Şimdi Ara

x4 945 Upgrade

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarıma uzun zamandır upgrade yapmıyorum,şuan kullandığım işlemci x4 945 anakart gigabyte 790XTA-UD4

Son çıkan 8 çekirdekli işlemciler ilgilimi çekiyor ama performansları hakkında bir bilgim yok sizce bulldozerlere upgrade etmek nasıl olur performans artışı açıkça hissedilirmi yada o kadara gerek yok X6 1055T al yeter dermisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtremee -- 6 Aralık 2011; 0:33:38 >

• İyi bir işlemcin var upgrade yapmasına yaparsın da harcadığın paraya (fx 8120 ya da fx 8150+ Anakart) değecek bir performans artışı yakalar mısın bilmem.
    Ben senin yerinde olsam yeni revizyon buldozer çıkana kadar işlemci almazdım. Hatta senin işlemci buldozer II'ye kadar bile idare eder.
  • bu kadar hızlı upgradelere hiç gerek yok bana kalırsa.işlemciniz günümüz uygulamarı için gayet yeterli.

upgrade yapmak , para harcamak istiyosanız bilgisayarınıza bi tane SSD almanızı tavsiye ederim
  • Bende de aynisi var, 1090T alayim diyordum ama vazgeçtim. Yaza kadar bekle
  • Değişime gerek yok, BD için ise 2.revizyonlarının gelmesini beklemeni öneririm, şuan ki ürünleri alınmaz.
  • Performans artisi istiyorsan Sata 2 60 Gb SSD al, sandforce kontrolculu olsun. İslemcin yetrli bence degistirmene gerek yok, daha yeni i5 2500 K satip x4 955 be aldim +0.25v ile 4ghz kullaniyorum ve memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Performans artisi istiyorsan Sata 2 60 Gb SSD al, sandforce kontrolculu olsun. İslemcin yetrli bence degistirmene gerek yok, daha yeni i5 2500 K satip x4 955 be aldim +0.25v ile 4ghz kullaniyorum ve memnunum

enteresan.insanlar upgrade yapmaya çalışırken siz downgrade yapmışsınız.sebebini öğrenmek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep

quote:

Performans artisi istiyorsan Sata 2 60 Gb SSD al, sandforce kontrolculu olsun. İslemcin yetrli bence degistirmene gerek yok, daha yeni i5 2500 K satip x4 955 be aldim +0.25v ile 4ghz kullaniyorum ve memnunum

enteresan.insanlar upgrade yapmaya çalışırken siz downgrade yapmışsınız.sebebini öğrenmek isterim.

Q9550 den 1090T ye ondan da i5 2500K ya geçerken harcadığım paraların geri geleceğini bilsem bende tekrar Q9550 sistemime dönerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

quote:

Q9550 den 1090T ye ondan da i5 2500K ya geçerken harcadığım paraların geri geleceğini bilsem bende tekrar Q9550 sistemime dönerdim.

ben farkındayım açıkçası.çünkü yıllardır extreme sistemler grafik ve incelemelerle çok muazzam fark varmış gibi gösteriliyor.donanımseverlik insana fazla para harcatıyor.alırkende büyük keyif ve heyecan duyuyosun fakat insan yinede tatmin olamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

quote:

MÜŞAVİR'in yorumu çok doğru bu yorumu forumdaki herkesin görmesi gerekli sonuna kadar katıldığımı aynı fikirde olduğumu yazmadan geçemedim

• Yorumlar için teşekkürler bir süre daha bu işlemciyle devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtremee -- 6 Aralık 2011; 16:14:00 >
  • bence 6 ay kadar daha bekle hatta hazıran ayına kadar , sonra ıslemcı ve anakartını ramını degıstır derım. su an poortalık allak bullak, yanlıs dolnanımla bence para yatırmamak lazım gorusundeyım.
    945 sını o guzel anakartın ıle 3600 hatta 3800 de sureklı kullanırsın ki, ddr 2 ve dd3 artısı yok gıbı bısey,
    ılerde 99 fx yada guzel bır anaklart alırsın ona en az 1090 t yada ıntel 2500k vede guzel bır anaklkart, terfı ettıgıne deger.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.