Şimdi Ara

Xbox One'a Klavye ve Fare Desteği Kesinlikle Gelecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft, 2015 yılından beri Xbox One'a klavye ve fare desteğinin geleceğini söylüyordu ve son zamanlarda konu hakkında açıklama yapılmasa da firma halen bu desteği konsoluna eklemeyi planlıyor.

    PAX West paneli esnasında konuşan Xbox ve Windows platformu kurumsal başkan yardımcısı Mike Ybarra, Xbox One'a klavye ve fare desteğinin "kesinlikle" geleceğini belirtti.

    Mike Ybarra, rekabetçi oyunlardaki eşitsizlik sorununun kişilerin oyuna girerken yapabileceği klavye/fare ve kontrolcü seçimi ile giderilebileceğini düşünüyor.

    Mike Ybarra daha fazla detayın yakında paylaşılacağını ekledi.



  • PS3'te bu destek vardı, PS4'te de var. (Xbox 360'a klavye bağlayıp yazı yazabiliyordun ama oyunlara desteği sunuyor muydu bilmiyorum.) Ama kullanan kaç oyun var? PS3'te bir Unreal Tournament 3 biliyorum ben. PS4'te War Thunder kullanıyor.
    Piyasada mevcut olan konsollardaki bu destek konuşulmuyorken, konuşulmayı bırak, çoğu insanın böyle bir desteğin varlığını bilmiyorken, Xbox One gelecek olması neden konuşuluyor anlamadım ben.
    Destek gelecek, hiç bir oyun kullanmayacak. Büyütülecek bir şey yok. Önce PC'de ki oyunlarda gamepad serverları açılsın, konsollara sonra bakılır.
  • Aslinda destek gelmesi cok iyi olabilir, xbox sadece bir oyun konsolu olmaktan uzak hem windows hem xbox diye bagirmalarinin bir sebebi var. Yarin birgun chrome, tarayiciyi, winrar file explorer, Microsoft office gibi gundelik ihtiyaclari icin de kullanmak istiyorlar.

    Bende ufak bir seye bakmak için laptop acmaya gerek yok Chrome acip klavye mause ile işimi görüp oyuna geri dönmek mantikli olabilir.

    Olsa ben kullanirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.