Şimdi Ara

X7 MOUSE KASA güncel (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
0
Favori
50.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • la yerinden kalkmaz şimdi bu.Kaç kutu polyester harcadın sen buna.Şİmdi zımparalamaktan kolların kopacak.

- Üstünü sacla kapla demedim mi sana ibrahimmmm !!
    - Dediniz fikret bey

ayrıca havalandırmaları alt tabladan yapacaksın sanırım ve sistemi kurunca inşallah ısınmadan şikayet etmezsin.Zaten ısıyı tutan bir malzeme kullandın bari hava akımını iyi tasarlasaydın.Bekleyip göreceğiz artık.
  • teşekkür ederim kasanın şu andaki agırlıgı 3.5 kg sitemdek bileşenler ile6 kg (eski kasa daha agır)
    quote:

Orjinalden alıntı: rachadell

la yerinden kalkmaz şimdi bu.Kaç kutu polyester harcadın sen buna.Şİmdi zımparalamaktan kolların kopacak.

- Üstünü sacla kapla demedim mi sana ibrahimmmm !!
    - Dediniz fikret bey

ayrıca havalandırmaları alt tabladan yapacaksın sanırım ve sistemi kurunca inşallah ısınmadan şikayet etmezsin.Zaten ısıyı tutan bir malzeme kullandın bari hava akımını iyi tasarlasaydın.Bekleyip göreceğiz artık.

• yokmu bi cevap yaww
  • Şuanlık yapmış olduğunuz şeyler gerçekden mükemmel görünüyor . Uzun zamandır burayada uğramadığımdan özlemişim butür ince işçilikleri . Soğutma konusunda eğer bir sorun yaşamazsanız ve şuana kadarki maliyeti yazarsanız kendi adıma sevinirim
  • Takipteyim Güzel Gidiyor ve emek istiyor
  • çok ilginç ama güzel bir çalışma olmuş
  • teşekkür ederim
    sogutma konusunda bişeyler yapıcam maliyete gelince
    *metal aksamlar : 10 tl
    *polyester tamir takım seti : 17 tl
    *1 kg polyester macunu : 6 tl
    *0.5 kg yoklama macunu : 7,5 tl
    ------------
    toplam 40,5 tl
    quote:

Orjinalden alıntı: tyndare0s

Şuanlık yapmış olduğunuz şeyler gerçekden mükemmel görünüyor . Uzun zamandır burayada uğramadığımdan özlemişim butür ince işçilikleri . Soğutma konusunda eğer bir sorun yaşamazsanız ve şuana kadarki maliyeti yazarsanız kendi adıma sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X7cengoviçX7 -- 27 Mayıs 2009; 9:40:53 >

• Aga aklıma ne geldi bak. Farenin sol tuşu power, sağ tuş reset,2x tuşu da alta fan vs lazere benzeyecek birşey koyacaksan onun switchi olsun. Bence teoride iyi bir fikir.

Edit: İlk düşünen ben değilmişim. :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberyeniceri -- 26 Mayıs 2009; 23:48:44 >
  • hocam eline sağlık süper çalışma merakla sonucu bekliorum...
  • ayakta alkışlıyorum. Bende bişeyler yapmaya çalışıyodum şunu gördümden kendimden soğudum :D
  • Süper bişiy
  • Hadi baba nabtın sen ama modifikasyon bu sınır tanımıyo kocaman vibratör benzetmesi modifikasyonu bile gördüm ya seninki de orjinal bi çalışma
  • Helal olsun ne diyeyim Allah tamamına erdirsin
  • bitince süper bişey olacak gibi gözüküyo
  • işte yeni hali kapagı kestim yoklama macunuda çektim yarın zımpara yapıcam

X7 MOUSE KASA güncel

X7 MOUSE KASA güncel

X7 MOUSE KASA güncel

şimdilik bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X7cengoviçX7 -- 27 Mayıs 2009; 22:44:06 >

• vaybe hll olsun
  • Süper gidiyor. Yan kısımlar bayağı geniş havalandırma için mesh yardımı ile bu kısımları kullanmanızı öneririm.
  • uzun zaman alacağa benziyor merakla bekliyorum kolay gelsin

bu arada ilk resimler kuş kafesi gibi görünüyodu sonlara doğru düzeldi
  • Baya büyük fan da takılır bune. Oh püfür püfür :)
  • saolun ewt üste güzel bir 22 cm fan takılır.
    quote:

Orjinalden alıntı: Yokistant

Baya büyük fan da takılır bune. Oh püfür püfür :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.