Şimdi Ara

Xbox 360 Hatalar / Tamir Adresleri / Xbox'ı Nasıl Açarım / Soğutma Mod (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
794
Cevap
4
Favori
93.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Kasayı açarken arkadaki bıçak vb. şeyler ile açtığımız kilitlerin bir kaçı fazla zorlamadan dolayı açılamaz hale geldi. Kasayı zarar vermeden nasıl açabilirim?
  • ucu ince bir çakıyla açabilirsin tornavida sakın kullanma
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onr77

    ucu ince bir çakıyla açabilirsin tornavida sakın kullanma


    Üşenip Tornavidayla Açmaya Çalışınca Fazla Zorladım Sanırım. Eğer İnce Uçlu Bir Şeylede Açılmazsa Kasayı Kırmak Zorunda Mı Kalıcam?

    edit:Açtım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laichzeit -- 20 Kasım 2010; 0:13:50 >
  • cok ayrıntılı bilgiler vermişsiniz teşekürler...
  • İyiaksamlar arkadaslar pazar gußnü fw artırabileceğim bir yer soylermisiniz acil lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Gamemaster_

    İyiaksamlar arkadaslar pazar gußnü fw artırabileceğim bir yer soylermisiniz acil lazım

    Xbox ile ilgili her türlü sorun için kadıköy....Pazar dahi olsa...
  • selam arkadaşlar,

    çeşitli işlemler yaparken bir barzoluk yaparak benq dvd sürücüyü kırdım.

    bu işi merdivenaltı yapan mekanlar ile uğraşmaktan hoşlanmıyorum, benq dvd alabileceğim online bir adres biliyormusunuz? takıp sökme işlerini kendim hallederim zaten.
  • arkadaslar xbox ı actıgımda 3k galıba (3 tane yanan sonen led oluyor pek anlamam bu ıslerden) ıle karsılastım sınırımden acma tusuna bawılı tuttum tekrardan acıldı ve duzeldı onceden foruma bakmıs olsydım basılı tutup dvd rm a bakıp ledlerı saysaydım hatayı ogrnebılırdım fakat sımdı ne oldugunu bılmıyorum xbox da 3k hatası bende 3.5k hatası verdım bı an suan xbox calısyor ve haftada max 2 saat oynayan bı kullanıcıyım sızce hata ne bı tamırcıye gostereyım mı ?
  • Arkadaşlar elimde 2006 yapım xbox360 var.Bir iki gün önce e73 1021 hatası verdi daha önceden bu makine 3k sorunu görülüp tamir edilmiş.Benim bu cihaza yapabilecegim nedir sorun hakkında bilgisi olan varmı?
  • Arkadaşlar sogutucuları açıp yeni termal macun sürdüm tekrardan kapattıkdan sonra deneyince 3 kırmızı aldım hata kodu 0020 tavsiye edebileceginiz nedir birde hana yı bulamadım önceki hata kodu için bu ana nın oldugu yermi?
  • Arkadaşlar tekrardan sogutucuları söküp taktım takarken bu sefer eksik olarak koymadıgım pullarıda taktım (2 pullu) bu sefer eski hata koduna döndü.Şu an için e7 1021 hatanın sorunu nedir?Yardımcı olabilicek olan yokmu?
  • heh işte bunlar tam ihtiyacım olan şeylerdi: )
  • Arkadaşlar biraz önce Xbox'ı açtım ve 1k gördüm hata ise E77. Kapattım tekrar açtım makineyi normal bir şekilde çalışmaya başladı, E77 ne anlama geliyor ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The_İllusionist

    Arkadaşlar biraz önce Xbox'ı açtım ve 1k gördüm hata ise E77. Kapattım tekrar açtım makineyi normal bir şekilde çalışmaya başladı, E77 ne anlama geliyor ?

    Öncelikle makinenin bordu nedir arkadaşım ?

    2.si E77 hatası genelde HDD ile ilgili hatalardan oluşur...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FiréLord


    quote:

    Orijinalden alıntı: The_İllusionist

    Arkadaşlar biraz önce Xbox'ı açtım ve 1k gördüm hata ise E77. Kapattım tekrar açtım makineyi normal bir şekilde çalışmaya başladı, E77 ne anlama geliyor ?

    Öncelikle makinenin bordu nedir arkadaşım ?

    2.si E77 hatası genelde HDD ile ilgili hatalardan oluşur...


