Şimdi Ara

XBOX ONE-XBOX SERİES X/S GARANTİ DURUMLARI(YURTİÇİ-YURTDIŞI) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
960
Cevap
44
Favori
77.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • rsgt2d kullanıcısına yanıt
    5 ay süreceğini düşünmüyorum açıkçası taş çatlasın 1.5 2 ay sürer gibime geliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dnr dan aldığım kosolumun garantisinin bitmesine 4 ay kala gamepadim bozulmustu. Müşteri hizmetlerini aradım ve hemen yardimci oldular. Gamepadin aynısının sifirini yolladılar. Ben çok memnun kaldım tabiki. Bu bana böyle denk geldi umarım böyle devam eder

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xientina kullanıcısına yanıt
    hocam cihazlar kargolanmış baktınmı seninkine
  • Oxygen1777 kullanıcısına yanıt
    oo iyiymiş hocam:D inş bizede öyle gelir bende 500gblık göndermiştim seri numarası değişmiş cihazım
  • rsgt2d kullanıcısına yanıt
    Valla sadece gamepadlerin maili geldi konsolunkisi gelmedi hala

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perşembe günü teslim edilen arızalı kolun yerine bugün sıfırı geldi.3.5mm Jacksız versiyon göndermiştim. Aynısından sıfır geldi. İsteyen olursa 100 TL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamepad i gönderdim alıcı ödemeli bakalım ne zaman gelecek.
  • profxxx kullanıcısına yanıt
    Ben de 3,5jacksizi degistirirler diye yollamistim,bana da oyle gelmistir herhalde.Ulasmis da degisim urunu bende degil su an bilemedim.Arkadas ilk versiyon lt rt tuslari cok sert degil mi,ben o yuzden yolladim degistirin diye,degistirmedilerse bir daha yollarim valla.Xbox one s'in icinden cikan en yenisi yumusacik resmen,ama ilk versiyon 3,5suz olanda cok ama cok sert bence.3,5mmli ara versiyonda bu durum duzelmis miydi bilmiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    Evet ara versiyonda o lb rb tuşları yumuşak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam faturasi duruyorsa online chate baglanin,durumu anlatin.2 yil garantiyi teyit icin faturayi mail atmanizi felan istiyorlar.Sonra size bir degisim talebi aciyorlar.Mail gelince o adrese gonderiyorsunuz,kolun yenisi geliyor.Simdilik degisim sureci benim icin kisa surdu,cok beklemedim yeni kolun gelmesi icin yani.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ardaalisahin

    Hocam faturasi duruyorsa online chate baglanin,durumu anlatin.2 yil garantiyi teyit icin faturayi mail atmanizi felan istiyorlar.Sonra size bir degisim talebi aciyorlar.Mail gelince o adrese gonderiyorsunuz,kolun yenisi geliyor.Simdilik degisim sureci benim icin kisa surdu,cok beklemedim yeni kolun gelmesi icin yani.

    Benim 1 yıl doldu 2 yıl dolmadı. Kutuda 2 yıl garantisi olduğu yazıyor. Chatteki eleman da dedi. Konsol almadan sadece kol alınca garantisi 1 yıl oluyormuş. Zaten bu yüzden seri numarası ile kayıt yapamıyormuşum. Yani Microsoft bakmıyor 1 yılı geçtiği için. distribütörle görüşün diyor. D&R müşteri hizmetleri de otomatik yine kargo adresi veriyo yollayın diyo. Tekrar yolladım bakalım nolacak. Geçen sefer de 3 hafta bekleyip bunun garantisine biz bakmıyoz Microsoft bakıyo diyip bişey yapmadan geri yollamışlardı. Böyle de saçma bi firma. Madem bakmıyosun niye alıp 3 hafta bekletiyosun.




  • Bana da ayni seyleri dedi hocam.Seninle birebir ayni durumdaydim,garantinin 1 yili gecmisti.Distributor yardimci olmuyor de,kutuda 2 yil yaziyor,isterseniz size fatura belge vs. atarim de.Bana da ayni seyler soylendi ama sonunda yardimci oldu chatteki arkadas.Bir konsol seri numarasi ekleyip ordan gerceklestirdi islemi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantiye gönderdiğim gamepad için biraz önce aradılar. Karşı ödemeli kargo kabul etmiyorlarmış. ups ile anlaşmamız var dediler. Bana gelen mailde istediğiniz kargoyla gönderin yazıyordu. Nasıl saçma iştir bu ya. Yazıklar olsun.
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    Ups ile karşı ödemeli kabul ediyorlar. Ben sürat ile göndermiştim ama ücretini ödeyerek. Sonucta adamların ups ile anlaşması var ups ile gönderirsen öderiz diyorlar gayet açık. MS servis konusunda gayet iyi bence 2 günde yenisini ulaştırıyor gamepadin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sefer Ups ile karşı ödemeli yolladım hiç sorun çıkmadı...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jamie35 kullanıcısına yanıt
    Kardeş servis merkezinden gelen mailde özellikle UPS ile gönderin diye bir şey yok. Herhangi bir kargo olur diyorlar.Ben müneccim miyim ups ile anlaşması var mı yok mu bileceğim.
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    Müneccim değilsen ara müşteri hizmetlerine sor. Bana atar yapana kadar göndermeden önce sorsaydın o zaman forumda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jamie35 kullanıcısına yanıt
    Biz başka frekanstayız kardeş uzatmaya gerek yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osi53

    müşteri hiz konuştum o yönlendirdi cıhazı kayıt ettik site üzerinden ondan sonra nerden alındıysa garanti ordan devam eder dedi e ithalatcı garantisi 1 yıl felan dedim tmm dedi site üzerinden arıza kaydı oluştur ve orda para talebi varsa garantiye girmez dedi. ki istiyor para , ayrı günlerde konuştum 2 defa 2 side öyle dedi ve ryh gibiler aq 1,5 sene önce kızlar vardı onlar la konuşurken sanki akrabasıyla konuşur gibi samim idiler erkekler ruh yeminlen ya ruh tşk arkadaşlar hepinize

    istemeseler iyiydi de

    Hocam siz cihazı nerden aldınız? bende amazon.de den satın almayı düşünüyorumda garanti türkiyede geçmiyor mu? ben 1 yıl uluslararası garanti oluyor diye biliyordum.



    s.a. dostum valla hani sen amazondan alıcan belki olur ben avusturya dan mağazadan aldırdım ondan belki ben derim ki ara müşteri hizmetlerini sor amazonun resmi sitesinden aldığımız ürün garantisi var mı diye

    dediğim gibi sistemde benim de görünüyordu fakat yok dedi adamlar. anlamadım gitti ama bir şeyde yapamadım.




  • 2 adet controller var. birtanesinde rb diğerinde lb tuslari sorunlu durumda. xbox one dan da ses geliyor. musteri hizmetleriyle konustum garanti devam ediyor. cihazi da 1 yildir kullaniyorum cihaz + 2 kol gondersem problem olur mu ? tumunu yenileyip geri gonderme sanslari var mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.