Şimdi Ara

XBMC Kurulum Rehberi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
27
Favori
64.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben yükledim birde tv katım ve kumadası var kumandayı ne yaptıysam çalıştıramadım ama windows media center dakumanda çalışıyor birde türkçe dil desteği buldum ama değiştiremedim
  • Benim 100 mbit ubuntu serverim var..Simdi ben evdeki pc ye kurulu olan XBMC yi bu servera nasil baglayabilirim FTP haricinde. yardimci olabilecek bi arkadas varmi acaba?
    Kaynak ekle yerinde birsürü sey var upnp, windows agi felan filan ama ben bi türlü beceremedim FTP haricinde servera baglanabilmeyi.
  • evet server..evdeki XBMC ile serverdaki filmlere erismek istiyorum.
  • bu konudan çok yararlandım
    emeğinize sağlık
  • yokmu bilen arkadaşlar kumandaya tuş atamyı xbmcde sadece oynatma fonksiyonları çalışıyor kumandamın ama wmc da sorunsuz ok tuşlarıda diğerleride çalışıor girder ve uice denedim olmadı yada yapamadım bi yardım edin lütfen :S
  • takip
  • sony playstation3 kurmayı denersek garanti dışında kalırmı bu konuda biraz bilgi zayıflığım var şimdiden teşekkurler arkadaşlar açıklamalar için saygılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertcik

    sony playstation3 kurmayı denersek garanti dışında kalırmı bu konuda biraz bilgi zayıflığım var şimdiden teşekkurler arkadaşlar açıklamalar için saygılar.

    kalır
  • Arkadaslar ıyı gunler

    son 4 saattır su xbmc olayına daldım, tek kelıme ıle muthıs bır sey

    ozellıkle ıphone ve ıpad kontrollerı super otesı hemde cok hızlı

    wındows dada hıc sorun cıkarmadı

    pekı en ıyı medıa player yazılımı bumudur?

    yenı tasınacagım evde bır mını pc kurup ıcıne bunu koymak ıstıorum

    ıphone da notıfy pro da gereklı ayarları yaptıktan sonra facebook olsun maıl olsun, gelen telefon olsun hepsını fılm oynatırken ekranda gosterdı

    tek kelıme ıle muthıs otesı bır sey

    yuksek sesle fılm seyrederken telım calarken duymassam dırek bunu ekranda goruyorum ve bunuda projektore baglıcam

    mını pc konfıgurasyonu hakkında bılgısı olan varmı ? bana onerıde bulunabılecek

    herkese ıyı gunler ve acıklama ıcınde cok tesekkur ederım

    ha son sorumda ımdb yıldızlarını goster secenegını ısaretledıgım halde bır turlu gostermıor neden olabılır acaba ?
  • en iyi media player bu diyemeyiz ancak bana göre en iyilerinden bir tanesi hem sen de beğenmişsin, sorun yok o zaman.

    Yalnız bu yazılım düşük donanımlı makinelere ağır gelebilir, istediğiniz performansı alamayabilirsiniz.
  • Su anda evimde bilgisayarım televizyonuma baglı ve xbmc kurulu sekilde gorsel acıdan cok keyifli bir şekilde film seyrediyorum.tek sıkıntım , xbmc'i android deki xbmc remote uzerinden calistiramıyorum.
    benim asıl merak ettigim, bildiginiz gibi piyasada linux isletim sistemli uydu alıcılar var. Dreambox vs. gibi. bu uydu alıcılara da xbmc kurulumu mumkun mu? Eger oyle olursa süper olur. tek cihazla hem televizyon hem media player, aynı zamanda kumandasını da kullanma sansımız dogabilir.
    benim gibi dusunup bunu arastıran bir arkadas olmustur mutlaka.
    benimle de paylasırsanız sevinirim!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: albatros79

    Su anda evimde bilgisayarım televizyonuma baglı ve xbmc kurulu sekilde gorsel acıdan cok keyifli bir şekilde film seyrediyorum.tek sıkıntım , xbmc'i android deki xbmc remote uzerinden calistiramıyorum.
    benim asıl merak ettigim, bildiginiz gibi piyasada linux isletim sistemli uydu alıcılar var. Dreambox vs. gibi. bu uydu alıcılara da xbmc kurulumu mumkun mu? Eger oyle olursa süper olur. tek cihazla hem televizyon hem media player, aynı zamanda kumandasını da kullanma sansımız dogabilir.
    benim gibi dusunup bunu arastıran bir arkadas olmustur mutlaka.
    benimle de paylasırsanız sevinirim!!

