Şimdi Ara

xbox 360 oyunlarını satın alamama hakkıda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba. xbox 360 ve xbox one kullanıcısıyım. tabi ki one ı ağırlıklı kullanıyorum. geriye uyumluluk ile 360 oyunlarını satın almak istediğimde sürekli bölge hatası alıyorum. 360 kullandığım dönemde malum yollar ile cihaz kırılmıştı. ve o dönem gold üyeliğim yoktu. şu anda ne gold un verdiği ücretsiz 360 oyunlarını ne de paralı olan 360 oyunları satın alabiliyorum. daha önce böyle bir sıkıntı yoktu. bazen one oyunları için farklı ülke mağazalarına(singapur, rusya, abd) giriş çıkış yapıyorum. one oyunlarında sıkıntım yok. sadece 360 oyunlarında bu problem var. müşteri hizmetleri de sorunu çözemedi. yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?



  • 360 ve one farklı.360da hesap bölgesi önemli.hesabınızın bölgesini xbox.account migration sayfasından tr'ye taşırsanız sorun kalmaz.bazı oyunlar kilitli çünkü,almanın imkanı yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle bişi yok kart ile alakalı hesabim ingiliz hesap bügün dragon age originsi ücretsiz olarak aldım

    hesapta para olursa oyunda alırsın

    alacagın oyun ne

    bide kredi kartı yurt disi alişverisine kesin açık olmalı

    eger kredi kartın yoksa en para açtır

    ücretsiz olarak atm den para yükleyip istedigini alabilirsin
  • iki arkadaşın cevabı da doğruca... xbox 360 oyunlarını xbox one'dan indirmeyi denesen bile 360 sistemi geçerli, yani özgür bir sistem değil... ve nedense 360 sistemi dengeli değil... bazı oyunları başka bölgelerden alabiliyorsun, bazılarını alamıyorsun... o yüzden ilk cevaptaki tavsiyeyi uygularsan sorunun gidebilir... ama Türkiye seçimi demek bazı 360 oyunlarının ülkende olmaması demek, buna hazır ol :) bu oyunları hazırda inmiş ise oynayabilirsin ama silersen bir daha indirmek için yine bölge değiştirmen gerekir...
  • arkadaşlar one oyunlarında hiçbir sorunun yok. defalarca oyun, live üyeliği, ea access aldım. kartlarımda sorun yok yani. sadece 360 oyunlarını alamıyorum. işin ilginci gold kapsamındaki ücretsiz oyunları bile alamıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sds333

    arkadaşlar one oyunlarında hiçbir sorunun yok. defalarca oyun, live üyeliği, ea access aldım. kartlarımda sorun yok yani. sadece 360 oyunlarını alamıyorum. işin ilginci gold kapsamındaki ücretsiz oyunları bile alamıyorum.

    bakınız benim mesajım :)
    özet: one ile 360 farklı sistemler... 360da bazı oyunları satın alsan bile indirirken bloklar oluyor... hesabındaki(konsolundaki değil) bölgeyi kontrol edip düzeltirsen geçer...
  • bir deneyeyim kardeşim. teşekkür ettim.
  • denedim az önce. bölge değiştirme yapmıyor. destek sayfasına baktığımda olumsuz şartların hiç birisi bende mevcut değil. çözümü var m acaba?
  • Hocam ben en para ike bügün gelen dragon age origins 360 oyununu ücretsiz aldım golda



    Eger hiç bir işlem olmuyorsa



    Opera tarayıcı indir ctrl sift n tus larına bas vpn aç bide öyşe dene ama ben aldım oyunu beleş oyunu



    Hesabim ingiliz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.