Arkadaslar xbox alicam fakat live`da istedigim kadar oyun oynayabilirmiyim illa gold uyelik mi lazim acaba, arkasada sordum o da bilmiyor makinasi banliymis yardimci olursaniz cok sevinirim..
bu arada yeri gelmisken bir arkadasimda 2 adet xbox 360 dis kasasi, 2 adet face plaeti(biri world cup desenli), ve rf modulu var, dis kasalardan biri cok temiz digeri arka acma dislerinde izler varmis o da temizmis, temiz olan 40ytl digeri 30ytl ayrica face plateler normali 20 digeri 25ytl, ve rf modulu 35ytl
live da multiplayer oynamak için gold üyelik gerekiyor,silver üyelikten tek(belirgin) üstünlüğü bu.orjinal kutusunda makina alırsan ilk 1 ay ücretsiz gold üyeliği var.
tesekkurler bazilari cod3 te filan girebiliyormus multiplayera silverla o nasil oluyor peki ve live uyeligi ne kadar 1aylik mesela ve nasil alabiliyoruz yardimci olan arkadaslara simdiden tesekkurler
COD 3 olayı da sallamadır kesin.
Live'ın yıllığı 50 dolarmış, aylığı da 5 dolardır heralde. Ödeme şekli nasıl oluyor bilmiyorum. Ban yenince de almaya devam ediyorlarmış, nasıl bir mantık ben istediğim ay alsam diğer ay almasam olmaz mı ?
benim makinede orjinal kutulu ama 1 aylık live üyeliği yok çünkü kullandım, yeni değil, 1 aylık ücretsiz gold üyeliğinin kullanılabilmesi için cihazın yeni, sıfır olması yada 2. el olup live e bağlanmamış olması gerekli.
quote:
Orjinalden alıntı: Beylik
live da multiplayer oynamak için gold üyelik gerekiyor,silver üyelikten tek(belirgin) üstünlüğü bu.orjinal kutusunda makina alırsan ilk 1 ay ücretsiz gold üyeliği var.