Şimdi Ara

Xbox 360 için Guitar Hero ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam,

    1-2 ay önce xbox 360 aldım. daha önce konsolum yoktu, baya hosuma gitti.. şimdi de guitar hero'yu merak ediyorum. almamı tavsiye edermisiniz nasıl eğlencelimidir?

    full set almak istemiyorum, davulla falan oynamam herhalde. piyasada bir çok farklı gitar seti var, hangisini almam gerekli? hangisi iyi hangisi kötü bilemedim. tavsiye edebileceğiniz bir paket varmı yada uygun fiyatlı kampanyalı satan bir yer??

    teşekkürler..



  • dostum guitar heronun zevki arkadaslarla oynadıgında cıkıyor. bence bulabildiğin en ucuz seti edinmeye calıs arkadaslarınla falan oynarsın güzel olur.

    oyun olarak da en son cıkan warriors of rock iyidir. ondan sonra da zevkine göre metallica falan edinirsin
  • Arkadaşlarınızla oynayacaksanız komple set alın. Tek başınıza oynayacaksanız; ya gitar alın, ya da bateri. Ablamla beraber çaldığımız için bende komple set var. Oyun olarak da, "Band Hero" ve "Guitar Hero : Warriors of Rock" almanızı öneririm. Özellikle Band Hero'da çok güzel şarkılar var.

    Ben setimi, forumun 2.el bölümünden dizdim. Aldığım her bir ürün, sıfır olarak paketleriyle geldi. Forumun 2.el konsol aksesuarları bölümüne bakabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 17 Ekim 2011; 11:03:41 >




  • Alla alla gerçekten size çalıyomuşsunuz gibi mi geliyo? Anlamıyorum ya renklere zamanında basmanın ne gibi bi zevki var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viktor1574 -- 17 Ekim 2011; 11:18:08 >
  • ben daha önce hiç guitar hero oynamadım.. ama iphone'da tap tap diye bir oyun var aynı mantıkla çalışıyor. onunla baya bir oynamıştım, çok eğlenceli oluyor..
  • dostum band hero cok uygun hem davul hem gitar hemde oyun ve mikrofon cikiyor paketten 150ye bir ara sifiri vardı. şuanda bimekste 254 tl onu alip sonradan guitar hero oyunlarini alip eglenceye devam edebilirsin bu arada rock band de cok iyi bir oyun denemelisin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conerland -- 18 Ekim 2011; 11:37:26 >
  • Bende alacaktım bir ara, arkadaşlar olmadan zevkli olunmaz dendi.Denileni yaptım mutluyum
  • markafoniden aral game aracılıgıyla band hero setını 180 tl ye almıştım. Arada o tip kampanyalar oluyor takip edin.
    Oyun olarak da muzık zevkıne gore degısır ama benım favorılerım
    Rock band 3
    Beatles rock band
    Lego rock band
    Guitar hero 5 ve warriors of rock
  • Şu sıralar Aral'ın yaptığı bir 1 alana 1 bedava kampanyası var. 2 kişi alırsanız tanesi 150 liraya geliyor Band Hero Super Bundle. 60-70 lira dandik Kontroller yada Tasco gitarlarına vereceğinize biraz daha koyun tam ve orjnal seti alın.

    Hatta forumdan almak isteyenler birleşin gidin beraber. Stoklar fazla yoktu ama millet kapış kapış almış.

    Oyun olarak tavsiyem ise Metallica ve Guitar Hero 5. Diğer oyunların şarkı listelerine bakarak zevke uygun bir oyun seçilebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.