Şimdi Ara

Xbox 360 Yaşadığım Sorunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sıfır yeni xbox 360 aldım çok uygun fiyata.Aldım ama birkaç sıkıntım mevcut.Cevaplarsanız sevinirim.

    1- GTA V'te fps sürekli 20de gibi oynuyorum.Ama hiç akıcı olmuyor.Xbox 360 ve ps3 gameplaylerine bakıyorum onlarda sıkıntı yok.Bendeki gerçekten oynanmiycak seviyede.Hani firma böyle oynandığını görse çıkarmazdı.Ps3 olsa bi nebze diycem ama bu ne arkadaş.Hani grafiğinde AA'sında felan filanında da değilim.Oyun akıcı değil.Kapalı ortam oyunda da denedim yine aynı.Bazende insanlar ışınlanıyor yanıma.Dersinizki nesne geç gelir anlarım.Her oyunda npc ışınlanıyor.Acaba tv den veya hdmi kablodan olabilirmi?

    2- TV'yi oyun moduna alıyorum ekran çok kısılıyor sönük bir hal alıyor.Yokmu bunun ince ayarı? Gece yada karanlık yerleri görmekte zorlaniyorum.Gama veya siyah dengesinde oynayınca düzeliyor ancak bu seferde gündüz renkler mat oluyor.

    3- Arayüzü kendim düzenleyemiyormuyum? Oyun marketine "isteğe bağlı" kısmından girip , harflerle aratıyorum.Doğrusu bumu? Yani psn deki gibi katalog yokmu? Ne bilim indirimli oyunlar , ücretsiz oyunlar , öne çıkanlar gibi...

    4- Cihazı fabrika ayarlarına nasıl sıfırlayabilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Perde -- 30 Kasım 2017; 1:26:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Videolarda pre rendered görüntü vardır ordaki fps veya akıcılık her zaman render olduğu boyutta ve fpsde gösterir. Xbox 360 da ps3 e göre daha stabil çalışıyor genelde 28 e kadar düşmesi lazım çok göze batmadığını hatırlıyorum ben bir oyunu silip veya depolama kısmından sıfırlamayı denebilirsiniz.

    Jtag veya rgh fw var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 2013'te ilk çıktığında oynuyordum gta 5'i gayet akıcıydı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.