< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3x -- 11 Kasım 2020; 10:13:7 > |
6 Liraya GTA V oynatıyor gamepass daha ne olsun. Oyunlara para vermeyi unuttuk.
|
20 yıldır kullanıyorum şu playstation'ı kullanıcısına sağladığı tek bir güzel hizmet göremedim gören varsa söylesin..
|
Gamepass bu neslin en güzel olayı bence , yetişemiyorum artık oyunlara.
Ps4 ecx. gücüyle hala vazgeçilmez ama yanına alınan 2. el falan bir xbox one s hayat kurtarıyor oyun fiyatlarının böyle olduğu ortamda.Fırsat bulup ps4 ü açamıyorum kaç aydır. Şu beğenmediği oyunlara çöp demektense bana hitap etmiyor , bana göre değil demek bu kadar mı zor? |
Sizin yüzünüze kalktı işte. Çok güzel oldu bizim insanımız anlamaz indirimden kampanyadan. |
Şu konuya her gün birisi en ucuza nasıl üyelik alırım diye soruyor. Cevap veriyoruz 2 gün sonra biri daha giriyor aynı şeyi yazıyor. 2 üst mesaja gitsen zaten görecekler ama yok. Okuma ve araştırma özürlü halkımız gerçek hayatta olduğu gibi , sanalda da kendini teşhir ediyor.
|
Arkadaşlar müşteri hizmetleri bazen 12 aylık kod satmıyormuş bu yüzden n11 den 220 liraya kod alarak gamepass ultimate satın alıyorduk. Ama şu numarayı birkaç kere arayıp sabrederseniz ben bugün anlattığım şekilde yeni üyelik satın alabildim.
502 liraya 36 aylık gamepass ultimate alma yöntemini anlatıyorum. Bu işlemleri yapmadan önce Xbox profiline sahip bir Microsoft mail hesabı açıp ödeme yöntemi için kredi kartınızı tanımlamanız gerekiyor. Önce 02123755065 numaralı Microsoft Türkiye mağazasını arıyoruz. Ardından yönlendirmeyi dinleyerek 1 ve 1 tuşlarına basıyoruz. Daha sonra sizi karşılayan temsilciye 180 liradan 2 adet 12 aylık gold live satın almak istediğimizi söylüyoruz. Sonrasında da 6 liraya 1 aylık gamepass pc ve yine 6 liraya 3 aylık gamepass ultimate tanımlaması yapmak istediğimizi belirtiyoruz. Yani toplamda 28 aylık gamepass ultimate üyeliği 372 liraya alıyoruz. Sonra hesabımızla bilgisayar ya da telefon üzerinden Xbox mağazasına girerek 65 liraya 12 aylık ea play satın alıyoruz. Hizmet ve abonelikler kısmından yinelenen ödemeyi kapattıktan sonra tekrar ea play satın aldığımız yerden uzat diyerek 12 aylık 65 liraya bir üyelik daha alıyoruz. 28 aylık gamepass ultimate üyeliğimizin üzerine satın aldığımız 24 aylık ea play 10 kasım tarihinde 23 ayı kalarak tam 8 ay gamepass ultimate üyeliğe dönüşerek ekleniyor. Toplamda 36 aylık gamepass ultimate üyeliğini bu şekilde 502 liraya satın almış oluyoruz. Kardeşlikle 250 liraya diğer hakkını satarak maliyetimizi yarıya kadar indirebiliyoruz. |
Sizin dediğiniz olayda engel dediği sanal kart oluşturup spotifye giriyorlar sonra kartı iptal edip yeni kart oluşturuyorlar yani insan dürüst olmadıktan sonra alacağınız hiçbir önlem işe yaramaz. Hırsızın hiç mi suçu yok derler ya bu durumda öyle kendi yaptığı düzenbazlığı görmez suçu firmaya atar Dediğinizin en saçma kısmı da bireysel oynayanlar suçlu değil demeniz iyi o zaman markete gidip kendime yetecek kadar çalarsam çaldığımı satmazsam sıkıntı yok mu böyle saçma bir mantık olabilir mi? Netflixte mesela aynı şeyi yapıyor bütün ülkelerde ücretsiz deneme varken bizde yok https://help.netflix.com/tr/node/16282/tr Yani bütün firmalar diğer bütün ülkelerden farklı şekilde bir uygulama yapıyorsa türkiye de suçlu Türklerdir kimse kusura bakmasın Zaten en büyük sıkıntımız bu milletimizde ahlak yok milletimiz ahlakı namusu cinsellik sanıyor gerçek ahlak namus böyle olaylarda kendini gösteriyor |
O Japon çöpü dediğin oyunların ciddi bir kitlesi var.
Herkese hitap etmek zorundalar. Ayrıca, oyunları çıktığı gibi oynamayan/oynayamayan da çok oyuncu var. AAA oyunları ilk çıktığı gün tüketen hardcore oyuncu grubuna göre değil gamepass. Ama benim için bir nimet. |
O bir allahin kuluna siz de dahilsiniz sanirim. Defalarca yazilip cizildi tekrar tekrar yazmanin mantigi yok biraz yukari cikip okusaniz anlarsiniz neyin ne oldugunu.
Elinizdeki ultimatei uygun fiyata uzatmanin yolu yok. Yillik Gold alirsaniz 3 ay eklenir. Yillik Eaplay alirsaniz 3 ay eklenecek diye bir soylenti var. Yada 600 lira verip 1 yil daha ultimate alabilirsiniz. Eger az kaldiysa simdiki ultimate yeni hesap acip bastan ona ultimate alabilirsiniz. Bu yazdiklarim belkide 10 defa tartisildi. millete laf etmeden once biraz okuyup oyle soru sorun derim |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliak -- 12 Aralık 2018; 14:37:22 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|