Şimdi Ara

Xbox 360 Hatalar / Tamir Adresleri / Xbox'ı Nasıl Açarım / Soğutma Mod (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
794
Cevap
4
Favori
93.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skyw@lker

    Şuan xboxım hala bozuk gerekli vidaları temin edip x-clamp deniyecem. Hatta boyutu büyük bir kaç vidayla denedim çalıştı gibi birşey. Şimdi gpu üzerine ya da uzantısına bir fan koymayı düşünüyorum ama gücü nereden alabilirim?


    Takviye fana güç vermem için nasıl bir çoklayıcı lazım ?
  • benim xboxta(Elite 120gb) donmaya başladı 2-3 dakka çalışıyor sonra donuyor hatta ekran çizgili kalıyor arada birde kırmızı ışık hatası veriyor bunlar olmadan öncede adaptördede bir sorun vardı daha çok sesli çalışıyordu sanki rolantisi düşük araba motoru gibi ses çıkarıyordu ama 1 haftadır o seste yok.Bu ay benim elektronik aletlerin bozulma ayı pcninde powerı yandı bir sürü masraf yaptık powerla kasayıda değiştirmiştim yardımcı olabilecek varmı?
    donduktan sonra tekrar açınca nadiren 3 kırmızı veriyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutillo -- 17 Temmuz 2010; 20:54:16 >
  • merahabalar ben yeni xbox 360 arcade pal aldim.10 tane oyunum var ve hepsi sorunsuz calisti ama bugun cod modern warmfare 2 ve bad company 2 aldim ikisi de acilmadi.cod da cdyi takinca reading diyo 1 dk boyunca sonra sanki icinde cd yokmus gibi open tray diyo(daha once de baska yerden cod almistim onda da cant read media diye hata vermisti).bad company de ise oyun aciliyo press start to begin diyo starta basinca eror veriyo ve dashboarda donuyo.sizce ne yapmaliyim aldigim yerde mi sorun var yok versiyonla falan mi ilgili? versiyonu mu bilmiyorum ama skate 3 acilirken versiyonu otamatik yukseltmisti.
  • 1 aydır açmadığm xboxumu açınca bir anda 3k ile karşılaştım.. çok şaşırdım durduk yere neden olur ki hiç aklım almıyor.. eski de deil jasper boardlı xboxlardandı.. ne oldu şimdi çöp mü oldu acaba yoksa düzelme ihtimali var mıdır? ev ekranı falan gelmior direk simsiyah tv 3k veriyor.
  • Hiç görüntü gelmiyorsa kablolar tam takılı olmayabilir. Kontrol ettin mi?
  • Arkadaşlar Xbox dan hiç görüntü gelmiyor ancak ses var, hdmi kablo ile lcd tv ye bağladık. başka lcd tvlerde aynı kablo ile bağladığımızda sorunsuz çalışıyor.. Sizden istediğim ekrana bakmadan hangi tuşlara kaç kere basarak görüntüyü 720p ye alabiliriz ?
  • ettim.. direk 3k veriyor. ben de anlamadım muhtemelen kablodandır dedim 4-5 kez denedim ama yok
    quote:

    Orijinalden alıntı: herdem09

    Hiç görüntü gelmiyorsa kablolar tam takılı olmayabilir. Kontrol ettin mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Enochian.
    Arkadaşlar Xbox dan hiç görüntü gelmiyor ancak ses var, hdmi kablo ile lcd tv ye bağladık. başka lcd tvlerde aynı kablo ile bağladığımızda sorunsuz çalışıyor.. Sizden istediğim ekrana bakmadan hangi tuşlara kaç kere basarak görüntüyü 720p ye alabiliriz ?

    http://support.microsoft.com/kb/911059
  • arkadaşlar benim xbox modern warfare 2 oynarken 2k veriyor, ısındı falan yazıyor ama saatlerce pes oynuyorum ardından bana mısın demiyor. aynı 2k sorununu Splinter Cell de de aldım ama mesela Singularity'de vermiyor. Ölüyor mu yoksa
  • arkadslar oncelıkle mrb x box 360 elıte aldım bırkez actım avatar fln belırledım daha snr aradan ıkı gun gectı tekrardan acmak ıstedım ama acılmıyor neden olabılır acaba hıc elektrık yok kablolarınıda kontrol ettım neden boyle olmus olabılır ?
  • arkadaşlar ben de e74 gördüm, ikinci kodu da 1022 yani GPU ızgarası :)

    Ben buna şimdi Reballing mi yaptırayım?