    Jasper board makine, sahte HDD var ve bütün bilgileri ona aktarmıştım.
  • Merhaba arkadaşlar;
    Bende bugün yeni bir hata ile karşılaştım. Xbox 360 Slim 250 gb sahibiyim. Hata kodu olarak E82 verdi ve bu kayıtlarda olmayan bir hata.İnternetten yaptığım araştırmalarda HDD den kaynaklı bir sorun olduğunu yazmışlardı ancak HDD ile ilgi olmadığını gördüm.Sorun şu ki normal olarak xboxın açma tuşuna basınca yeşil nokta oluşuyor ve hemen sonrasında kırmızı nokta haline geliyor ve ekranda E82 hatası olduğunu görüyoruz. TV ile baglantısını kesince xbox normal olarak çalışıyor.Ancak TVye baglandıgında tekrardan hata veriyor. Bunun sorunu çözünürlükten kaynaklanmaktadır. Bende LG LED tv var ve görüntü modunu oyunda açmıyor. Uzman yaptığımda açılıyor.Sonrasında değiştirebiliyorsunuz. Eğer bu sorunla karşılasırsanız,çözünürlüğü değiştirmenizde yarar var. Bunuda tv özelliklerinde yapabilirsiniz. Sorun bu şekilde ortadan kalkacaktır.
    Herkese sorunsuz ve keyifli oyunlar dilerim...;)

    Yukarıda belirttiğim sorunun çözünürlükten kaynaklı olduğunu yazmıştım ancak çöznürlükle düzelmesine rağmen, asıl problemin farklı olduğunu bulduk. Sorun cihaz update yaparken güç kaynağı ile bağlantısının kesilmesi ve sonucunda flash epromun zarar görmesidir. Bununla ilgili olarak cihaz bir süre çalışacaktır ancak çalışmayı kesmesi halinde garanti kapsamı dışına cıkmaktadır ve boardun değişmesi gerekiyor. İlk karşılaşmanızda, teknik servis ile görüşmenizi tavsiye ederim arkadaşlar;) Yanlış bilgilendirmeden dolayı özrümü belirtir, iyi forumlar dilerim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cuhara -- 7 Mart 2012; 11:11:50 >




  • @The_İllusionist

    Arkadaşım sorunun büyük ihtimal Hdd den kaynaklı...


    @Cuhara

    Ne demeli kardeş işte gerçek forum üyesi
  • arkadaslar bende xbox 360 elite var daha yine aldim dun voltaj dalgalanmasından xbox kapandi ve 3k gordum ama simdi sorunsuz calisiyor kafam karsiti sizce yine 3k gorurmuyum ...
  • İlk sayfadaki konuda geçiyor;

    3 Kırmızı Yanıyorsa

    Genel Sistem Hatası

    Denenebilecek Şeyler:
    1)Konsolu yeniden başlatın.
    2)Eğer restart yapmak sorunu çözmüyorsa aşağıdakileri uygulayın..
    *Konsolu kapatın.
    *Konsolda ki tüm kabloları sökün.
    *Güç kablosunu fişten çekin.
    *Sonra tüm kabloları bağlayın.
    *Konsolu açın.
    3)Eğer bunlar sorunu çözmüyor ise konsolu kapatın,harddiski çıkarın,konsolu açın.3k artık yok olur ise harddiski takın ve konsolu açın.
    4)Ayrıca güç kaynağında ki kabloyu kontrol edin.Konsolu açtığınızda 3k bile gelse konsol açıldığında güç kaynağından yeşil ışık gelmelidir..

    __________________________________________
    Sizin Xboxın çalıştığını düşünürsek sorun ortadan kalmış demektir. Voltaj dalgalanmasından dolayı normal koşullarda power supply etkilenmektedir ancak elektronik bir cihaz olduğunu göz önünde bulundurursak. GPU ve CPU nun etkilenmesi söz konusu olabilir.Voltaj dalgalanması aynı zamanda kısa zamanlı hafıza kaybına neden olmaktadır. Bana sorar iseniz tavsiye olarak şunu söyleye bilirim. Evde harici güç kaynagınız mevcud ise cihaza yeni bir kanal açabilirsiniz. Yada topraklı olan bir priz kullanmanızda yarar var.
    Hepimizin kullandığı gibi çoklu prizlerin kaliteside çok önemli. Kalitesiz olan çoklu prizler cihazlarımızı tehlikeye sokmaktadır;)
    İyi günler dilerim.




  • arkadaşlar merhaba,

    jasper boardlı xbox elite var bende. yeni fw attırmak için istanbul'da önerebileceğiniz bir yer var mı? konu içinde aradığımda genellikle kadıköy tavsiye edilmiş, avrupa yakasında olursa daha makbule geçer
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.