Şimdi Ara

Xbox One'a Klavye ve Fare Desteği Önümüzdeki Hafta Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Xbox One'da klavye ve fare desteği geçtiğimiz aylarda seçili Xbox Insider Programı üyelerine sunulmuştu ve çok yakında tüm kullanıcıların erişimine açılacak.

    Microsoft X018 etkinliğinde yaptığı açıklamada, Xbox One'a klavye ve fare desteğinin 14 Kasım'da geleceğini duyurdu.

    Xbox One için resmi klavye ve fareler Razer tarafından özel olarak üretilecek ancak diğer kablolu veya kablosuz USB klavye ve fareler de çalışacak.

    Xbox One'da klavye ve fare desteği sunacak ilk oyunlar: 
     
    Bomber crew
    Warface
    Children of Morta
    Minion Master
    DayZ
    Warframe
    Strange Brigade
    Warhammer Vermintide 2
    Moonlighter
    Wargroove
    Vigor
    Warthunder
    X Moph Defense
    Fortnite
     
    İlerleyen zamanlarda listeye yeni oyunlar eklenecek. Ancak tüm oyunlarda desteklenmeyecek. Microsoft bir Xbox One oyununda klavye ve fare desteğinin olup olmamasına geliştiricinin kendisinin karar vereceğini ve yine geliştiricinin kendisinin bunu oyuna adapte edeceğini söylüyor.








  • Multiplayer shooterda klavye mi olur ya ne kadar saçma bir olay koy işte cities skylines xcom gibi mouse tabanlı oyunlara geç saçmalık resmen
  • Ooo adaletsizlik kapıda o zaman desenize :)
  • FPS'lerde dengesizliğe sebep olabileceği gibi aynı zamanda gerçek zamanlı strateji, Dota gibi Moba'lar ve Football Manager'ın konsola gelmesinin de önünü açabilir bu klavye mouse muhabbeti.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adaletsizlik falan yok, biraz araştırma yapın yorum yapmadan önce. Bundan böyle Xbox platformunda oyuncular için 2 tip sunucu olacak. Bİrisi klavye mouse destekli diğeriyse normal gamepad serveri. Değişen hiçbir şey sadece isteyenler artık klavye mouse ile de oyun oynayabilecek konsollar üzerinde. Ne güzel isteyen istediği ile oynasın sizi niye bu kadar geriyor bu durum, anlaşılır bir durum değil açıkçası.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • The Sims... 🤔

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kataay kardeşim nesi adaletsiz değil.bir fps oyununda adama karşı benim gamepad le ne kadar şansım olur? Pc de bende çok iyi fps oynarım.konsolda o kadar iyi değilim.bide üstüne klavyeli adam gelirse karşıma biraz şansım bile olmaz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Kataay kardeşim nesi adaletsiz değil.bir fps oyununda adama karşı benim gamepad le ne kadar şansım olur? Pc de bende çok iyi fps oynarım.konsolda o kadar iyi değilim.bide üstüne klavyeli adam gelirse karşıma biraz şansım bile olmaz.


    Kardeşim okuman yok ya da KÖRSÜN herhalde? Xbox'ta klavye mouse destekli bir oyunu klavye ve mouse ile oynarsan, sadece senin gibi klavye mouse kullanan kişilerle oynayacaksın.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Böyleleri de gidip oksijen tüketiyor yazık vallaha. Yahu bari cevap verdiğin yorumun tamamını oku da bir anlamı olsun yaptığın yorumun. Okuman mı yok, anlama sorunun mu var ben tam anlamadım ama dediğim şey çok açık. Gamepad ile oynayanlar ayrı sunucuda klavye-mouse ile okuyanlar ayrı sunucularda oynayacak. Yani birlikte oynamıyorsunuz umarım bu sefer anlamışsındır. Bunun kimseye bir zararı yok yani isteyen istediği ile oynayacak geç bile kalındı bu işlem için.
    quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Kataay kardeşim nesi adaletsiz değil.bir fps oyununda adama karşı benim gamepad le ne kadar şansım olur? Pc de bende çok iyi fps oynarım.konsolda o kadar iyi değilim.bide üstüne klavyeli adam gelirse karşıma biraz şansım bile olmaz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kataaay

    Adaletsizlik falan yok, biraz araştırma yapın yorum yapmadan önce. Bundan böyle Xbox platformunda oyuncular için 2 tip sunucu olacak. Bİrisi klavye mouse destekli diğeriyse normal gamepad serveri. Değişen hiçbir şey sadece isteyenler artık klavye mouse ile de oyun oynayabilecek konsollar üzerinde. Ne güzel isteyen istediği ile oynasın sizi niye bu kadar geriyor bu durum, anlaşılır bir durum değil açıkçası.


    DayZ de yapar ya öyle ayır ayrı server. Bu dediğine sen bile inanmadın da hadi neyse, yap atarını kısa gün karı ;)
  • zaten 3. parti ürünler ile kullanan kullanıyor adamlar mis gibi orjinal olarak destek getirdiler , illaki oyunda km olacak diye bir şey yok yapımcıya bırakıyorlar , bak kardeşim bizde böyle bir özellik var ister oyununa ekle ister ekleme sana kalmış. Strateji oyunlarıda gelir en azından oyun portföyü genişlemiş olur

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • shooter oyunlarda desteklenmesini yanlış buluyorum, her türlü suistimal edilir, ayrı server olayı ne kadar çalışır ne kadar arkasında durulur bilemem. kaldı ki oyuncular bölünür halo 5'te maça girmek için dakikalarca beklediğin oluyordu. sims 4 ya da strateji oyunları için büyük kolaylık o ayrı.
  • Yıllardır mouse-klavye olayı var zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fortinite PS4 de zaten destekliyor.Sahsen deneyimledim. Benim emektar ekran kartı yanınca arkadaşlarla PS4 üstünden mouse klavye takıp fortinite oynamıştık. Cross platform olunca güzel oluyor bu klavye mouse mevzusu. Ancak onun dışında. Çok ya gerekli değil bence.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu klavye mouse u age of empires siz tanitmak cidden buyuk kayip oldu xbox icin. Ya kardesim madem boyle bir olay ortaya atiyorsun elindeki saglam bir markayla giris yap, cik de insanlara age of empires definitive'i xbox magazaya m&k destegiyle ekliyoruz alin doya doya oynayin. Cok ucuk hayallerim vardi bu m&k konusunda mobalar, strateji oyunlarinin falan konsol icin yolunu acar diye ama umutlarimin cogunu goturdu bu xo18.

    Ayrica millet m&k la controller oyununa girer diye korkmaya gerek yok, xim leri bile farkedip engelliyor fortnite lutfen gercek bir controllerla oynayin diye sorun olacagini sanmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benım gıbı pc kullanıcıları ıcın guzel haber. olduda bır gun konsol alırsak alıstıgımız setupı kullanabılırız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.