    Özkan Elekronike götürmek istiyorum, Fatih beymiydi oradaki arkadaş, o çok samimi ve dürüst biri geliyordu daha önce 4-5 defa bazı sebeplerden gitmiştim...

    Şimdi ne kadar olur bunun tamiri?


    Tamir yerine, aynı kasaya bir Jasper Board taksak... Neticede onlar kasa parçalıyor, ne kadar olur acabA?
  • arkadaşlar benim alet yeni 3k dan tamirden geldi , 4 gün falan oldu bugün E74 hatası verdi 1022, şimdi ne yapayım ben ?
  • 1k e74 1022 hatası aldım.uğraşmadan bi yere tamire vereyim diyorum ama bütçe kısıtlı.ucuz ve fiyatına göre sağlam bir yer neresi var?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tcaner

    arkadslar oncelıkle mrb x box 360 elıte aldım bırkez actım avatar fln belırledım daha snr aradan ıkı gun gectı tekrardan acmak ıstedım ama acılmıyor neden olabılır acaba hıc elektrık yok kablolarınıda kontrol ettım neden boyle olmus olabılır ?

    adaptörde sorun olmasın
  • 3 gün önce Vanquish'in demosunu oynarken birden konsol kapandı 3k verdi. O günde fırtınayla karışık yağmur yağıyordu.Hemen voltaj dalgalanması olduğunu anladım. Kabloları çıkarıp taktım hala aynı hatayı alıyorum. ''0001''
    O günden beri düzelmedi.Halbuki son 1 sene içerisinde abartmıyorum konsol en az 20 kere kapanmıştı elektrik kesintisinden.İlk defa voltaj dalgalanması oldu işte.
    Mosfetleri değiştirsem, garanti değil çalışıp çalışmayacağı.

    Power düğmesine bastığım an, adaptördeki sarı ışık 1 snliğine yeşil olup tekrar sarıya dönüyor.
    İzlediğim videolarda kırmızıya dönüyor genellikle
  • cevap veren yok konu açmak gerekiyor ...
  • Bu konsol üreticilere neden cpu ya ve gpu ya dioda, sıcaklığı ölçen parçayı ( neyse artık adı ) koymuyorlar. PC lerde ölçebiliyoruz. Xbox 360 da da oyun oynarken sol üst köşede gpu ve cpu sıcaklığını gösterse fena mı olur.
  • valla ben 3k yı kendim xclamp yöntemiyle tamir ettim, inşallah bir sene gider de ondan sonra artık yenisini falan alırım:)
  • geçen gün ben aldım xbox arcade 120 gb lı makinayı açtım durduk yere oyun başlarken 3 k hatası verdi aha dedim gitti makina sonra fişi çektim hemen hdd ye baktım gevşemiş :D taktım yerine düzeldi modlu zaten biz modlamıştık 2 tane fan var üstünde üst kesik :D inş bi daha sorun çıkarmaz
  • Merhaba , xbox360 elite im uzun bir sure (3ay) kullanmadıktan sonra açınca kitlendi yeniden denemelerim sonucu açılış ekranında kitlenme dashboardda kitlenmeler vs derkeen 3k vermeye başladı buzdolabına koyunca bir süre çalışıyor daha sonra yine donuyor ve yeniden açınca 3k veriyor. Nedeni çözümü nedir bilen var mı ? kullanamdan nasıl böyle bir hata verir bu lanet alet açtım parçaladım herşeyi denedim bir yuvarlak şer gibi olan üzerinde sarmal olan şeyin içinde bireşy dönuyor gibi gerisi normal alette. Buzdolabına koyuyuorum 3 dk oyun açılıyor sonra kitleniyor. ne yapmalı ne etmeli

    şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.