Şimdi Ara

Xbox 360 Hatalar / Tamir Adresleri / Xbox'ı Nasıl Açarım / Soğutma Mod (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
794
Cevap
4
Favori
93.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar,

    Yaklaşık 2 ay önce bir xbox 360 Arcade / Jasper aldım. İlk aldığım zamanlar acemiliğimden ve xbox hakkında hiç bir bilgiye sahip olmadığımdan internet üzerinden 10 adet kadar oyun aldım. Oyunlar princo medyasına yazılmıştı ve aletin bunları sorunsuz oynattığını söyleyebilirim. Aralarında en favori oyunum dirt2 yi biraz fazla oynadığım kesin ve 1,5 hafta sonra alet dirt2 dvd medyayı okumaz hale geldi. DVD yi taktığım zaman çok enteresan bir şekilde tıkırılar geliyor okuyucunun içinden ve unreadable uyarısı alıyorum. Bu tıkırtıları nasıl tarif edebilirim bilemiyorum ancak eskiler bilir eski hard disklerde okuyucu kafa takıldığında bir tıklama sesi gelirdi hard disk içinden; bu da ona benzer bir ses. Asıl enteresan olan ise bunu diğer hiç bir oyunda yapmaması.

    Cihazı aldığım yerin (Deniz Ticaret / Tahtakale) teknik servisine götürdüğümde bana ucuz medyadan kaynaklı bir mesele olduğunu söylediler. Daha sonra aynı oyunu bildiğim tüm kaliteli marka medyalara yazdırmama rağmen hiç bir şekilde o tıkırtının gitmesini sağlayamadım. Denemediğim tek şey DVD yakan programımı (Nero) ve DVD yazıcımı (Philips) değiştirmek oldu şu ana kadar.

    Ustalara bu işi daha iyi bileceği için danışmak istedim. Sizce CloneCD veya başka bir yazılımı kullanarak ve yazıcımı da Asus veya daha iyi bir marka yazıcı ile değiştirerek bu tıkırtıyı engelleyip oyunu açabilir miyim yoksa okuyucum donanımsal olarak kalıcı bir hasar mı görmüştür?

    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.




  • Arkadaşlar merhaba;
    1 senedir kullandığım Falcon Board'lı Arcade makinem, dün akşam 3k belirtileri gösterdi. Bioshock2 oynamak için makinamı açtığımda ekranda kırmızı çizgiler belirdi yoğun olarak ve görüntü gidip gelmeye başladı. Makineyi kapattım ve kabloları çıkarıp biraz bekledim. Tekrar açtığımda sorunsuz 1 saat kadar oynadım. Fakat bu durumun sonunun 3k ya gittiğini sanıyorum. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
  • Dostum büyük ihtimalle cihazın 3k ya doğru gidiyor..Yerinde olsam konsolu zorlamadan tamir işinde iyi olan servise götürürüm..
  • Atik elektroniğe gönder bende gönderdim.
  • bende de xzephyr var 06 üretim 0102 hata kodu verdi yaptırsam ne kadar gider? ve değer mi ona böyle bir maliyet?
  • Derdime derman olacak bir yiğit yok mudur oralarda?

    Cevap bekliyorum arkadaşlar. Üstadlar nerdesiniz?

    Edit: Düzeltme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anachist -- 22 Şubat 2010; 10:40:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anachist

    Derdime derman olacak bir yiğit yok mudur oralarda?

    Cevap bekliyorum arkadaşlar. Üstadlar nerdesiniz?

    Edit: Düzeltme

    CloneCD proğramını kullan gayet iyi dir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 23 Şubat 2010; 22:32:54 >
  • Cevabın için teşekkürler @Win River Win.

    Son DVD'mi Clonecd kullanarak 2.4x hız ile yazdırdım ancak sonuç yine nafile.

    Acaba oyunun orjinal DVD'sini alsam yine oynatmaz mı?
    Gözde bir problem olma olasılığı nedir?

    Nasıl olurda bir makine 13 oyundan 12 sini oynatır ve diğer oyunu ne yaparsam yapayım oynatmaz anlamıyorum.

    Sanırım XBOX donanımından anlayan birinin bu soruya cevap vermesi benim için çok aydınlatıcı olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anachist -- 24 Şubat 2010; 12:26:35 >
  • Arkadaşlar sizden şöyle bir isteğim olacak.

