Şimdi Ara

X7 MOUSE KASA güncel (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
0
Favori
50.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Orjinalini bozma derim.
    Yanlara çalışş.Bi sağ bi sol
  • Bence de üstü bozmayın yan kısınlara sağlı sollu koyarsınız hem düzgün bi hava akımı olur hem görüntü bozulmaz.
  • ben sadece takılır dedim yavtakmicamki o kadar macunla ugraşmışım kapak için bide delinirmi şugrumu kaybederim valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X7cengoviçX7 -- 29 Mayıs 2009; 11:12:52 >
  • yanlarabelki fan olabilir ama işlemci üste bakacaksa üste delik açmak zorunda kalacaksınız bence

üste şeritler çizin belirli aralılklarla ve o çizgileri mesh ile kapla o çizgilerden birine karşılıkta işlemci fanı gelsin ??
  • gayet güzel gidiyor işçilikte iyi. dpi veya tekerlek deliği açıcaksan oralara fan takılabilir. heyecanla diğer aşamaları bekliyorum
  • TEŞEKKÜRLER
    quote:

Orjinalden alıntı: buraktay

gayet güzel gidiyor işçilikte iyi. dpi veya tekerlek deliği açıcaksan oralara fan takılabilir. heyecanla diğer aşamaları bekliyorum
  • çok güzel olmuş eline sağlık.
    bence iki yandan 2 tane 12 lik fanla soğutma işini halledersin.ama mousun üst kısmındaki bombede sıcak hava birikecektir bunun için de enlemesine içten bir panel yapılabilir.
    kolay gelsin
  • Çok orjinal bi fikir.İnş bittiginde düşündügün gibi bişey olur
  • Çalışmanı yeni gördüm ve gerçekten çok iyi gidiyor. Bu işlere yatkın olduğun belli.

Kolay gelsin.
  • süper gidiyor İçine ben sığarmıyım
  • hadi hadi çok güzel olcak nerde resimler
  • Güncelle artık hocam hergün 5 6 kere konuya bakmaktan parmaklarımda derman kalmadı Meraktan öleceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: qpcole

Güncelle artık hocam hergün 5 6 kere konuya bakmaktan parmaklarımda derman kalmadı Meraktan öleceğim.

Aynen ya aynen
  • İlginç if]
  • hocam isciligine lafim yok 10numara gidiyorsun ancak benim kafam sogutmaya takıldı
    gecen bir yerde gordum adamin biri anakarti ramlaeri gpu psu vs vs butun bilesenleri silikon ile kaplamis ve kocaman bir akvaryumun icine atmis belki goreniniz olmustur akvaryumun icindede balıklar yuzuyor tabi sizde bence su sogutma yapin hem disida bozulmaz yanina birde kardes mouse yaparsiniz kalabalik olur ama coluk cocuk iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaferkivanc

hocam isciligine lafim yok 10numara gidiyorsun ancak benim kafam sogutmaya takıldı
    gecen bir yerde gordum adamin biri anakarti ramlaeri gpu psu vs vs butun bilesenleri silikon ile kaplamis ve kocaman bir akvaryumun icine atmis belki goreniniz olmustur akvaryumun icindede balıklar yuzuyor tabi sizde bence su sogutma yapin hem disida bozulmaz yanina birde kardes mouse yaparsiniz kalabalik olur ama coluk cocuk iyi olur

Hocam onunda şöyle bir durumu var.Bileşenlerin olduğu bölümde ısınma olacaktır.Bunu soğutmak içinde suyu baya soğuk yapmanız gerekir.Soğukta yaşayamayan balığında varsa vahşetten başka birşey olmaz.Balıklara yazık olur...Şayet buna uygun balık ayarlanırsa süper olur.Wirelessten de mouse klavye On numara sistem...

• bir lavabo 1 de bu üstüne tasarı tanımıyorum. çılgınsınz.
  • RESIM BEKLIYORUZ. HATTAYIZ.
    KOLAY GELSIN.
  • dostum bi elimdeki mouse a bakıyorum bıde kasana güzel birşeyler çıkarman dileğiyle
  • dostum sabırsızlıkla bekliyoruz haberin olsun yeni resimleri
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.