Şimdi Ara

Xbox Hayranı Üyelerin; Yöneticilere ve Üyelere Hakaretleri. Ve Fanboyluk planları(KANITLARLA!) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
6
Favori
12.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • tospik kullanıcısına yanıt
    Açılan konudaki yazılara bakarsanız zaten küfür eden arkadaş Mutlak tarafından gruptan banlandı. Birde discord grubu daha rahat bir ortam alenen küfür vb edilmedikçe orada ciddi dalga geçme vb olabilir çünkü zaten o amaçla açılıyor, rahat konuşabilmek için o gruplar.

    Kim küfür ediyorsa ban uyarılır ve ban yer olur biter.

    Her neyse ben artık konuya yazmıyorum. Herkese iyi geceler. Yalnızca buradaki arkadaşlardan ricam ps konusunda insanları adlarını kullanarak hedef göstermemeniz yönünde olacaktır. Çünkü ardından tatsız olaylar yaşanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 23 Eylül 2020; 1:5:11 >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Normalde yazmayacaktım hocam ama konuşmalara bakınca mutlak ile karşılıklı konuşma sırasında yapan da var ve devam ediyor. Yanı banlama olayı yok gibi.

    İlk paragraftaki gibi düşünüyorsanız forumda sizin arkanızdan konuşulmasına da sinirlenmemeniz gerekiyor. Onlar da burada sizin görebileceğiniz şekilde (arkadan degil) makara yapıyor :))

    Size de iyi forumlar dilerim. İnsallah benim arkamdan konusma donmememistir/donmez :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir sey olurmu forumdaki insanlara kufür ve hakaret yapmak arkalarindan konusmak olmadik laf soylemek sahislara forum yonecilerine küfur soykemek hic yakisi degil alt tarafi oyun cihazlari sevdigin konsolu al bak keyfine .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada davet usulü olan bir kapalı kanaldan davetten girip yorumları paylaşmak suçtur. Bu iş mahkemeye taşınırsa başınız çok ağrır bilginiz olsun.
  • Keske benim de bu kadar bos zamanim olsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yiyin birbirinizi fanboylar. Fanboyluk kadar saçma bir şey yok bu hayatta .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Altı üstü 2 dandik konsol alıp oyun oynayacaklar uğraştıkları işlere bak.

    Gören bir taraf sony kar ortağı diğeri MS kar ortağı sanacak :)
  • Forum gibi herkese açık bi yerde “gizlilik” diye bir şey olmaz beyler. Buraya tüm Türkiye gelip, hepimizin yorumlarını istese 80 milyon okur.

    Hal böyleyken; Discord grubunun linkini konuya yorum atıp milleti davet ediyorsan, yetmiyor forumdaki imzana Discord grubunun linkini bırakıyorsan davet amaçlı, bu gizlilikten çıkar artık. Özel mesaj yoluyla davet etse okey ama herkese açık yerde link bırakıp gelin demek gizlilik değildir. Herkesin gelmesini göze alarak grup kurduysan o iğrenç mesajlaşmalarada önlem alacaksın ki böyle olaylar yaşanmasın. Görüyoruz ki önlem alınmamış.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vay be işsiz insan gördüm de bu kadarını da görmemiştim.Yazık valla.Birisi corona olmasa cezayı veren admini tenhada kıstırıp, kolunu, bacağını kıracağım der birisi ağıza alınmayacak küfürler eder, kimisi kendi çapında delikanlılık yapıp banlasınlar der...

    Milletin kafası ne güzel arkadaş Bu kafadan ben de istiyorum
  • Ekran görüntüsünde bahsi geçen üyeler geçici ban almış. Muhtemelen sınırsız banlanacaklar. "ebavamqko" ise sınırsız banlanmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 23 Eylül 2020; 8:52:31 >
  • İssizlik olurda bukadarina pes hakikaten.. :) bizlerin zamaninda olan tartismalarda hic bukadar seviye dusmezdi..ozmanlar tartistigimiz insanlarla simdi ailece gorusuyor bir cogumuz..2011,2012,2013,2014 en guzel yillardi dh de..hey gidi hey nerden nereye bu arada insani kalitemizde para birimimiz gibi eriyip gitmis.. :) plastik parcalar ugruna gelinen noktalara bak yazik..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri şu discord kanalını paylaşsın ya şimdi olayın detaylarını merak ettim
  • Konuda yazılan tüm mesajları okudum. Öncelikle belirtmek istiyorum ki ebavamqko'nun aldığı uzaklaştırma cezasının sebebi bu konu değil. Bu konu sadece son noktayı koymamızı sağladı. Ben bu güne kadar her zaman herkesin bölümlere fikirlerini yazmasını ve paylaşımlarda bulunmasını istedim ancak en son amazon muhabbeti ve bu gruptaki konuşmaları kendisinin foruma bir faydasının olamayacağı fikrimi perçinledi. Bu nedenle hesabını kapattım.


    Diğer arkadaşlara gelince. Öncelikle süresiz banlama gibi bir şey düşünmüyorum. Sonuçta içlerinde uzun yıllardır bu foruma emek vermiş kişiler var. Bunca yılın mesajı göz ardı edip hesapları kapatmam. Evet burada gördüğüm mesajlar hoş değil ancak bu fikirlerinin uygulamasını bu forumda yakalamadan kendilerine ceza veremem.

    Ayrıca ilk defa küfür ya da hakaret yemiyorum. Bunları kafaya takacak olsam zaten burada yöneticilik yapmam. Sanal alemde edilen küfürün benim için bir değeri yoktur. Adı üstünde sanal. Kim küfür ettiyse gördüğümüz veya görmediğimiz kendi saygısızlığıdır onu ilgilendirir.


    Sonuç olarak bölümde bir süreliğine sakinliği sağlamak adına sadece süreli bölüm uzaklaştırması uygulaması yapacağım. Artık herkesin biraz sakin olması ve fanatik tavırlardan vazgeçmesi gerekiyor.

    Konsolların çıkış tarihi artık yaklaşıyor bu olayları bırakıp işimize bakalım. Yönetim ekibimiz elinden geldiği sürece bölümlerde düzeni sağlamaya devam edecek. Sizlerinde bu konuda yardımlarını bekliyoruz.


    Herkesin izniyle konuyu kilitliyorum. Sorusu olan özel mesaj atabilir.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.