Şimdi Ara

Game Pass [ANA KONU] (267. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.428
Cevap
734
Favori
1.086.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar microsoft mağazayı arayınca çoğu temsilci olayı anlayıp yardımcı oluyor. Yardımcı olmayan olursa kapatıp tekrar arayın. 3 yıl online üşüme 6 tl ye game pass ultime yapılacağını söyleyeceksiniz. Hesabınıza tanımlı kredi kartında art arda 4 kez çekim yaptığı için bazen güvenlik sebebi ile işlemler askıya alınabiliyor. Benim işlemimde 3. 1 yıllık çekimde banka aradı ve hala siparişin onayını bekliyorum. Beklerken 3 4 saat sonra tekrar microsoftu aradım ve bazen 2 saat bazen 2 gün onay için beklediklerini çağrı merkezinin yapacak birşeyi olmadığını söylediler. Ben de bu kampanya/hata/glitch herneyse sona ermeden işlemleri bitirmek istediğimi söyledim. O konuda rahat olun sorunsuz 3 yıl ultimate e çevrilir dediler. Bilg, syg, slm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de şimdi arayacağım. Peki biz kendimiz orayı aramadan kendimi internet üzerinden 3 yıl alamıyor muyuz?

  • shario S kullanıcısına yanıt
    İnternet üzerinden alınamıyor çünkü 1 senelik live gold satışını kaldırdılar. Resmi tatil olduğu için bugün, yarın arayın bence.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • shario S kullanıcısına yanıt

    yapabildiniz mi

  • Arkadaşlar Series SIX alacak olanlar mutlaka şimdiden 36 aylık gamepass ultimate alsınlar. 502 liralık fiyat kardeşlikle kişi başı 250 liraya geliyor, 1 yıllık online oynama ücreti verdiğinizi düşünün.

    Dövizin durumunu görüyorsunuz, 1 yıllık gold satışı da kaldırıldı. İlerde almaya kalkarsanız mutlaka cebinizden çok daha fazla para çıkacaktır. Şimdiden alıp ilk 3 yılınızı zam yemeden garantiye alın bence ilerde bu kampanyayı kaçırdığınız için çok pişman olabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hypnosis. H kullanıcısına yanıt

    546 hocam

  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    502 liraya da alınabiliyor ama hadi sizin dediğiniz yöntem olsun maksimum 546 lira şu an 3 yıllık gamepass ultimate

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hypnosis. H kullanıcısına yanıt

    hocam iki ortak arkadaş bir yeni hesap açıp bu hesap üzerinden aldılar diyelim.Size sorum şu her ay iki adet xbox live gold oyunu veriyor ya p1 ve p2 hesapları kendi hesaplarından bu oyunları da oynayabiliyor mu? Plus da öyle olmuyordu bir hesabım kendisi birde sec olarak girebilen o hesaptan oynuyordu

  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    İki hesap da kendilerine ait farklı ana hesapları üzerinden oyunları oynayabiliyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hypnosis. H kullanıcısına yanıt

    tam anlamadım hocam yani oluyor mu ? P hesabı ortak orada 3 sene yaptık diyelim Arkadaş A hesabını p1 Ben B hesabını p2 tanımladım P hesabına her ay gelen 2 oyunu A ve B hesaplarından oynayabiliyor muyuz

  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    Evet oluyor, sadece gold oyunları açısından çok bir beklentiye girmeyin verilen oyunlar pek iyi olmuyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hypnosis. H kullanıcısına yanıt

    olsun hocam 3 senede gelir gene :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: GokhanMaths

    Hocam tekrar aradım açtılar bu sefer sıra da yok eski yöntem bitmiş artık 3 kere 12 aylık Xbox Live Gold alınıyor. Sonra da 5,90 a ultimate alınınca otomatik hepsi ultimate geçiyormuş. Bu nedenle fiyat arttı 546tl ye geliyor artık ben bu şekilde aldım aradığınızda detaylı bilgi veriliyorlar. Hatta donanımhaber de gördüğünüz o yöntem yapılmıyor artık dedi 😀

    Benim görüştüğüm beyefendi bu kampanyayı duyuran kişi olduğunu ve Donanımhaber'i takip ettiğini söylemişti. Muhtemelen onunla görüştünüz siz de :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: YegTR

    1 yıllık veya 2 yıllık alınıyor hatta 4 aylık bile 12 liraya alınıyor arkadaşlar 1 sorum var oyun alırken kullanabilir platform olarak pc ve xbox one görünüyor aldığımızda ikisndede oynayabiliyor muyuz ?

