Şimdi Ara

XBOX ONE S’in Bariz Kasması (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
12.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yanlışım varsa düzeltin ama konsollar bilgisayar gibi kasma yapmıyor. Arada bir fps drop oluyor ama açtığı her oyunu güzelce oynatıyor. Gücü yetmedigi yerde görüntü kalitesini düşürüyor ama yine oynatıyor. Dün bir inceleme izlerim xbox one resmen görüntüyü çamur haline getirmiş. Bence bu saatten sonra sıfır ne Ps4 ne de Xbox alınır. İkinci el Xbox One X ya da PS4 Pro kovalayın. Bende pro vardı arkadaşa verdim şimdi kendime Xbox One X alacağım.

    XBOX ONE S’in Bariz Kasması
    https://i.hizliresim.com/AOMBNz.jpg
    XBOX ONE S’in Bariz Kasması
    https://i.hizliresim.com/YdLzpA.jpg
    XBOX ONE S’in Bariz Kasması
    https://i.hizliresim.com/nb61o5.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 18 Kasım 2019; 10:43:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hoşumagitti H kullanıcısına yanıt
    Xbox menüsünün kasması tam anlamıyla rezalet, 3 yıldır ps4 pro kullanıyorum ilk defa geçen ay menüde takılmalar olduğunu gördüm. Oda cihaz full doluydu. 5 gün önce Xbox One X aldım açar açmaz ana menüde kasılmalar takılmalar yaptı. One S yada One X ile alakalı değil yazılımla alakalı bir durum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • metinoz M kullanıcısına yanıt
    Microsoft yazılım firması, eğer düzeltmiyorlarsa bildikleri olabilir belki sistem için ayrılan ram bu kadar izin veriyordur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hoşumagitti H kullanıcısına yanıt
    Windows 98’ten Windows 10’a tüm sürümleri kullandım. Şuan Windows 10 kullanıyorum. PS4 öncesi XBOX 360 kullanıcısıydım. 1 yıldır ikinci telefon olarak Lumia 950XL kullanmaktayım. Şimdide Xbox One X kullanmaya başladım. Yani Microsoft’un yazılımlarının yaşımla orantılı tamamını denedim ve dediğiniz gibi bir bildikleri olduğunu düşünmüyorum.

    PS4 sistemi daha düşük ramla takılmayan arayüz yapıyorsa, Microsoft’un yazılım ekibinde sorun var demektir ama bu düzeltilebilecek bir durum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinoz -- 18 Kasım 2019; 13:55:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 ay önce sıfır xbox one s aldım. almanya amazon dan kara cuma indiriminden 1080 tl ye 1tb lık versiyonu 2 gamepad ile aldım. dün akşama kadar donma kasma sorunları hiç yaşamadım. oynadığım oyunlar olarak gears of war 4, gears 5, metro exodus, pes 2020, forza horizon 4, devil my cry vs.
    yılbaşı tatilinden dolayı dün 8-9 saat aralıksız gears 5 oynadım. 4-5 saatin sonunda kasarmış gibi oldu ve ana menüye attı. 9 saatin sonunda oyun inanılmaz kasmaya başladı. fps değeri belki 5 e falan düştü ve kaplamalar çok geç gelmeye başladı.yani oyun oynanmayacak seviyede kasmalar vardı. geçer belki dedim ve 5 dk bu şekilde devam ettim ama düzelmedi, bunun sonucunda konsolu kapatmak zorunda kaldım.
    daha önce bu konsolda uzun saatler oyun oynamamıştım. sanırım ısıdan kaynaklı yaşanan bir durumdu. mesela uncharted 4, gow of war gibi ağır yük gerektiren oyunları 10 saatten fazla sürelerde ps4 te oynadım ancak böyle bir kasma hiçbir konsolda yaşamadım. konsol hayatımda bir ilki yaşattı xbox one s. ama konsol kötü mü? alınmaz mı? derseniz ucuz bulursanız alın ve game pass sayesinde oyuna doyun. özellikle gears of war serisi için hiç düşünmeden alınır.




