Şimdi Ara

Xbox Kontroller Vs Monster Kontroller

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
54
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar xbox kontroller almak için internette biraz gezindim çok pahalı geldi. Konroller 400 - 450 tl civarı, Wireless Adaptörüde 200tl civarı, bende Monster markasının 200tl ye sattığı kontrollere yönelmeyi düşündüm ama öncesinde size danışmak istedim. İndie oyunlar oynuyorum, Far cry serisi gibi , crysis 3 gibi oyunların hikaye modunu oynayıp bırakıyorum. Aradabir arkadaşlarımla gta 5 online giriyorum. FH4 almayıda düşünüyorum özellikle bu oyun için direksiyon seti alamayacağımdan ona alternatif olsun istiyorum. En azından mouse klavye ile oynamaktan daha çok hissiyat verir. CS go, R6 gibi Fps oynamıyorum. Monster markasının kontrollerini önerir misiniz? Gecikme takılma gibi sorunlar yaşar mıyım? Malzeme kalitesi dışında çok fark var mıdır? Önerir misiniz? Artıları ve Eksileri nelerdir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba.

    Monster kontrolcüyü yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Xbox kontrolcüsüne göre biraz daha küçük.Malzeme kalitesi de biraz daha kötü ama geri kalan her konuda pek farkı yok şarjı çok iyi gecikme vs yok tüm oyunlar ile uyumlu fiyatına göre alınabilecek en iyi kontrolcü bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3dboy kullanıcısına yanıt
    Evet size katılıyorum. Başka bir oyuncuylada konuştum wireles adaptöre gerek yokmuş. Bluetoothla bağlanıyormuş. Dualshock 4 v2 220₺ Ye düştü hb de. Xbox içinde indirim beklerim yada taksitle alırım. Cevabınız için çok teşekkür ederim. X y a b tuşlarına basınca küt küt ses geliyor mu? Hissiyatı yumuşak mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yaklaşık 6 aydır Monster'ın Gamepad'ini kullanıyorum ve şu ana kadar bir sorunum olmadı.Şarjı iyi gidiyor, RB ve LB'ye+L ve R'ye basıldığında ses çıkıyor ama beni rahatsız etmedi.Diğer tuşlara bastığımda pek bir ses gelmiyor.Oyunlarda Xbox koluymuşçasına oynuyorsun,hiç gecikme yaşamadım ben .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.