Şimdi Ara

Xbox one-Nba 2k16 oyuncuları(toplanalım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, xbox one üzerinden nba 2k16 oynuyorum. Oynayanlar olarak beraber oynayalım diye bu konuyu açtım buraya bilgileri yazarsanız online season kurabiliriz ya da my park. Konusu açılmış fakat açan arkadaş eklememiş son bilgi gönderen arkadaşları. Oynayanlar yazarsa iyi olur,iyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Up



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeozbaran -- 12 Temmuz 2016; 15:13:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz da fiyatından dolayı alamadığım bir oyundu (Xbox 360 için) artık yeni oyun hayellerimi ilerde - muhtemelen bu yıl sonu veya gelecek yılbaşı - alacağım Xbox One'a sakladım diyebilirim. Artık NBA 2K17 olur o da :) Bende Fifa 16 var böyle spor oyunu olarak.

    Ayrıca benim konuma da hiç katılım olmadı maalesef


    http://bc.vc/vENm1Sl
  • cs2014 kullanıcısına yanıt
    Hocam, xbox'ın kötülüğü bu.Türk adam çok az bulunuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Egeozbaran

    Hocam, xbox'ın kötülüğü bu.Türk adam çok az bulunuyor.


    Kötülük dediğiniz şey benim için geçerli değil aslında; ben o konuda dediğim oyunlarla birlikte oyniicak birilerini bulamamaktan bahsetmiştim sadece. Benim için farketmez yani Türk yabancı İngilizcem de gayet iyi olduğundan anlaşmak da hiç sorun değil :)


    Onun dışında ülkemizde Xbox'a karşı olan önyargıya tabi anlam veremiyorum üstelik o yorumları yapan insanların biçoğu Xbox'tan bihaberlerken.

    Fifa 16 oynarken bi Türkle (2-3 kez oldu toplamda) de karşılaştım tesadüfen ve ardından arkadaş olarak eklemişti beni maç sonrası :) RE Revelations'ı oyniicak birini bulmuştum - başka bi oyun oynarken tanıştığım biri ve sonra aramızda sohbet başladı - aslında hatta biraz oynamıştık da ama diğer zamanlarda multiplayer bölümünde kimse olmuyor bu oyunda. Tabi bu Xbox Live'la alakalı bi durum da değil bazı oyunlar böyle işte maalesef oyniyan kişi sayısı az demek ki. Yaz indiriminde aldığım Lara Croft: GoL oyununda multiplayer bölümüne bi giriyim dedim dün mesela orda da kimse yoktu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cs2014 -- 13 Temmuz 2016; 4:01:00 >




  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.