Şimdi Ara

Game Pass [ANA KONU] (248. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.422
Cevap
735
Favori
1.085.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SweptureX

    hoca sizin yerinizde olsam gamepass ultimate üyeliğimi bugün sonlandırıp müşteri hizmetlerini arar 3 yıllık live gold alır, 3 yıllık live aktif olduktan sonra 1 aylık gamepass ultimate üyeliği alır 3 senelik gamepass ultimate abonesi olurdum.. 540 tl civarına 36 ay aboneliğiniz olur. hem sınırsız oyun hem online keyfi ve üstelik ea play oyunları da dahil olacak. Ultimate aktifken yapılabilecek tek şey 3 yıllık ea play alıp 1 senelik gamepass'e dönüşmesini beklemek olur.

    Hocam ben pc için sanmıştım. Meğer xbox içinmiş. Yorumun için teşekkür ederim.

  • exclbr kullanıcısına yanıt

    Gamepass ultimate olunca hem xbox hem pc dahil oluyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: İstan34bul

    Ea play 3 yıldan fazla alınamıyor


    Yeni üyelik açarsan müşteri hizmetlerini ararsan


    onlar gold live veriyor

    180X3=540tl ye

    5.9tl ye ultimate çeviriyorlat

    3 yıl gamepass ultimatin olur


    Var olan hesabına alacaksan sadece ea play 3 yıl alırsın başkada alamazsın

    Müşteri hizmetleri aracılığı ile max 2 tane yıllık abonelik alınabiliyor. Ben o şekilde aldım. 3. bir yıllık aboneliği satın almak istediğinizde sistem hata veriyormuş. Bu yüzden olmuyor.

  • Hocam başka bir arkadaş paylaşmıştı. 2 yıl doğrudan yüklenirken 3. yıl banka koruma sistemi devreye girdiği için 1 gün sonra ekleniyormuş. Aynı tutarda aynı işlemlere banka 3. kere izin vermiyormuş.

    Sizinki de yarın eklenecek yani, merak etmeyin yarın 6 liraya gamepass ultimate kullanarak tamamını da çevirirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • açıkçası ben kaldırılacağını çok düşünmüyorum, belki oranlar bir tık düşürülebilir ama tamamen kalkmaz gibi. Ben sadece gamepass üyesi olmak istiyor olabilirim. Online oynamak için fark vermek zorunda olmamalıyım. Ya da sadece senede aldığım 3-4 tane oyunu online oynamak istiyorumdur ve gamepass istemiyorumdur. Bu üyeliklerden herhangi birini platformdan tamamen kaldırmazlarsa bu dönüşüm olayları hep devam eder ama microsoftun kafadan neler geçtiğini bilmek de zor şuan. Tabi gördüğüm kadarıyla amaç herkesi her türlü ultimate tarafına yönlendirmek. 30 tl vermişken 44 verip hem ea play hem online keyfi yaşamak daha cezbedici. Ya da ea play + live gold alınca yine gamepass fiyatına yaklaşacağı için ultimate tarafına kayıp bedava gelen güzel oyunları da oynamak isteyecektir herkes. Ayrıca server doluluğunun artması da xbox'a yarayacağı için bir şekilde herkesi bu havuzda tutmak isteyecektir. Kimi fazla verecek kimi az bu sistem için ama aktif üye sayısı yüksek olacak xbox tarafında. Özetle microsoft hepimizi kaltağı yapmaya kararlı gibi  

  • SweptureX kullanıcısına yanıt
    Hocam dönüşüm kısmı gamepass ultimate olmayan hesaplar için 1:1 oranında oluyor şu an, gamepass ultimate mevcut hesaplarda ise bu oran 1:3 oranında

    12 aylık gold seçeneğinin mağazadan kaldırılması da bunun çok uzun sürmeyeceğinin sinyallerini veriyor aslında, konsollar çıkmadan önce dönüşüm kampanyası artık 1:1 oranında olmayacak deseler kimse itiraz edemez.

    Ayrıca tr fiyatı şu an dünyadaki en uygun fiyat, herşey devam etse bile konsollar çıktığında mutlaka diğer ülkelerle fiyat açısından eşitlemeye çalışacaklardır. Gold live 250 lira ya da gamepass ultimate aylık 60 lira diyebilirler.

