Şimdi Ara

Xbox'ın Patronu Phil Spencer: 'Bizim İçin Başarının Karşılığı Sony'yi Alaşağı Etmek Değil' (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • çok uzun yazmaya gerek yok sonycilerede xboxçılarada şu soruyu soralım siz philin yerinde olsaydınız konsolda ne tür özelikler getirmek isterdiniz ne tür oyunlar yapmak isterdiniz hayalleriniz neler gençler bu hayallere göre de gelecek nesilde hangi konsolu seçeceğiniz belli olacak bir haberde gördüm shiftin mediamarkt isveç sitesinde kazara paylaşılmış sözde ps5 ön sipariş konsolu fiyatı 1050 dolara geliyor 2 terabayt ssd ile süper güçlü konsol fiyatı !

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rick dangerous

    25 senedir her jenerasyon, hackerlar ile aynı yatağa giren bir firmadan bahsediyoruz. Asıl ayıp olan budur.
    Kullanıcıların yıllar yılı pek muhterem üreticilerin, lokasyon fiyatlandırma politikaları ve kur ve de enflasyon karşısındaki duruşu olarak yani mecburi bir takım şahsi sebeplerden ötürü korsan kullanması üzücüdür gerçekten ama bu inanılmaz derecede itiş gücü yüksek motivedir, o firmaya ve bilimum kollarına karşı. Keza satış rakamları ortada ve Sony her zaman sonuç odaklı, ileri dönük planlar yaptı konsol piyasayasında.
    Diğer oyun konsolu üreten firmaların büyük çoğunluğu hack olayına izin vermediler ve izin verenle mücadele edemediler ister istemez. Bugün kalkıp da hiçbir insan evladı; ben korsan kullanmadım, emeğe saygım var demesin, alnını karışlarım!
    Yine yalan söylüyorsun. PS3'ü kırmak gurur meselesi olmuştu hackerlar için, PS3 çok geç kırıldı, hatta kıran hacker Francis Hotz'u dava bile etmişti Sony. Kakadu kardeş, o kadar fazla yalan söyleyince gerçekle bağ kopuyor, şimdi anlıyorum seni




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gesamtkunstwerk

    lol genele (sektor dagilimlari, kar etme vs.) baktiginizda Sony'i surekli tokatlar Microsoft. Biri PlayStation ile yasamaya (life support) baglanmis durumda, digeri hem Sony, hem Apple hem de Google ile kapismakta. Bence boyle bakin olaya.

    Not: PS1-2-3-4-Vita Spor.
    kaliteyle zenginlik doğru orantılı mı

    microsoft aslen yazılım firması,buralara kadar gelmesini buna borçludur.

    Sony ise teknolojide onyıllarca devrim yapan lider firmalardan biri olmuştur.

    Sony nin eskisi kadar ihtişamı yok fakat hala çok iyi bir firma.

    Şöyle düşün volkswagen şu anda en zengin firma fakat en kaliteli arabayı başkası üretiyor.
  • Allah aşkına şu Phil Spencer'ı göndersinler artık, bu nedir yahu? Adam bildiğin saçmaladıkça saçmalıyor. O satın alınan stüdyolar ne içindi diye sormak istiyorum. Rekabet için değilse ne için alındı, süs niyetine kenarda dursun diye mi? Hadi streaming oyunculuk için işbirliğine birşey demiyorum ama yok alaşağı etmek değil falan fistan, size kimse alaşağı edin demiyor adam akıllı rekabet edin diyor. Birde yorumlarda farkettiğim bir şey var, o da şu ücretli online ve multiplayer olayı. Geçen nesilde bu olayı ilk Microsoft getirdi doğru fakat yok "Microsoft yapmasaydı Sony yapmazdı" gibi zırvalıkları bırakın artık. Emin olun bu olayı Microsoft başlatmasaydı aynısını Sony başlatırdı. Lütfen şu şirketleri ananız babanız gibi savunmayın, bilinçli tüketici olun.
  • Acaba dediğine kendi inanıyor mu?

    Peki Sony'nin amacı Xbox'ı piyasadan silmek midir ki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu açıklamalardan yaptıkları son alımlara rağmen ortaya güzel oyunlar çıkartma ihtimallerinin az olduğunu düşünüyorum. Demekki özel oyun noktasında halen bir ümitleri yok bunların.

    Eee, konsol demek özel oyun demek, özel oyunun yoksa bu piyasadan adamı siler atarlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyide kimse sana başarılı ol ve Ps markasını piyasadan sil demiyor ki. Başarılı olman için başka markaları yok etmen gerekmiyor.

    Dişe diş rekabet etmeni istiyoruz. Kaliteli ex yapımlar ile rakiplerini zorlamanı onlara ter döktürmeni istiyoruz. Etrafa çicek böcek dağıtmanı değil. Xbox markasının bir özeli kalmadı. Garip bir melez böyle kırma bir cihaz oldu çıktı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.