    aslında şunu yapabilirsin linüx işletim sistemli uydu alıcını xbmc ye ekleyebilirsin .....

    ileriki zamanlarda merak etme xbmc ekli alıcılar çıkacak ileriki derken yakında...


    bir örnek video...

    http://www.youtube.com/watch?v=bubfmCzVWC0&feature=related




  • LCD tv ile sorunsuz film izleyebilmek için medya playerler arasında kaybolup sonra da gereksiz yere bir medya player alıp pişman olduktan sonra medya player ile ilgili sorunları firmware leri araştırırken yabancı forumlardan birinde XBMC ye rastladım iyi ki de rastlamışım. 1,5 yıldır torrent indirme ve film izleme (bilgisayar monitöründe) işinde kullandığım Zotac Atom 330 işlemcili ION chipli 2 GB Ram mini pc ye live cd üzerinden install seçeneği ile 160 gb hdd üzerine XBMC kurulumu yaptım. Kurarken hdd yi ext4 olarak bütün ayarları bölümlemeleri otomatik ayarda bırakarak diskin tamamını kullanacak şekilde formatladım. elimde mevcut olan diğer bir 2Tb hdd lik film arşivini de ikinci disk olarak taktım. Şu an sorunsuz bir şekilde 1080p, 720p, 1080p 3D half SBS, filmleri sorunsuz bir şekilde LG 3D Tv de izleyebiliyorum.

    Geriye bir tek uyumlu bir kumanda bulmak kaldı onu da aldım mı tamamdır. Kullanan arkadaşlar varsa kumanda modeli yazarsa iyi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serlilo -- 12 Ekim 2011; 12:41:12 >




  • evde yeni bir pc kurdum i3 1gb ekran kartı avermedia trinty tv kartım var hdmı dan lcd ye bağlı aynı zamanda dvı dan monitora baglı avermedia center kullanıyorum video seyrederken formatlarda problem yaşıyorum,wmc da da aynı problemler var ayrıca tv yi açınca diğer monitordeki güvenlik kameralarının görüntüsü kayboluyor ve tv kartını görmesine ragmen kanalların hepsini bulmuyor ve uzaktan kumanda da problem tabi xbmc kullanmak istiyorum ama tv kartımı tanıtamadım yardımcı olabilirseniz memnun olurum teşekkürler.
  • serlilo:

    microsoft'un mce remote'ları uyumlu gayet.

    keyhero:

    bildiğim kadarıyla tv kartları xbmc'de hala deneysel aşamada. entegre tv olayına çok bel bağlamayın derim.
  • lcd tv yeni aldim media center kullanmak icin. bu iyi oldu hazir hic bise yapmamisken. ben microsoftun klavye ve kumandasini almayi dusunuyordum. nasi bi bilgisayar toplsak. oyun da oynanavilecek ekran kartini degistirevilecegimiz mini msaustu onerebilirmisiniz
  • İyigünler ben XBMC y idreambox ile bağlantılı durumda dolayısı ile tv izleyebiliyorum
    video kaydedebilmek için herhangibir menü bulamadım acaba bu sorunu ortadan kaldıracak bir eklenti mevcut mu adı nedir ?


  • Sekılde ustte goruldugu uzere artık XBMC yı seslı bır sekılde konrtol edebılmeye basladım, ancak su an ıcın sadece Ingılızce komutları algılıyor.

    Turkcelestırme yonunde calısmalarım devam edıor

    gercekten mukkemmel otesı bır program

    seslı komutlarla tek bır sesle fılmı baslatabılıor yada dızılerınızın sezonlarına veya bılgılerıne bakabılıorsunuz, hatte ve hatta albumlerınızı, gorebılıor yada begendıgınız bır sarkıyı sunu cal seklınde komuttan sonra dınleyebılıorsunuz, ayrıca bu yazılım sadece xbmc ıle degıl evınızdekı akıllı ev sıstemı ılede calısıor.




  • ya arkadaşlar benim bu programla tek sorunum altyazı çoğu filmin altyazılarını daha doğrusu türkçe alt yazılarını bulamıyor. sorum şu türkçe bir altyazı sitesi ekleme şansımız varmı yada böyle bir eklenti varmıdır. yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • eyvallah guzel anlatmissin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.