Şimdi Ara

XBOX 360S 4Gb HDD YÜKSELTME VE MODLAMA?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar bugün 4gb'lık X360S aldım ve bir kaç sorum olacak.Birincisi bir arkadaşım kendisinin 250GB'lık orjinal HDD'sini bana verecek takmak için ayrı bir aparata ihtiyacım var mı?İkincisi forumda gördüm modlamak gerekiyormuş bu modlamanın ne olduğunu bana anlatabilir misiniz?Teşekkürler,iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blondie -- 31 Mayıs 2011; 21:37:13 >

Blackberry Bold 9780 Black
  • hocam forumda ikinci el bölümünde sıfır 250gb hdd satan arkadaşlar var. 95 e bile gördüm bir ara. üstteki kapağı açıp hdd yi yukarıdan yerleştir ve yerine oturduğundan emin ol. kapağı kapat. makineyi aç tamamdır. orjinal kullanıyorsan mod falan yok.
    XBOX ONE 500 GB + XBOX 360 SLIM 4 + 320 GB + 32 GB USB (UK LIVE: iscanthere, TR LIVE: iskender, YENİ US LIVE: NerdHerdTR), (TR PSN: iscanthere_TR, UKpsn: big_iscanthere), SAMSUNG GALAXY S6 + SAMSUNG ATIV PC PRO, VESTEL pixellence FHD 32PF6019, PS ONE, NİNTENDO 64, iPhone SE 16 GB + AKG K518LE
  • xbox harddiskiyse zaten modlamana gerek yok. direk tak kullan aleti. ha dersin ki, ben laptop harddiskini modlayıp xbox'a takıcam orası ayrı.

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

peki herhangi bir 2.5 hdd yi modlasak çalışırmı yani

İşte o modlama olayı biraz sıkıntılı FAT kasalar için ben bi ara araştırmıştım HDD nin FW sini değiştiriyorsun (modlama)...
    Haliyle riskli bir iş en güzeli dealextreme den alın bi tane 250 lik riske girmeyin derim zaten türkçe kaynak yok sağlam ingilizce bilmek lazım...
    http://www.dealextreme.com/p/250gb-internal-hard-drive-disk-case-for-xbox-360-slim-black-70425

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 Slim Disk Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    PS3 Ultra Slim 12 GB için HDD
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sag olun donanımhaber :)

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

quote:

İşte o modlama olayı biraz sıkıntılı FAT kasalar için ben bi ara araştırmıştım HDD nin FW sini değiştiriyorsun (modlama)...
    Haliyle riskli bir iş en güzeli dealextreme den alın bi tane 250 lik riske girmeyin derim zaten türkçe kaynak yok sağlam ingilizce bilmek lazım...
    http://www.dealextreme.com/p/250gb-internal-hard-drive-disk-case-for-xbox-360-slim-black-70425

• normal 2,5 veya 3,5 pc hddsini kullanabilirsiniz arkadaşlar 16gblık partlara bölüp 1tb bile kullanırsınız yapmanız gereken pcden küçük bi isim değişikliği

Orijinalden alıntı: mustafatas

normal 2,5 veya 3,5 pc hddsini kullanabilirsiniz arkadaşlar 16gblık partlara bölüp 1tb bile kullanırsınız yapmanız gereken pcden küçük bi isim değişikliği

Peki 5 dk lık basit bir mod işleminden sonra olduğu gibi isim değişikliği yapmadan kullansak olmuyomu

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

quote:

orda satılan fw atılmış wd değil sanki

ayrıca işlemi yapmak çok basit dvd fw'den daha basit ve çok daha az riskli

http://forum.donanimhaber.com/m_27378144/mpage_8/f_/key_//tm.htm#36020426 burda benim yazdığım rehber var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 8 Temmuz 2011; 17:12:59 >

• bu yöntemi zaten biliyoruz ama herkesin anakartı uyumlu mu bi sorun arkadaşlara uyumlu ana kart kullanmak şans işi
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.