Şimdi Ara

xbox one s oyun bulamama sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar kutulu olarak ne wıtcher 3 goty ne gta 5 nede shadow of mordor shadow of war vs gıbı oyunları ps4 gıbı ucuza bulamıyorum kac sene once cıkmıs gta 5 hala 150lıralarda
    uygun olarak Turkıyeden nerden bulabılırım ps4 gıbı oyun konusunda cok sıkıntı yasayacak gıbıyım tekrardan ps4 alasım gelıyor bole olunca

xbox one s kullanan oyun ıhtıyacını nasıl karsılıyor acaba?

• AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt
    Kutulu oyun alan neredeyse yok gibi bir şey. Herkes dijital xbox marketten alıyor. Kendinize macera aramayın derim, kutulu oyun devri çoktan bitti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kim Kitsuragi

Kutulu oyun alan neredeyse yok gibi bir şey. Herkes dijital xbox marketten alıyor. Kendinize macera aramayın derim, kutulu oyun devri çoktan bitti.
    kutulu oyun bıttıde hocam 40-50gb oyunlar en basıtı. İndirmek ıcın bır kac gun beklemek gerekıyor boyutuna gore.
    bırde dıjıtalı daha pahalı oyunlar var marketede baktım. xbox bıraz daha pahalıya kacıyor acıkcası oyun acısından.
  • AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt
    Dijital takas konusundan çok ucuza oyunlar alabilirsiniz ya da her hafta indirimler oluyor onları takip edin. İndirme konusuna gelince tamamen sizin internet hızınıza kalmıs ben 50Gb lık oyunu max 6 saatte indiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kim Kitsuragi -- 21 Nisan 2018; 13:36:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.