< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Arkadaşım bu kadar abartmayın 3 tosla kart ile almak nedir yani yok forum dh de çok ölücü var derlerdi de bu kadarı pes yani :D mh deki çalışanı bu kadar uğraştırdığına değmez ha 40 TL fazla ha eksik olsun < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 5 Ekim 2020; 14:46:23 > |
Uzattım derken hemen mi uzadı süre yoksa şuan 10 kasım tarihini mi bekliyorsunuz uzaması için? |
Arkadaş uzattım deyince hemen süre uzuyor zannettim. Ben de 10 kasımda uzayacak diye biliyorum. Şimdi 3 yıllık alsak 35 gün var ya günü gelene kadar 11 aydan da düşecek. Tam yuvarlanması için 1 kasımda mı almak lazım? Bir de 3 yıldan fazla alamıyoruz değil mi EA Play'i ? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypnosis. -- 5 Ekim 2020; 15:19:6 > |
hayırlı olsun hocam :) sizin satış ilanını görmüştüm bugün.. xbox one x'im ve ultimate üyeliğim olmasa anında atlar alırdım.. çok uyguna satıyordunuz ki ben üyeliğimi satmaya kıyamazdım muhtemelen 1 sene daha gamepass ultimate alabilmek için :) ama siz hesabını kitabını yapmışsınızdır muhtemelen |
Üstad müşteri hizmetlerini aradım en fazla 6 aylık veriyoruz dedi live gold u. Bilgin varmo < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam aynı ultimate tanımlı hesaba aynı anda hem konsoldan ve hem de pcden girebiliyoruz değil mi ? |
Çok güzel anlattınız teşekkür ederim, herhalde şu an en ucuz dediğiniz yöntem ile oluyor. Yazmışsınız ama pekiştirmek amaçlı ben de söyleyeyim: en önemli kısmı bu hesabınız yeni olmalı, yani kullanacağınız hesaptan daha önce gamepass ultimate aldıysanız bu şekilde ucuza getiremezsiniz. |
arkadaşlar d&r den 12 aylık gold kodu aldım, ve ekledim. Şimdi gamepass ultimate almak istediğimde aşağıdaki hatayı alıyorum. Ne yapmam lazım acaba yardımcı olabilir misiniz ? müşteri temsilcisi vs. bir türlü bağlanamadım . ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 5 Ekim 2020; 17:6:3 > |
Sonunda hallettim, 34 Ay üyelik aylık 14-15 Liraya geldi. Tek eksik konsolu almak :) ![]() |
Bende de aynı sorun olmuştu, ama tam hatırlamıyorum nasıl düzelttiğimi, bölge ayarını Flight Sim 2020'yi erken indirmek için Kirribati'yi seçmiştim onu Türkiye olarak düzeltince veya farklı bir kredi kartı girince çözülmüştü. |
Merhaba hocam kredi kartını nereden tanımlıyoruz acaba Xbox uygulamasını indirdim ama bulamadım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
işin ilginci müşteri desteğini aradım ve denyonun birisi baana 50 liralık bakiye kodu alın öyle alabilirsiniz dedi, dedim ben her seferinde böyle mi alışveriş yapacağım daha 2 hafta öncen normal oyun aldım şimdi alamıyorum hiç birşey dedim, birşey alacağın zaman söyle yine hata alırsan bakarız dedi :D ben cümlemi bitirmeden başka bir şey yoksa konuşmayı sonlandırıyorum dedi kapattı eleman. Denyonun dediği gibi kodu aldım, kodu hesabıma ekleyemiyorum şimdi bir de boştan yere kod almış oldu iyi mi , çıldırtacaklar beni :D < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 5 Ekim 2020; 17:51:5 > |