Şimdi Ara

xbox one alsam pişman olurmuyum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba herkese. konsol almayı düşünüyorum. ps4 fiyatları yüksek geldi. ikinci el xbox buldum bi tane 600 tl ye. sizce alsam pişman olurmuyum?
    oynuyacagım younlar bf4-bf1 komple bf serisi yani - sea of thiefs ve pubg extrada gta v ve r6 siege olabilir. hikaye modlu oyunlar oynamıyorum genellikle. benim korkum oyuncu bulamam sorunu. acaba bi sıkıntı yaşarmıyım? ne önerirsisniz. multiplayer ağırlıklı oynayan birninin xbox alması mantıklımı?
    yoksa garanti olsun ps4 mü al dersiniz??
    cok fazla performansa bakmıyorum. multi oyunları sıkıntısız oynuyayım yeter. oyuncu bulma sıkıntısı olmasın yani ve amerikalı oyuncular çoğunlukta olduğu için ping de önemli bi sorun tabi



  • God of war, uncharted vs. exclusive oyun takintiniz yoksa pisman olmazsiniz zaten diger bütün oyunlar her ikisinde de var. Xbox live altyapisi daha saglam online oynuyorsaniz kesinlikle xbox alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jamie35 kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkür ederim.
    daha öncesinde ps3- ve ps4 sahibiydim yıllarca fakat bir tane bile exc. oyun almadım çünkü bana göre değiller. sadece bf serileri ve bikaç multi oyun için alıyorum. sanırım daha iyi olucak benim için.
    bide extradan youtube ve netflix kullanırım. sanırım bunlarda onda mevcuttur uygulama olarak.
    controller ı nasıl acaba sürekli pil almak zorunda kalırmıyım? duracell vs alsam günde 3-4 saat oynamayla beni ne kadar idare eder?
  • Battlefield oynuyorsan kesinlikle xbox al. Bende genelde bf serisi oyunlarini oynarim gamepad fps oyunlari icin cok uygun. Pil olarak duracell 2500 mah şarjli pil kullaniyorum ortalama gunde 2 saat kullanimda 1 haftadan fazla gider pili.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bf gibi fps oyunlarını klavye mause ile oynadıysan sadece konsola geçince çok zorlanırsın söyleyeyim
  • Alacağın ürün temiz ise rahatlıkla xboxa geçebilirsin, oynayacağın oyunlar da herhangi bir sıkıntısı olmaz, yeni gelecek olan bf oyunu da buna dahil.
    Ayrıca ea sup olayı ps de yok. Psnin de kendine göre avantajları var ama oyun yelpazesi daha geniş, sürekli farklı oyun oynayan birisine ben ps öneririm.
  • bedava oyunlar, game pass, kardeşlik.Oynayamadığım 20'ye yakın oyun var.Fiyata göre xbox içerik çok iyi.
  • ben geçen hafta xbox one s aldım kendimce artı (+) ve eksi (-) yönlerini yazayım;

    ARTI YÖNLER (+)
    + fiyat uygunluğu (ben xbox one s'i 1000 liraya aldım. hatta şu anda xbox one x 1999 lira keşke bekleseydim diyorum.)
    + ea access (hemen 1 yıllık satın aldım. hala EA'nın bize 1 yıllık üyeliği 65 liradan nasıl verdiğine inanamıyorum.)
    + xbox live (aldığım konsolun içerisinden 14 günlük live çıktı ac:syndicate vardı bedava onu oynadım mayıs ayı için de güzel oyunlar var sanırım 1 yıllık satın alacağım.)
    + gamepass (14 günlük deneme sürümünü daha aktif etmedim ama listeye bakınca oynamak istediğim bir kaç oyun var. bence biraz daha gelişirse çok daha güzel olur.)
    + geriye uyumluluk (bende xbox 360 var onun kutulu oyunları duruyor takıp oynamaya üşeniyordum şimdi RDR, Gears of War ve Forza Horizon'u xbox one s'te oynayabiliyorum.)
    + müşteri hizmetleri (daha işim düşmedi ama söylenenlere bakılırsa microsoft türkiye güzel iş çıkartıyor.)


    EKSİ YÖNER (-)
    - Exc. oyun yok (bu benim için önemli değil daha önce ps4 alıp uncharted 4 ve infamous gibi oyunları bitirmiştim. sadece horizon ve gow4 oynamadım).
    - grafik konusunda aman aman birşey beklemeyin. (xbox one s için konuşuyorum xbox one x başka bir dünya sanırım. ayrıca oynadığım tv 1080p hd ready ondan da kaynaklanabilir.)
    - oyun ücretleri (burada ps4 indirimler konusunda öne çıksada ea acces ve gamepass ile biraz dengelenebiliyor.)
    - menü geçişlerinde fps düşmeleri (şu an sadece nba live 18'de karşılaştım.)



    kısacası benim gibi grafik takıntısı olmayıp nhl, nba ve nfl gibi spor oyunlarını seviyorsanız ea access ile birlikte gayet alınabilir konsol xbox one s..



    edit : bu arada bende xbox 360 için satın aldığım fifa street var onun geriye uyumluluğu sağlanması için ea'ya ve microsoft'a mail atıcam. inşallah onu da xbox one s'te oynayabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edwardweo -- 24 Nisan 2018; 9:49:45 >
  • Oyuncu bulmak vs ile ilgili sıkıntı yaşamazsın. Hatta ps4 kullandığım için söyleyebilirim ki bf1'de aynı avrupa sunucularında 80-90 arası ping görüyorken xbox'daki bf1'de 55-65 arası ping alıyorum.

    Bunun dışındaki sorulara arkadaşlar yanıt vermiş zaten. Yıllık 65 tl'ye bf4-bf1-titanfall2 gibi oyunları sınırsız oynayabilirsin.

    Ama konsol için şunu söyleyeyim eğer ilk kasa xbox ise bence en azından one s bulmaya çalış. Standart Xbox'a göre artıları çok daha fazla. 700 tl civarına rahat bulursun
  • Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler. Ea access tam bana göre bişey. Game pass de ilerde çok iyi olucak gibi. Grafik ve exc. oyun takıntım yok, pubg ve sea of thieves de extrası. Bikaç güne xbox sahibi olucam umarım. Tekrar tesekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.