    Her türlü senaryoda şu an üyelik alıp 1 ay sonra kullanmaya başlamak çok mantıklı geliyor. 1 ay geç başlatayım derken eldekinden de olup çok pişman olabiliriz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün microsoft müşteri hizmetlerini arayarak, yeni açtığım hesaba önce 2 yıllık gold 359.80TL, sonra 1 aylık pc gamepass 5.90 TL, en son olarakta 3 aylık ultimate 5.90 TL, tanımlama yapıldı, 05.02.2023 e kadar ultimate oldu, bilginize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hypnosis. H kullanıcısına yanıt

    yanlış anlaşılmasın hocam ben de beklenmemesi taraftarıyım :) alabilen herkes bence gecikmeden 3 senelik almalı ki bahsettiğimiz fiyat 1 oyun fiyatı bile yapmıyor. Ben konsollar çıktıktan sonraki süreç için yorum yapmıştım. Bir süre sonra hem zam gelebilir hem de dönüşüm konusunda oranlar şimdiki gibi 1:1 olmayabilir. Özetle live gold ve game pass üyelik sistemleri ayrı ayrı satışta olduğu sürece dönüşüm işlemlerinin yine olacağını fakat şimdiki kadar avantajlı olmayabileceğini düşündüğümü dile getirdim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hypnosis.

    Hocam başka bir arkadaş paylaşmıştı. 2 yıl doğrudan yüklenirken 3. yıl banka koruma sistemi devreye girdiği için 1 gün sonra ekleniyormuş. Aynı tutarda aynı işlemlere banka 3. kere izin vermiyormuş.

    Sizinki de yarın eklenecek yani, merak etmeyin yarın 6 liraya gamepass ultimate kullanarak tamamını da çevirirsiniz.

    Teşekkürler hocam, bir sorun olmaz o halde.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SweptureX

    açıkçası ben kaldırılacağını çok düşünmüyorum, belki oranlar bir tık düşürülebilir ama tamamen kalkmaz gibi. Ben sadece gamepass üyesi olmak istiyor olabilirim. Online oynamak için fark vermek zorunda olmamalıyım. Ya da sadece senede aldığım 3-4 tane oyunu online oynamak istiyorumdur ve gamepass istemiyorumdur. Bu üyeliklerden herhangi birini platformdan tamamen kaldırmazlarsa bu dönüşüm olayları hep devam eder ama microsoftun kafadan neler geçtiğini bilmek de zor şuan. Tabi gördüğüm kadarıyla amaç herkesi her türlü ultimate tarafına yönlendirmek. 30 tl vermişken 44 verip hem ea play hem online keyfi yaşamak daha cezbedici. Ya da ea play + live gold alınca yine gamepass fiyatına yaklaşacağı için ultimate tarafına kayıp bedava gelen güzel oyunları da oynamak isteyecektir herkes. Ayrıca server doluluğunun artması da xbox'a yarayacağı için bir şekilde herkesi bu havuzda tutmak isteyecektir. Kimi fazla verecek kimi az bu sistem için ama aktif üye sayısı yüksek olacak xbox tarafında. Özetle microsoft hepimizi kaltağı yapmaya kararlı gibi  

    Hocam yani sadece 5 liraya 3 yıl boyunca üyeliği gold'dan ultimate'e çevirmeleri biraz garip geliyor bana. Bunu kaldırabilirler ileride diye düşünüyorum. Umarım kaldırmazlar ama :D

  • Ben de az önce telefondan arayarak 3 yıllık gamepass aboneliğimi başlattım. Yukarıda da söylendiği gibi önce 2 yıllık Live Gold aboneliğine izin verdi. 3. çekim için banka beklemeye aldı. 1 saat kadar sonra baktığımda bekleme yerine tamamlandı yazısı çıktı ve 5,90 liraya ultimate aboneliğini de alınca işlem tamamlandı. 05.10.2023 tarihine kadar gamepass ultimate 545,90 liraya geldi.

  • Arkadaşlar alınan yıllık live kodlarının son kullanma tarihleri var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam neticede 3 sene seni müşterisi yapıyor :) hem yaygınlaşmak adına hem de hali hazırda parasını ödediği bir arşive ucuz yollu da olsa yeni oyuncu eklemiş oluyor. 3 sene boyunca çıkacak bazı AAA oyunları ve gamepass arşivinde olmayan oyunları buradan satın alacaksın. Aksesuar falan alacaksın. Ayrıca XBOX dediğinde o ney gardaş diyen çok fazla insan var hala. Amaç milyonlarca abone. Netflix de uygun aylık 1,5 dolara geliyor ama 5milyon abone 3 dolar vereceğine 30 milyon aboneden 1,5 dolar almak daha karlı görünüyor. Kişi hesabına göre para ödediklerini sanmıyorum. Süreli olarak kiralıyorlar oyunları muhtemelen. Oyuna para vermenin garipsendiği ve müsriflik olarak görüldüğü bir ülkede 550 tl verip üstüne bir de konsola bir sürü para verip alıyorsun :) Bunu yaptırmaları bu işin ilk adımı. Bir şekilde seni kendi bünyesine katıp sonra tek torbacınız benim diyor yani  öteki tarafta kafası güzel exc. mallar var ama hem çok pahalı hem çok çabuk bitecekler sen gel bak bizim burada da özel mallar var ve üstelik açık büfe diyor. Bir diğer konu online oyuncu sayısı bence oyun dünyası için çok önemli. PS daha yaygın olduğundan yıllarca xbox bu tarafta yetersizmiş gibi göründü ve bu da oyuncuların tercihlerinde etkili oldu. Şimdi live gold ucuz oyun bol makine daha kaliteli.. Sen yeter ki gel.. Fakir de olsan gel diyor adamlar  

