Şimdi Ara

Xbox için bu TV nasıl ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Samsung 40r81b modelini aldım. Hiç araştırmadan aldım, umarım memnun kalırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7ender -- 13 Ağustos 2008; 23:52:18 >

• Arçelik, Beko, Vestel vb. markalardan uzak dur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

Arçelik, Beko, Vestel vb. markalardan uzak dur.

arelik için bir şey diyemem son cıkan tv leri cok güzel ama eğer alıcaksan samsung yada lg ve philips al bence

benim aldığım tv bu tavsiye ederim cok iyi
    http://www.samsung.com/tr/consumer/detail/detail.do?group=tv&type=tv&subtype=lcdtv&model_cd=LE46M87BDX/XEE

• SONY 'den şaşma derim 720p bile yetiyo
  • Samsung ve Sony varken vestel,arçelik,beko'yu düşünmem bile
  • tabii dostum bu paaya pahalı elinde az paran var ise düşük seviyeli bir tv alabilirisn ama elinde cok para varsa sony yada samsung tan şaşma
  • Linkledigin Tv'nin özellikleri bence gayet iyi...2 HDMI+Komponent giriside var...720p rahat alirsin. Illede yabanci marka olmasina katilmiyorum, burada kac kisinin yabanci markali makineleri bozuldu...garanti olayindada bayag eziyet cekenler var. Dersenizki, Turk malinin garanti kapsami daha da kötu diye orasini bilemem.
  • Almamanı öneririm İstanbul Bilişim den aynı fiyata Samsung Lcd TV bulabilirsin,aynı özelliklerde olur belki ama kalitesi kat kat fazla olur
  • bence de alma!! o fiyata kat kat kat daha üstün özellikli lcd tv bulabilirsin. Samsung ve Sony markaların mağazalarını bir gez. Sony Braviaların fiyatları neredeyse verdiğin adresteki fiyatla aynı..
  • Fikirlerinz için sağolun arkadaşlar, Samsung aldım.
  • en doğru seçimi yaptın

Arçelik beko vestel selam dahi verme yurtdışına sattıkları ürünlerle türkiye pazarına sattıkları arasında dağlar kadar fark var, Avrupalı gözlerinin yaşına bakmaz belli kriterleri sağlamadan sınırdan bile geçemezler türkiyede saldım çayıra mevlam kayıra.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jago

en doğru seçimi yaptın

Arçelik beko vestel selam dahi verme yurtdışına sattıkları ürünlerle türkiye pazarına sattıkları arasında dağlar kadar fark var, Avrupalı gözlerinin yaşına bakmaz belli kriterleri sağlamadan sınırdan bile geçemezler türkiyede saldım çayıra mevlam kayıra.......

Kesinlikle doğru.
  • arcelik alma....
  • sony i tv de tek geçerim adamlar gerçekten işi biliyo
  • samsung dan vazgeçme derim
  • Bende Samsung kervanına katıldım dostum zaten.
  • hangi samsung modeli?
  • 40r81b
  • hem arçelik hem hd o fiyata toshiba full hd wardı bi ara hala varmı bilmiorum
  • Arkadaşlar Samsung 40r81b modelini aldım. Hiç araştırmadan aldım. Performansı showroomlarda gördüğüm kadarıyla iyiydi. Doğru seçim yapmış mıyımdır peki arkadaşlar ? Yardımcı olabilir misiniz ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.