Şimdi Ara

XBOX LIVE İÇİN BU MODEM NASIL?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Xbox Live de sürekli NAT hatası alan bir arkadaşım var. Zyxel kullanıyor ve teknik desteğe ayarları yaptırmasına rağmen NAT halen kapalı görünüyor. Modem değiştirmek istiyor ve şu modemi bulduk Inca IM-201W 1 Port Ethernet+Usb ADSL2/2+ Kablosuz Modem

    http://www.hepsiburada.com/Liste/inca-im-201w-1-port-ethernetusb-adsl22-kablosuz-modem/ProductDetails.aspx?productId=bd90382&categoryId=3009801

    Oyunlar için hazır portları olduğu yazıyor ve PCnet yılın kodemi seçilmiş. Kullanan var mı veya özelliklere bakarak yorum yapabilir misiniz? Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Croesus -- 23 Mayıs 2011; 9:37:07 >







  • Şuan itibarı ile bu başlığı açmış olduğun aynı sayfada "Live ile arası iyi modem tavsiyesi?" diye başka bir başlık var. Sence bu başlığı açıp kirlilik yaratmaya gerek var mı? Bak dediğim gibi çok uzaklara da bakmana gerek yok zira iki başlık da şuan Xbox bölümünün ilk sayfasında bulunuyor. Kaldı ki bundan önce bu konu ile ilgili açılmış başlıkları saymıyorum bile.

    Başka da bir şey demiyorum, var gerisini sen düşün...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slicer

    Şuan itibarı ile bu başlığı açmış olduğun aynı sayfada "Live ile arası iyi modem tavsiyesi?" diye başka bir başlık var. Sence bu başlığı açıp kirlilik yaratmaya gerek var mı? Bak dediğim gibi çok uzaklara da bakmana gerek yok zira iki başlık da şuan Xbox bölümünün ilk sayfasında bulunuyor. Kaldı ki bundan önce bu konu ile ilgili açılmış başlıkları saymıyorum bile.

    Başka da bir şey demiyorum, var gerisini sen düşün...


  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.