  • Halen fat kasa Xbox One kullanıyorum ve burda belirtilen hiçbir sorunla karşılaşmadım. Ilginç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu ps4 bf1 online ve witcher xbox one s farklarını bilmesek yutturacaklar.Kalitesiz troller
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anbilivıbıl

    İlk xbox one x imde oluyordu. Sattım onu. Sonraki aldığım cihazda şuana kadar sadece metro oyununda donma oldu. O da oyundan zaten.

    Alıntıları Göster
    Xbox ilk cikan fat kasa vat bende ..metro exodus ilk defa dondu sonra ana menuye giris yapip oyindan cikis deyince makina kapandi tekrar actim sorun yok..sonlara dogru yaklastim zati bitmek uzere..sozce bu normalmi arada ..oyunlari gamepass tan indiriyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 7 Ocak 2020; 9:53:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

    Xbox ilk cikan fat kasa vat bende ..metro exodus ilk defa dondu sonra ana menuye giris yapip oyindan cikis deyince makina kapandi tekrar actim sorun yok..sonlara dogru yaklastim zati bitmek uzere..sozce bu normalmi arada ..oyunlari gamepass tan indiriyorum

    Alıntıları Göster
    Metro oyunu için normal bir durum. Cihazlık bir durum yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

    yahu ps4 bf1 online ve witcher xbox one s farklarını bilmesek yutturacaklar.Kalitesiz troller
    Objektif olmayı öğrenince inan hayat daha anlamlı gelecek. Elimde eski ve yeni jenerasyon 4 adet konsol var ve neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Anlamsız yere fanboyluk yapma. Her zaman sende olan en iyisi olacak diye birşey yok. Burada en iyiyi aramıyoruz sadece başımıza gelen bir olayı anlattık ve bu olay gerçekten de var olmasa google da bu olayı yaşayan var mı diye konu aramazdık. Biricik konsolunu kötülemiyorum sadece yaşanmış bir olay hepsi bu. Ayrıca troll arıyorsan aynaya bakman yeterli olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Achilles01 A kullanıcısına yanıt
    En iyisi bende olacak mı?Bunun yarışına neden gireyim?Bunun yarışına giren sensin ki burada uydurma iddialar ile saldırıyorsun.

    En iyisine sahip olmak istesem sabahtan akşama One x överim merak etme ama kullanmıyorum bile zira bana oyun keyfim yeter en iyisinde gözüm yok.Ps4 cülerin bu babalarının firmesi gibi xboxa saldırması çok tuhaf
  • Dostlar Konu sahibi olarak olaya el atmam gerekiyor, Ben 60 fps stabil ultra ağzına kadar açık ayarlarda oynamak istediğim için konsol beni kesmedi.. One x de alsam ps4 pro da alsam sonuç değişmeyecekti.. Sebebi nedir? Oyun konsolu fiyat performans dengesi ile size optimim ayarlarda verebileceği en iyi performansı fiyatı ile uygun olarak sunmayı amaçlıyor. Exclusive oyunları ve gampepad konforu haricinde ( ki pc üzerindede gamepad kullanılabilir ) bence oyun konsolu kısmı bütçeye bakıyor. Bana grafik dengesi çok olmasada olur ben 30fps dede oynarım sorun yok da derseniz (ben ara ara one s de 23-24'e düştüğüne inanıyorum, bu konu sebebi zaten budur) konsol size hitap edebilir.

    Pc farkından sonra gelelim xbox - ps farkına bu arayüz ve sağladıkları premium hesaplar sayesinde bence xbox ( ucuz ve kullanıcı dostu ) ps sistemi ise biraz daha popülerliği ve ufak bir stabilite farkı ile öne geçebiliyor ( 2. el alım satım oyun takası vb )

    Bence artık bu konuda tartışmaya gerek yok. Ben gibi düşünen arkaşların kesinlikle konsol almasını önermem, exc oyunlar için kasasının yanına bir ps4 çeker o ayrı sadece tek cihaz için konuşursak ben ve benim gibiler tatmin olmayacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaerdurmus -- 10 Ocak 2020; 8:25:51 >




  • mustafaerdurmus kullanıcısına yanıt
    Yeni cikacak olan oyun konsolu sizi tatmin edecektir ozaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.