Şimdi Ara

Game Pass [ANA KONU] (278. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
16.429
Cevap
733
Favori
1.086.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Artizt kullanıcısına yanıt

    Hesabı açtıktan 24 saat sonra yapmıştım. Dediğiniz gibi birşey olabilir hocam ama o zaman bana böyle bir bilgi verilsin yada hiçbir alıma izin vermesin ki bilelim. Sorduğum hiçbiri hic bir problem yok diyor. Ne yapacağımı bilemedim. EA access olan yontemi sordum chatten bizde öyle bir uygulama yok tr de nasıl yapıyorlar dedi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jedi Fallen Order ön yüklemeye açılsa artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıllık Ea üyelik alsam gamepass a dönüşür mü şuan için

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onsos1100 O kullanıcısına yanıt

    Bu soruyu Türkçe o kadar yazdım ki cevap alamadım .

    İngilizcesini yazalım belki yazan olur



    If I take eapaly now, would it be a transformation?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartın bloke olma ihtimalini azaltmak için papara kullansak nasıl olur acaba, normal banka sisteminden farklı sonuçta?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İstan34bul kullanıcısına yanıt

    İngilizceye gerek yok, çünkü cevabı bilen yok. Yarın ms e telefon edip öğrenebilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkdaşlar bu yıllık gamepass almak için aşağıdaki linktek oluşturduğumuz geri aranma durumundan başka bir yol yok mu acaba? 2-3 kez farklı günlerde yaptım şu kadar dakika sonra aranacaksınız diye bildirim geliyor arayan eden yok, alamadık şu yıllık gamepass bir türlü


    https://support.xbox.com/tr-TR/contact-us

  • Biraz ingilizceniz varsa telefonla falan uğraşmayıp direk chat ile halledebilirsiniz orda. Ben Bir kaç dakikada bağlandım bugün ve 6-7 dakikalık bir konuşma ardından 2 yıllık game passi sorunsuz satın aldım. Çok temiz çalışıyor support sistemi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 9 Kasım 2020; 13:58:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nepheth

    Biraz ingilizceniz varsa telefonla falan uğraşmayıp direk chat ile halledebilirsiniz orda. Ben Bir kaç dakikada bağlandım bugün ve 6-7 dakikalık bir konuşma ardından 2 yıllık game passi sorunsuz satın aldım. Çok temiz çalışıyor support sistemi.

    Valla gidip canlı sohbetle çözmek daha kolaymış çat pat ingilizce ile çözdük sorunu. Şimdi ben 180 liraya live gold aldım onu ultimate çevirmek için bir seferlik ekte bulunan 6 tl lik ultimate alırsam 1 yıllık mı oluyor

    Game Pass [ANA KONU]
  • tuncaygoksel T kullanıcısına yanıt

    Öyle olması lazım. Bende hepsini konuştuğum arkadaş halletti. Önce iki yıllık çekip ardından 6 liralık game pass ultimate ekledi üstüne. 2022'ye kadar hallolmuş oldu.

  • Toplam 186 tl ye gamepass ultimate kapattım bir yıllık doğru mu anladım?


    Game Pass [ANA KONU]
    Game Pass [ANA KONU]
  • Merhaba arkadaşlar sene sonuna doğru xbox a geçmeyi düşünüyorum. en uygun şekilde gamepass ultimate alımını nasıl yapıyoruz. Önceki sayfaları okudum ama yabancı olduğumdan sanırım pek bir şey anlamadım. Müşetri hizmetleri ile Chat üzerinden görüşerek 180 tl'ye 2 yıllık live gold alıp üzerine 5 tl'ye ultimate alıp eklediğimizde 2 yıllık ultimate oluyor sanırım. Bu işlemleri yaptığımızda ek işlem egerek kalmadan eaplayde dahil olacak mı ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: promedyumx

    Merhaba arkadaşlar sene sonuna doğru xbox a geçmeyi düşünüyorum. en uygun şekilde gamepass ultimate alımını nasıl yapıyoruz. Önceki sayfaları okudum ama yabancı olduğumdan sanırım pek bir şey anlamadım. Müşetri hizmetleri ile Chat üzerinden görüşerek 180 tl'ye 2 yıllık live gold alıp üzerine 5 tl'ye ultimate alıp eklediğimizde 2 yıllık ultimate oluyor sanırım. Bu işlemleri yaptığımızda ek işlem egerek kalmadan eaplayde dahil olacak mı ?