  • Xbox hesabımıza kaç tane banka kartı ekleyebiliyoruz? Bir de ailemizden birinin kartını eklesek Mh yine parayı çeker mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SweptureX

    hocam neticede 3 sene seni müşterisi yapıyor :) hem yaygınlaşmak adına hem de hali hazırda parasını ödediği bir arşive ucuz yollu da olsa yeni oyuncu eklemiş oluyor. 3 sene boyunca çıkacak bazı AAA oyunları ve gamepass arşivinde olmayan oyunları buradan satın alacaksın. Aksesuar falan alacaksın. Ayrıca XBOX dediğinde o ney gardaş diyen çok fazla insan var hala. Amaç milyonlarca abone. Netflix de uygun aylık 1,5 dolara geliyor ama 5milyon abone 3 dolar vereceğine 30 milyon aboneden 1,5 dolar almak daha karlı görünüyor. Kişi hesabına göre para ödediklerini sanmıyorum. Süreli olarak kiralıyorlar oyunları muhtemelen. Oyuna para vermenin garipsendiği ve müsriflik olarak görüldüğü bir ülkede 550 tl verip üstüne bir de konsola bir sürü para verip alıyorsun :) Bunu yaptırmaları bu işin ilk adımı. Bir şekilde seni kendi bünyesine katıp sonra tek torbacınız benim diyor yani  öteki tarafta kafası güzel exc. mallar var ama hem çok pahalı hem çok çabuk bitecekler sen gel bak bizim burada da özel mallar var ve üstelik açık büfe diyor. Bir diğer konu online oyuncu sayısı bence oyun dünyası için çok önemli. PS daha yaygın olduğundan yıllarca xbox bu tarafta yetersizmiş gibi göründü ve bu da oyuncuların tercihlerinde etkili oldu. Şimdi live gold ucuz oyun bol makine daha kaliteli.. Sen yeter ki gel.. Fakir de olsan gel diyor adamlar  

    Haklısınız valla hocam umarım bu tutumlarını sürdürürler  

  • SweptureX kullanıcısına yanıt

    Elde konsol yok. Daha xs çıkmadı çıksada 7-8 ay sonra alırım.


    Şimdiden almak çokta mantıklı değil, ama sanıyorum bu konuda herkes xbox sahibi bense xbox sahibi adayı :D


    Kesin zam gelecek olsa bile ultimate üyelik 60 TL olur. Yine ulaşılabilir rakamlar ama şahsi fikrim hiç bir şekilde zam gelmeyecektir. Microsoft yüksek ihtimalle satış patlaması bekliyor Türkiye de altın yumurtlayan tavuğu kesmezler. İbiş Japonlar oyuncu ile inatlaşmaya devam ede dursun bakalım. Eninde sonunda gamepass gibi bir sistem duyuracaklar ama zamanı bilinmez.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 5 Ekim 2020; 13:51:21 >
  • Lithium kullanıcısına yanıt

    parayı çekiyor ama bazı bankalar arıyor onaylıyor musunuz diye. o yüzden öncesinde haber vermek lazım kart sahibine.

  • Şimdi tosla kart 20 TL iade yapıyor. Hesaba 3 tane tosla kart ekleyip alacağım mh'den. 486 ya gelecek 3 yıllık gamepass ultimate. O yüzden eklenme filan olmuyorsa uğraşmayayım boşuna dedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Düzenleme: Satılmıştır.

    One X cihazımı bugün üyelikle beraber sattığım için indirim bitmeden tekrar 36 aylık gamepass ultimate satın aldım. Series X gelmesini bekliyorum artık, ilgilenenler için p2 hakkını 250 liraya satıyorum bilginiz olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypnosis. -- 5 Ekim 2020; 15:5:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.