyi düşürmek istemediklerinden 4k sunmayıp 1080p'den devam edeceklerini ama kaliteyi, render mesafesini vs. Xbox one s versiyonuna göre arttıracaklarını söylemişlerdi. Gözle görülür şekilde yük olacaksa böyle yapacaklar anlaşılan. Gerisi 4k TVlerin ya da XB'nin upscale özelliğine kalmış.

    Aa, görüş mesafesi dışında fps muhabbeti önemli benim için. Mesela bir oyunda 4k Da 30 fps verip, 1080p'de de 30 fps verecekse pc upgrade yapıp geçicem. Bir net cevap bulamadım şu konu ile ilgili.




  • Güzel haberler geliyor . Assasins creed origins için 1080p 60fps modu olacakmış.

    http://wccftech.com/assassins-creed-origins-1080p60-mode-xb1x/
  • Gkn89 kullanıcısına yanıt
    Gerçekse çok iyi bir haber, umarım bu olay öne x ile birlikte daha da yaygınlaşır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok enteresan değil mi! " 4K 60Fps gerçek güç işte bu" diye reklamlar havada uçuştu ama şimdi 1080P de 60fps verse şükredecek hale geldik. Aynı Xbox one zamanındaki gibi "1080P 60Fps gücünde konsol yaptık" dediler ama sabit 30 fps alsak şükrettik yada 720P nin üstünü görsek bayram ettik yada 900P ile 1080P arasındaki farkı kim görebilir ki muhabbetine çevirdik! Hep yeni konsollar çıkıyor ama konsolun çıkışına verilen sözler yerine önceki nesil için verilen sözleri bile güncel konsolda zar zor görüyoruz! PS4 ile PS4 PRO arasında teraflop değeri(öve öve bitiremedikleri gerçek güç olan şey) olarak hemen hemen 2.5 katı fark var ama bu aradaki farkı daha sağlıklı hissedemezken sadece %40 daha performanslı bir konsol ile bir anda 4K 60 fps ler havada uçuştu. Çok enteresan değil mi! Burada hiç doğru düzgün haber paylaşılmıyor ama ben söyleyeyim: oyun yapımcıları aradaki 2 teraflop farkı pek bir anlam ifade etmediğini, pek bir getirisinin olmadığını söylemeye başladılar bile. Zaten microsoft un resmi sitesinde bile xbox one X ile tam uyumlu oyunların listesindeki 30 fps leri görünce abartılan bir konsol olduğunu anlamak hiçte güç değil. Ama 500$ a anca bukadar muhabbetine girmeyin lütfen o başka bir konu! Ben kelime oyunları ile ne söyleniyor ve verilşyor tarafındayım. Hatta şuan E3 te veya Gamescom da oynanıp hayran kalınan bazı oyunların bile çıktığında ciddi downgtade yiyeceği ile ilgili ciddi şüphelerim var. Şuan harika görünen ve herkesce grafiklerine hayran kalınan Forza 7 çıktığıında downgrade yemiş grafikleri ile bizleri hayal kırıklığına uğratacağı neredeyse kesin. Xbox one ın ilk dönemlerinde E3 te Forza 6 canlı canlı oynandı Xbox one üzerinde ama gel gör ki oyun çıktığında şoka uğradı herkes. Tabi insan bu durumda şu soruyor: Forza 6 E3 te xbox one üzerinde oynandı ise bize satılan ve adı Xbox One olan konsolun içinde hangi grafik işlemci birimi varda biz bu dandik grafikler ile karşılaşıypruz. Yada E3 teki muhteşem grafikli oyun Forza 6 ise bize satılan ne!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • K@r@K@L3M kullanıcısına yanıt
    Hocam valla işin özü konsol işi artık boka sardı hatta sinekler uçuşmaya başladı bile. İki şirkette bence bu nesilde kesinlikle çuvalladılar ve konsol mantığını paramparça ettiler. Pro ve One X iki şirketinde hatalarının bir ürünüdür ötesi değil.

    Tek becerdikleri oyun firmalar ile kapalı kapılar ardında birlikte hareket ederek oyuncunun üzerine binmek başka birşey değil. İki şirkettende acayip soğudum.

