Şimdi Ara

Xbox E74 verdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir ardaşım xbox gönderdi sadece makina yı cihaz 2007 üretim pal mı ntsc mi bilmiyorum bende adaptör aldım vga kabloyla monitöre bağladım ve şok e 74 hatası acaba adaptörden kaynaklımı pal adaptör aldım yoksa farklı birşeymi ?

edit: İlk açtığımda e73 sonra e74 sonra gene e73 verdi bu ikisi arasında bi git gel var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musaemirsen -- 18 Mayıs 2013; 21:47:43 >

• geçmiş olsun inş. para vermemişsindir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

geçmiş olsun inş. para vermemişsindir

yok yaw bi 50 lira verdim oda adaptöre ama cihazın çalıştığını kolu olmadığını arada kolsuz film takıp izlediğini söylemişti şimdi e 74 yiyince şaşırdım.
  • Youtube'a yazıp araştırmak çok da zor değil. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Youtube'a yazıp araştırmak çok da zor değil. :)

hocam ingilizce kıt biraz tamda çözemedim olayı benim merak ettiğim bunun adaptörle bir alakası olabilir mı ?

• E74 hatasının çözümleri geçicidir tamir ettirsen bile en fazla 3 ay dayanabiliyor kısacası hiç masraf yapma o konsola artık çöp olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

E74 hatasının çözümleri geçicidir tamir ettirsen bile en fazla 3 ay dayanabiliyor kısacası hiç masraf yapma o konsola artık çöp olmuş.

galiba tamda çöp değil cihazın arkasında 16.5a vol yazıyor aldığım adaptör tam uyumlu değil galiba.Anlıycanız galiza 12----16.5a adaptör bulmam lazım ayrıca daptörün kutusunda 12----12.1a yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musaemirsen -- 18 Mayıs 2013; 23:28:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.