Bildirim
XBOX 360 'IN EN HİT OYUNLARI!!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Graw2
Gears of War
NBA 2k7
Lost Planet
Forza Motorsport 2
PGR3
Kameo
Call of Duty 3 -
gears of war
forza 2 -
Yalnız bu graw2 makinayı aşırı derecede ısıtıormus galiba? -
1)Hem spor hemde dövüş oyunu olarak kesinlikle=FİGHT NİHT ROUND 3
2)Aksiyon olarak=GEARS OF WAR yeter de artar bile zaten az sonra 10 kişiden 9'u yazar.
3)First person ve gerilimi bir arada yaşamak istersen=SEGA'nın elinden çıkma,oynayıpta memnun kalmayan tek bir kişi bile yok=CONDEMNED
4)Eğer filmini sevdiysen oyununa bayılacaksın(oyundaki atmosferi,özgünlüğü,grafik ve kaplamaları beğenmezsen gel yüzüme çarp)mutlaka ama mutlaka alınması gereken bir oyun=KARAYİP KORSANLARI
5)Eğer GTA tarzı oyun seversen alternatifi bol=SAİNT'S ROW-GODFATHER(KELİMELER YETMEZ)-CRACKDOWN(hepsinden daha zevkli)
6)Araba oyunu severim dersen...Spor araba olsun müthiş grafik olsun sadece dersen PROJECT GOTHAM RACİNG,Eğer müthiş bir oynanırlık ve modifiye olsun, simülasyon olsun dersen FORZA MOTORSPORT 2
Dostum aklına takılan bir oyun olursa yaz mutlaka cevaplamaya çalışırım inan bana sana saymadığım sürüsüne bereket oyun var kabaca:dead rising-call of duty 3-rainbow six vegas-ghost recon 2-splinter cell double agent-vs.vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 31 Mayıs 2007; 21:28:25 >
-
S.C kotu oyunda yaw.R6 Lost Planet CoD3 Forza2 G.R.A.W2 var da var aslinda. -
perfect dark zero alabilirsin grafikleri bence süper.. -
GİTARİST doğru söylüyorsunda arkadaş da yazmış öyle hangisini alıyım diye hepsi birer inci mübarek anlat anlat bitmezkiArkadaşım sen git GAMESPOT'a gir bak incele oyunların resimlerini puanlarını hangi oyunu gözüne kestirirsen direk gel buraya yaz o oyunun alınıp alınmayacağını uygun bir dille sebepleriyle açıklayıp,tartışalım herkes fikir sahibi olsunYoksa 50 küsür hit oyunu var sadece,spor oyunlarını saymıyorum bile fifa,championships league gibi,winning gibi,nba home street,def jam gibi offfffff yazdıkça yazası geliyor adamın işte deiğim gibi sen bak gel tarışalım inciğini cinciğini yazalım oyunun sakın düşük puan almış diye aldanma bazı oyunlar harika gereksiz şeylere puan kırıyr bazen büyük siteler
-
Merak ettim FPS oyunlarında ateş etme tuşu sağ taraftaki tetik gibi olan tuş mu ? -
evet. -
bence test drive unlimited i da kesin almalisin -
quote:
Orjinalden alıntı: megamefta
evet.
Peki her oyunda mı böyle? Eğer değilse her oyunda tuşları istediğimiz gibi ayarlayabiliyor muyuz PC oyunlarındaki gibi? -
quote:
Orjinalden alıntı: JAM3Z
perfect dark zero alabilirsin grafikleri bence süper..
AA eksik değil mi onda -
O zaman bende hazır konu açılmış sorayım...
Xbox 360' ta, beni 1 2 ay idare edecek toplam 3 oyun. (Zor bir soru oldu)
Çünkü orjinal olacak o yüzden söylüyorum -
R6 al Fuzion Frenzy seni 1 ay idare eder bir de klasik GoW al 2 ay idare eder fazlasiyla seni bunlar Ota -
Ama GoW, yani pek istemiyor gibiyim GoW' u, çünkü oyun oynarken grafiklere değil de hikaye' ye, akıcılığa, oynanışa daha çok bakarım... Ama belki Lost Planet olabilir (Ama onu da PC' de oynayacağım)
Aslında SC: Double Agent' ı PC' de oynayamamıştım, acaba onu mu alsam? -
geow mutlaka olmalı. bence virtua tennis ve nba 2k7'yi de aldın mı iki ay bounca kapanırsın eve. -
SC:DA tavsiye ederim süper bi oyun,Graw2 şiddetle tavsie ediyorum ağzın düşecek emin olabilirsin ayrıca makineyi ısıtıyı yanıyo bitiyo ayaklarıda hikaye ben orjinal olarak kullanıyorum ne bi ısınma gördüm ne de takılma cillop gibi walla -
Ben yine de (eğer Xbox360' ı) alırsam, yanında şu FAN setinden de alayım her ihtimale karşı tedbirli olmak gerek.
G.R.A.W. 2' nin Patlama efektlerine bittim.. Sırf onun için oynanabilir aslında. -
graw2 i hit i geçer direk klasiktir gözümde. her anından zevk alıyorsun tadı damağında kalıyor bitince.
geow u falan siler süpürür açıkça.
Benzer içerikler
- gta 5 soyulacak yerler
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- xbox çocuk oyunları
- fifa 24 adam kaçirma tuşu
- xbox 2 kişilik oyunlar
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
- god of war xbox
- black myth wukong xbox
- the witcher 4. sezon ne zaman
- witcher 4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X