Şimdi Ara

Xbox 360 Hakkında Birkaç Soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimdeki ps3 ü satıp bir xbox 360 almaya karar verdim ancak kafama takılan birkaç nokta var
    bu xbox 360 Türkiye'de satışa sunulmadı ancak istanbulda nerelerde bulabilirim, fiyatları ne kadardır çip gibi olay varmıdır?
    kopya çalıştırırlarmı ve nerelerde bulunur (pm ile yanıtlarsanız sevinirim yasak çünkü)
    bir de pal mi iyidir yoksa başka versiyonlar mı oyun oynamak için hangi kod gereklidir...

şimdiden teşekkürler..

• Atik elektronik var Tahtakale'de orası iyi diyorlar herkes övüyor.

Chip yok ama FW yöntemi var onunla oynayabilirsin kopya oyun
  • Atik Elektronik, Tahtakale Telekom yanı Karagül İşhanı no 32/12 Eminönü.
    Tel no : (0212) 526 73 00

Aç bir konuş istersen, Fw olayı var kopya oyun oynayabiliyorsun, ama alacaksan garantili al derim. 2 tane yeni fan takıyor, 1 yıl garanti veriyor 770 ytl idi sanırım Ntsc-j versiyonu. Pal mı ntsc mi dersen bilmiyorum bu konuyu..
  • teşekkürler
  • dostumalacaksan ntsc j al.
    benimde çok kafama takılmıştı.
    aralarında hiçbir fark yok fiyat farkı dışında...
    gönül rahatlığıyla ntsc j alabilirsin bence...
  • Bende cihazı atikten aldım önce 2. el alıcaktım ama problemler çıktı,kardeşimde almışken 0 olsun dedi bizde kıramadık onu tabi (bu abilik başa bela :) ) son dakika golü ile 0 aldım cihazı.Atikten cumartesi günü aldım, Atilla bey vardı ben gittiğimde uzun uzun (2 saati rahat bulmuştur) konuştuk.Teknik detayları hakkında, soğutma sistemi hakkında vs. 770 + 30 Dual olarak 800 e geldi cihaz.
    Atik elektronik i bulmanın en kolay yolu Malum cd cileri sorun o sokakın içinde hemen,dükkan ufak biraz ama içerdeki insanlar sıcak gittiğinizde kafanızda bir kuşku kalmıyacaktır eminim.
    Üretim : 11. ay benim samsung makine.

Not: Bende arkadaş gibi Ntsc-j öneririm pal ile arasındaki farkla bir sürü ekstra malzemeler alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joemeat -- 9 Temmuz 2007; 9:27:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sameducer

arkadaşlar elimdeki ps3 ü satıp bir xbox 360 almaya karar verdim ancak kafama takılan birkaç nokta var
    bu xbox 360 Türkiye'de satışa sunulmadı ancak istanbulda nerelerde bulabilirim, fiyatları ne kadardır çip gibi olay varmıdır?
    kopya çalıştırırlarmı ve nerelerde bulunur (pm ile yanıtlarsanız sevinirim yasak çünkü)
    bir de pal mi iyidir yoksa başka versiyonlar mı oyun oynamak için hangi kod gereklidir...

şimdiden teşekkürler..

Kardeş aman derim PS3 gibi makina stılıp XBOX lınır mıuyma Şeytana,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nintendo Wii hakkında sorum var
    4 yıl önce açıldı
    GTA 4 Hakkında Birkaç Soru
    13 yıl önce açıldı
    Xbox 360 Hakkında
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

Atik elektronik var Tahtakale'de orası iyi diyorlar herkes övüyor.

Chip yok ama FW yöntemi var onunla oynayabilirsin kopya oyun

evet atik en iyisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.