Şimdi Ara

X800 GTO ilginçlikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlginçlik şurada:
    1. Önceki kartım 9800 pro ile oynadığım oyunu, 1024*768 de çok kötü oynatıyor.
    Ancak 1280*1024 yapıp 2AA x 8AF açınca fps artıyor. Benim bildiğim daha düşük çözünürlükte performans artar. Bu ne iş?

2. Ati Tool ya da trixx programlarında overclock yapmak istediğimde downclock yapıyor. Maksimum memory yi bul diyorum geriye doğru saymaya başlıyor. Terse çalışıyor anlıcanız.

Catalyst 6.4 yüklü

• demek ki kart yüksek çözünürlük seviyormuş

diğer olay da bir terslik ! var
    bence başka bir program kurup onunla dene
    riva tuneri deneyebilirsin
  • bence windows kafayı yemiş
  • Eski kartın sürücülerini tamamen temizledin mi?Tüm srücülerini temizlesem bile format atarım ben işi sağlama almak için...
  • eski sürücüleri temizledim. Windows'un kafayı yemiş olma ihtimali yüksek. Kart takıldıktan sonra kafayı yedi demek ki..
  • Atitool un hangi versiyonunu kullaniyorsun? Eski versiyon atitool larda o hata var. Birde ilk sorununu format giderebilir diye dusunuyorum. Once format at, catalyst 6.3 kur, atitool 0.025 beta 14 kur ondan sonra dene bence.
  • CATALİST İN ve ati toolun yeni sürümlerini kurup dene.. format atmaya değmez
  • Yukarıda arkadaşın dediklerini bi deneyeceğim. Bir de 6.8 ile denerim.
    Oynadığım oyunun adı: GTR... Otomobil yarışı. Geçen yılın oyunu, 20 araba falan piste çıkıyosun.
    Bayağı kastıran bi oyun zaten.
    Yüksek çözünürlükte rahat oynaması saçma geldi bana... İyi mü kötü mü anlamadım :)

quote:

Orjinalden alıntı: seasoul

CATALİST İN ve ati toolun yeni sürümlerini kurup dene.. format atmaya değmez
  • X800GTO kartının markası nedir ve hangi model?
    Ben de Sapphire X800 GTO var canavar gibi yazın bu sıcaklarında.
    TriXX i bende kullanıyorum sorunsuz çalışıyor. 2x530mhz de kullanıyorum ramleri sorunsuz daha ötesini denemedim.
    Driver larını güncelle bence, eski sürücüye ait ne varsa silmelisin.
    Bios da herhangi bir agp veri yolu hızı ayarını değiştirmemis olmanızı varsayıyorum.
    Hiçbirşey yapamazsan düzelmezse eğer Xp yi yeniden kurmayı deneyebilirsin. Başka yolu yok bunun....
  • Marka Sapphire...
    Sıcaklık sorunum yok. Oyunlarda max 50-55 derece. Trixx'te de "performans" yap diyorum, orda da down yapıyor.
    Uff format atmakta zor geliyor şimdi. Neyse tüm tavsiyeleri deneyeceğim... Herkese teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: Sandman Painkiller

X800GTO kartının markası nedir ve hangi model?
    Ben de Sapphire X800 GTO var canavar gibi yazın bu sıcaklarında.
    TriXX i bende kullanıyorum sorunsuz çalışıyor. 2x530mhz de kullanıyorum ramleri sorunsuz daha ötesini denemedim.
    Driver larını güncelle bence, eski sürücüye ait ne varsa silmelisin.
    Bios da herhangi bir agp veri yolu hızı ayarını değiştirmemis olmanızı varsayıyorum.
    Hiçbirşey yapamazsan düzelmezse eğer Xp yi yeniden kurmayı deneyebilirsin. Başka yolu yok bunun....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.