    Elinde çalışan Colin Mcrae Dirt 2 DL DVD si olan bir arkadaşım çalışacak şekilde bana bir kopya yapıp karşı ödemeli olarak gönderebilir mi? Bu işi yapabilecek olan arkadaşım hesap numarasını da verirse gerekli parayı kendisine havale yapabilrim.

    Sorunumun gözden mi yoksa DVD den veya başka bişeyden mi kaynaklandığını anlamamın tek yolu bu gibi görünüyor.
  • Elimizdeki oyunlari yazmak icin nasil bi islem uygulamam gerekmekte?Dual Layer dvd turu vb. konularda bilgi verebilirseniz sevinirim...
  • Teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar..Benim sorunum 2006 üretimli arcade cihazım oyun oynarken 10-15 dakika içinde ekranı kapatıp cihaz üzerinde 2 kımızı ışık hatası veriyor.Cihazı uzun bir süre kapalı tuttuktan sonra tekrar açtıgımda makine cok gürültü olarak acıldı. (fanlar deli gibi ses çıkarıyor) sonra oyunu actıgımda yine 10 dakka içinde görüntü kararıyor (ekranda herhangi bir hata mesajı vermiyor) cihazda 2 kırmızı ışık yanıyor.
    Bu sorunum anlamı tam olarak nedir? 2 kırmızı ışık sorunu yani..(forumda okuduğum kadarı ile aşırı ısınma ama emin olmak istiyorum) Ve çözümü için ne kadar bütçe ayırmam gerekiyor ve son olarak yaptırsam bile cihazı ne kadar beni idare eder? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..
  • İyi günler arkadaslar jasper arcade makinemde söyle bir sorun var: usb den 8955 update yaptıktan sonra dashboardda mavi noktaciklar görülmeye başladı. Oyuna girdikten sonra da yanda kırmızı noktaciklar karincalanma gibi hareketler yapıyor. Daha yeni bir update çıktıysa uygulasam düzelir mı? Daha yuksek bir update varsa linkini verebilir mısınız?
  • Goruntu ayarını tekrar yapınca düzeldi. Kirlilik için özür dilerim.
  • arkadaşlar 15 gün önce jasper arcade makine aldım. üzerinde de patlayan elite ım dan kalan 120 gb hdd ile kullanıyordum. assassin creed 2 dvd sini taktığımda update ekranı çıktı ve update etmesini istedim. ancak bir şekilde update yarıda kaldı ve dashboard dondu. makinayı kapatıp açtım ancak xbox logosu dönmeden kitlendi. hdd yi çıkarıp denedim. bu seferde "failed to update" yazısı ile karşılaştım. hiçbir şekilde dashboard a geçemiyorum. makine şu an kullanılamaz halde. usb den veya cd/dvd den de update yapamıyorum. bu hatayla karşılaşan oldu mu???
  • Arkadaşlar benim Xbox 360'ın dvd-rom'unda arıza çıktı.İlk olarak dvd sürücüye oyunu taktım oyunu çiziyormuş gibi sesler çıkarttı.Sonra makineyi kapattım.Tekrar açtığımda dvd-rom kendi kendine açılmaya başladı.dvd-rom'u kapatıyorum kendi kendine tekrar açılıyor.Üstelik makinede FW'siz.Bu durum karşısında ne yapabilirim.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
  • ?
  • ?
  • 2008/04 tarihinde aldığım Arcade makinam E74 hatası ile pert olmuş durumda.
    Hemen hemen 3 aydır hiç oyun oynamadım makinayl yine de E74 verdi.
    Atiğe Göndermeli mi ? Gönderirsek masrafı ne olur ? Satıp yenisini alalım desek para eder mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemadar

    2008/04 tarihinde aldığım Arcade makinam E74 hatası ile pert olmuş durumda.
    Hemen hemen 3 aydır hiç oyun oynamadım makina yine de E74 verdi.
    Atiğe Göndermeli mi ? Gönderirsek masrafı ne olur ? Satıp yenisini alalım desek para eder mi ?



    Bence satma, 120 TL ye Atik yapıyor çokta sağlam yapıyorlar 6 ay rahat gider zaten 3 ay da garanti veriyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.