< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Benim bir konuda kafam karisti. Ultimate aliyoruz tamam am Ea Play neden aliyoruz? Ea play zaten kasimda gelmiyor mu ultimate icin. Ben biraz once musteri hizmetlerini arayarak 366 liraya 27 aylik ultimate aldim. Ben pc de kullanacagim. Arkadasim xbox'ta. Bu sekilde mumkundur degil mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 8 Ekim 2020; 11:46:52 > |
Sahane hocam cok sagolun bilgiler icin. Iyi yapmisiz demek ki. Microsoft su fiyatlarla harika is cikartiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam eminim daha önce defalarca sorulmuştur bu da. Sadece iyice emin olmak için soruyorum. 3 yıl gamepass üyeliğinin olduğu hesabı giriş hesabım yapacağım Xbox geldiğinde. Bu hesap benim ana hesabım asla satmayacağım bir hesap. Paylaşım da yapmayacağım. Oyunları bu illa bu hesaptan oynamama da gerek yok. Diyelim ac vallaha aldım. Oynayıp satmak istiyorum. Bunun olduğu yeni bir hesap aldım. Giriş hesabı falan uğraşmadan direkt o hesap üzerinden oynuyor, işim bitince de hesabı silerek devrini yapabiliyorum sanırım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Herkes 3 hesap ile mi kullanıyor bu kardeşlik olayını yani mesela ben p1 sattım p2 için yeni hesap açmadan direk kendim konsolda kullanamıyor muyum Mesela benim kendi normal kullandığım hesabımda ea play var paylaşım yapmıyordum şimdi live gold alıp paylaşım yapsam yeni hesap mı açmam gerekecek |
Benim de 6 Kasım'da Ukrayna üzerinden EA Play PRO üyeliği yenilenecek, ne yapsam diye kara kara düşünüyorum. Yenilemeyi kapatıp Gamepass ile devam mı etseeeem, yoksa pro ile mi gideyim bilemedim. Pro üyeliği hiç bir şekilde GP'e dahil olmayacak herhalde şu durumda.. Pro'da ertesi gün eklendiği gibi oynayabildiklerimi, GP'ye geçmem halinde kafadan 6 ay beklemek durumunda kalmak gibi bir durum da var tabi. Kararsız kaldım. |
Tuhaf bir şekilde çok ilgili ve sıcaklar.Daha siz söylemeden sizin yararınıza ama Microsoft'un yararına olmayacak bir konu hakkında sizi uyarıp , isterseniz böyle yapalım mağdur olmayın diyorlar.Türkiye'de biz tam tersine alışık olduğumuzdan garip geliyor bu durum. |
Bu microsoft bi bana mı artistlik yapıyor anlamadım. Mh ile görüşmemde herkes almış yıllık live gold diyorum sadece ben kaldım. Israrla yok öyle bir şey sitede ne yazıyorsa o diyorlar. Sonra destekle yazışıyorum yine aynı şekilde onlarda da tık yok |
xbox ım yok. 3 yıllık hesap alacağım. Sadece pc kısmını kullanacağım. pc game pass ve xcloud kısmını kullanacağım. xbox kısmını satabilirim. |