    Evet iki cihazın da varsa iki cihazında da oynayabilirsin. Xbox'ta Giriş Xbox'ım olarak, PC'de de normal giriş yaparak kullanabilirsin. Şimdi unuttum ama sanırım P1 hakkı Xbox, P2 hakkı ile PC'de oluyor.

  • Xbox Live Gold 1 yıllık abonelik satışının online satıştan kaldırılması ve doların hızla artmaya devam etmesi, gösteriyor ki 10 gün sonra bu kampanya bu fiyattan olmayacak. Müşteri hizmetlerinin fiyatı artmayacak demesine bakmayın, onların fiyat artışı konusunda bilgileri yok ve sorulursa o şekilde söylemelerini istiyorlar. Benim aradığımda konuştuğum beyefendi fiyat artmayacak demedi, aksine fiyatların bu denli avantajlı olmasının sebebinin kur güncellemesi yapılmadığından ve yeni nesil konsollar çıkınca kur güncellemesi yapılabileceğini söylemişti.


    Birkaç yerde daha okudum, sanırım artık 502 TL'lik kampanya yapılmıyormuş ama olsun hala telefonla 3 yıllık Xbox Live Gold + 3 aylık Xbox Game Pass Ultimate ile 546 TL'ye alınabiliyormuş, 3 yıla vurunca hala çok avantajlı, kişi başı 273 TL, aylık ise 7.6 TL yapıyor. O yüzden alabilen herkesin bir an önce almasını ben de şiddetle öneriyorum.


    Aylık 7.5 TL'ye (1$ bile etmiyor artık) Xbox Game Pass + EA Play + konsol sahipleri için online abonelik. Özellikle konsol sahipleri mutlaka alsın, sonra pişman olursunuz.

  • waleur5 kullanıcısına yanıt

    Evet hocam az önce gerçekleştirdim. 3 yıl Live ve ardından 5.90'a ultimate alarak 3 yıllık almış oldum.

  • PC için Gamepass en avantajlı nasıl satın alabilirim ? Ben Forzacayım hatta Forza Horizoncuyum, belki gelirse birde EA Play'de Star Wars Fallen Order oynarım.

  • Pc hakkını kullanabileceğim 36 aylık xbox game pass ultimate hesabı arıyorum. Diğer hakkını satmak isteyenler pm ile ulaşabilir. Eski ve referanslı üyeler tercihim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emrahcey E kullanıcısına yanıt
    15 kasımda 1 yılı dolduruyor hocam çok yakında gelecektir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrahcey

    PC için Gamepass en avantajlı nasıl satın alabilirim ? Ben Forzacayım hatta Forza Horizoncuyum, belki gelirse birde EA Play'de Star Wars Fallen Order oynarım.

    Yukarıda hem ben hem de diğer üyeler defalarca yazdık hocam.


    546 TL'ye 3 yıllık Xbox Live Gold + 3 aylık Game Pass Ultimate alıyorsun, sonra da konsolda bir ortak buluyorsun kendine, bu şekilde kişi başı 273 TL (aylık 7.5 TL'ye) gelmiş oluyor.


    1 tane yeni Live (Hotmail) hesabı açıyorsun, içerisine kredi kartını yüklüyorsun ve 0 (212) 375 50 65 nolu telefonu arayıp, 3 yıllık Xbox Live Gold ve 3 aylık Game Pass Ultimate tanımlamasını yapmasını istiyorsunuz.


    EA Play, PC Game Pass'e Aralık ayında geliyor. Star Wars Jedi: Fallen Order da yakında EA Play'e gelir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 29 Ekim 2020; 20:24:0 >
  • 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.