    Aynen operatöre diyosunuz işleminizi hallediyor 2 dkda ve evet tüm gamepass eaplay üyeliğiniz oluyor 24 değil 28 ay üye oluyosunız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lastwarriors kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Gelecek dönemlerde bu yükseltmenin kapanma veya önün geçilme gibi bir durum söz konusu olur mu size göre. Konsolu almadan üyeliği yaptırmak mantıklı olurmu?

  • Arkadaşlar hala almayanlar icin bende birşeyler söyleyeyim. Bende 3 yıllık Gold+gamepass için aramıştım fakaat İlk iki yıldan sonra ne denediysem 3. Yılı alamadım. Sonra 2 aylık EA play alıp müşteri hizmetlerini aradım. Onlard 5.9 TL'ye PC için gamepass ve 5.9 TL'ye gamepass ultimate tankmladilar. Bu şekilde almak isterseniz yarın son gün dediler . Aynı karttan 3 defa 179 cekince eğer yeni hesap ise işlem sıkıntı çıkarıyor. Haber vermek istedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim konsol elime ulaştı hotmail hesabına gold üyelik almıştım fakat o hesabı ortak kullanacağız. Kendime hesabıma nasıl enterge ederim o hesabı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastwarriors -- 9 Kasım 2020; 17:24:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam müşteri hizmetlerini arayıp xbox live 3 yıllık üyelik istediğimi ve 5 liralık da gamepass ultimate istediğimi söyleyince oluyor mu? Nasıl ultimate gamepass sahibi oluyorum bu şekilde anlamadım. Xbox live almak için irtibata geçene hediye mi anlamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victoriou_S -- 9 Kasım 2020; 18:47:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Victoriou_S

    Hocam müşteri hizmetlerini arayıp xbox live 3 yıllık üyelik istediğimi ve 5 liralık da gamepass ultimate istediğimi söyleyince oluyor mu? Nasıl ultimate gamepass sahibi oluyorum bu şekilde anlamadım. Xbox live almak için irtibata geçene hediye mi anlamadım

    Evet çıkan operatöre söyleyin işleminiz bankanızın onay süresi kadar sürmekte


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chat üzerinden işlem yapmaya çalıştım ama şöyle bir durum oldu. 2 yıl gold aldık ve hesabımda gözüküyor, sonrasında 2 yıl ea play aldık ve ödemesi karttan düştü ancak hesapta gözükmüyor ve temsilci ''pending'' durumda olduğunu söyledi, devamına da 1 ay gamepass pc aldık, onda da problem yok hesapta gözüküyor.


    İşin EA Play kısmında sıkıntı yaşayan oldu mu daha önce,nasıl çözebiliriz ? EA Playler hesapta gözükmeden gamepass ultimate almamız doğru olur mu, dönüşüm açısında sıkıntı yaşar mıyım ?

  • yarından itibaren bu yöntem geçerli olmayacak deniyor, kesin bilgi mi?


    O zaman şu anda Ultimate üyeliği olanlar için tek yöntem kalıyor, 3yıl EA Play üyeliği ekleyerek 1 yıl uzatmak.


    Windows Store'da çıkmıyor EA play , Google da aratınca şu link çıkıyor. Bundan 3 tane alarak 1 yıl uzatabilir miyiz devam eden Ultimate üyeliği?

    https://www.microsoft.com/tr-tr/p/ea-play/CFQ7TTC0K5DH/0004?rtc=1&wa=wsignin1.0&activetab=pivot:overviewtab

  • 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.