    Pro tanıtıldı durumu ortada üstüne One X için ortalık yıkıldı onunda yavaş yavaş ne olduğu ortaya çıkmaya başladı. Bu ne böyle anlamadım gitti amaç nedir ne yapmaya çalışıyorlar artık kafam basmıyor.
  • Xbox one x korsan dvd çalıştırabiliyormu? Korsan demişken oyundan bahsetmiyorum.İnternetten indirdiğim filmleri dvdye çekiyorum.Bunları oynatırmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sardı sarmaya ama sony tarafında satışlar beklenenin de üstünde adam hem konsolu sokuyor hem de oyunu satıyor geçen baktım plus 12 ay 180 tl gibi bişeydi xbox tarafı nasıl bilmiyorum horizon full paket 500tl olarak görmüştüm bir ara diğer oyunlar nasıl bilmiyorum. Yani bu politikaya göre millet al konsolunu oyununu başına çal dese neyse bunlar zam yapıyor millette aldıkça alıyor iphone gibi oldu. Ne kadar fiyat artarsa o kadar satış oluyor yeni iphone 6000tl olur herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Hocam yine onlar birşekilde süreci götürüyor. 1600 Euro asgari ücret, oyun ise 60 Euro. Ülkemizde ise 1450 TL falan asgari ücret ama oyun 300 TL . Buna rağmen Avrupa ve Amerika bölgesindeki oyuncular bile oyun fiyatlarında şikayet ediyorlardı.

    PC'ye geçiceğim diyen biriyim ama RDR 2 aklıma geliyor duraksıyorum :) birde işin GTA 7'si falan var öyle yada böyle bu iki çakal firma dediğin gibi elinde tutuyor bizleri
  • Ben de pc diyordum ama iş horizon zero dawn oynamaya gelince elin kolun bağlı kalıyor mecbur alıyorsun. Psn steam gibi olsa pc falan aklıma bile gelmez. Bize steam kalitesinde psn lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Hocam o olmaz. PSN ve Live asla bir Steam olamaz. PC bu konuda aldı başını yürüdü gitti. PSN ve Live'da online oynamak için bile para her halta para.

    One X'e dönersek özellikle The Witcher 3 için gelecek olan güncelleme ile neler olacak çok merak ediyorum. One S ile One X arasında ''hadi be, yok artık'' dedirtecek bir fark olacak mı bakalım.
  • Psn den umudum yok açıkçası gittikçe fiyatları yükseltiyorlar. Xbox one x le s arasında ciddi fark olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde bu nesildeki oyun guncellemeleri de beni hasta ediyor arkadas.Bf1,Gears4 e her ay 7 -10 gb arasi guncelleme geliyor.Tam oyunu oynayayim diye aciyorum zart guncelleme geldi diyor kapatiyorum cihazi.Bu nesil hakkaten oyun oynamaktan sogudum bende.Ara konsoludur,yeniden yapim oyunudur,cozunurluk dayatmasidir,10 senede bir gelen oyunudur,birbirinin ayni acik dunya oyunudur,bitmeyen oyunlarin erken cikmasidir derken bende sogudum bu nesilden acikcasi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Poison -- 10 Eylül 2017; 12:44:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Poison D kullanıcısına yanıt
    O oyun güncellemesi değil oyuna yeni dlc gelince güncelleme adı altında o paketi mecburen indiriyor. İndirmezsen online açılmıyor. Paketin içeriğini görüyorsun ama satın al sayfası çıkıyor. Alınca inen hiçbişey olmuyor. Zaten güncelleme ayağına 10gb yeni paketi indirmiş oluyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gkn89

    Güzel haberler geliyor . Assasins creed origins için 1080p 60fps modu olacakmış.

    http://wccftech.com/assassins-creed-origins-1080p60-mode-xb1x/

    Olayı sonunda 1080p 60Fpsye bağlasınlar adam gibi oyunumuzu oynayalım.
  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Kafayı 4K ile bozdular. 1080p ve 60 FPS olsun birde detaylardan falan kısılmasın tamamdır.
  • amazon.de ön sipariş açmış,tr'ye geliyor,594 euro olarak import fee dahil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asabopp kullanıcısına yanıt
    Çok pahalı bence yani USA dan alınca 1735₺ ye gelen bir ürüne fazladan 750₺ vermek koyuyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    kesinlikle öyle.ama usa'den nasıl alacaz işte:(gelen birisini bulmak dışında seçenek kalmıyor

    ayrıca yeni oyunlar eklenmiş listeye,mafia 3,far cry 5 falan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kardeşim şuan USA da ama taa Ocak ayında dönecek o zamana kadar tabii ki beklemem usa dan getirip satanlar olacaktır elbet onların satacağı fiyata göre bir yol izleyecem artık.
  • Bu arada Microsoft Türkiye sitesinde project scorpio versiyonu kaldırılmış gözükmüyor sadece normal Xbox one x gözüküyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.