Şimdi Ara

Xbox alicam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar xbox alicam fakat live`da istedigim kadar oyun oynayabilirmiyim illa gold uyelik mi lazim acaba, arkasada sordum o da bilmiyor makinasi banliymis yardimci olursaniz cok sevinirim..

bu arada yeri gelmisken bir arkadasimda 2 adet xbox 360 dis kasasi, 2 adet face plaeti(biri world cup desenli), ve rf modulu var, dis kasalardan biri cok temiz digeri arka acma dislerinde izler varmis o da temizmis, temiz olan 40ytl digeri 30ytl ayrica face plateler normali 20 digeri 25ytl, ve rf modulu 35ytl

• live da multiplayer oynamak için gold üyelik gerekiyor,silver üyelikten tek(belirgin) üstünlüğü bu.orjinal kutusunda makina alırsan ilk 1 ay ücretsiz gold üyeliği var.
  • tesekkurler bazilari cod3 te filan girebiliyormus multiplayera silverla o nasil oluyor peki ve live uyeligi ne kadar 1aylik mesela ve nasil alabiliyoruz yardimci olan arkadaslara simdiden tesekkurler
  • COD 3 olayı da sallamadır kesin.
  • Live'ın yıllığı 50 dolarmış, aylığı da 5 dolardır heralde. Ödeme şekli nasıl oluyor bilmiyorum. Ban yenince de almaya devam ediyorlarmış, nasıl bir mantık ben istediğim ay alsam diğer ay almasam olmaz mı ?
  • benim makinede orjinal kutulu ama 1 aylık live üyeliği yok çünkü kullandım, yeni değil, 1 aylık ücretsiz gold üyeliğinin kullanılabilmesi için cihazın yeni, sıfır olması yada 2. el olup live e bağlanmamış olması gerekli.

quote:

Orjinalden alıntı: Beylik

live da multiplayer oynamak için gold üyelik gerekiyor,silver üyelikten tek(belirgin) üstünlüğü bu.orjinal kutusunda makina alırsan ilk 1 ay ücretsiz gold üyeliği var.
  • tesekkurler bilgiler icin arkadaslar sagolun
  • rf modülü nedir?
  • uzaktan kumandayı kastediyor arkadaş heralde... :)

Bu arada şu world cup değil de diğer faceplate nasıldır bilgi verebilir misin?

Ve arkadaşının makinası banlanacak kadar kullanılmışsa o nasıl bilmiyor anlayamadım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.