Şimdi Ara

X360'dan çıkan TV kablosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçinden çıkan kablo ile direk CRT TV'ye bağlayabiliyor muyuz ?

Eğer çıkmıyorsa CRT TV için bir kablo.Nedir bu kablonun adı ve nereden bulabiliriz ?

• Bende bunu merak ediyorum, sanırım bildiğimiz Composite bağlantı çıkıyor

Ancak benim asıl merak ettiğim içerisinden VGA kablosu çıkıyor mu? Sanırım onu ekstra' dan alıyoruz değil mi?
  • VGA çıkmıyor.Kutunun üzerinde HD li bir kablo ismi okudum.O yüzden merak ettim.
  • component kablo ve kompozit kablo çıkıyor
  • Bir arkadaşa sormuştum bu forumdan.Composite olmuyormuş bizim TV'ye (TV'nin özellikleri)

Scart ile bağla demişti.Acaba scart kablosunu ne kadara nereden bulabilirim Türkiye'de.Xbox 360 için özel heralde sıradan bir Scart kablosu ile olmuyordur.

Bir de TV'nin özelliklerinde baktıysanız

Görüntü sistemi:PAL/secam BG ve Scart'tan NTSC yayınları

Yazıyor.Yani TV hem PAL hem NTSC-U ve NTSC-J destekli mi demek oluyor ?
  • Arasina scart icin olan minik degistiricilerde var onlari kullan bosuna yeni kablo alma.
  • Elite versiyonda HDMI kablosu ve Component kablosu çıkıyor. HDMI çıkışını DVI'ya çevirerek (küçük bir fiş ile)
    LCD monitöre bağlayabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarist02

Arasina scart icin olan minik degistiricilerde var onlari kullan bosuna yeni kablo alma.

Sorduğum kişi senin dediğin tarzda yaparsam direk scart kablo ile aynı olmayacağını söylemişti belirterek.

Scart kablo alıp(nereden ne kadara alabilirim onu da öğrenemedim)Bağlayınca görüntünün yanında ses de oradan mı gidiyor yoksa ses için ayrı bir bağlantı mı yapılıyor?

Bu konuyu biraz açar mısınız?
  • içinden tek kablo çıkıyor. ama bu çıkan kabloda 4lü component var. Bunla hdtvlere bağlayarak hd görüntü alıyosun. Diğer kolunda ise kablonun 3lü giriş var. Sarı, Kırmızı, Beyaz. sarı görüntü, kırmızı beyaz ise ses. Bu tarafıylada normal tvlere bağlayabiliyosun.

Optik ses girişi var. Eğer optik ses çıkışı olan, dolby digital sound a sahip bi ses sistemin varsa bunla ses alabilirsinki gerçekten çok iyi ses veriyor. Ama optik kablo içinden çıkmıyor. Optik kablo teknosa filan tarzı yerlerde olması lazm nerde tam olarak satılıyor bilmiyorm ama ucuz kablo değil onu biliyorm.
  • İçinden compenent kablo ve scart aparatıyla beraber kompozit kablo çıkıyor.Aynı kabloda hepsi.7-8 tane kablo düşünün bir kabloda.XBOX 360'a giren kısımdan HDTV ya da TV kısmını seçip bağlayabiliyorsunuz kabloyu istediğiniz TV'ye....
  • Peki scart'tan bağlarsam o zaman ses nasıl oluyor.Bende harici bir hoparlör yok.TV'nin üzerindekilerden ses nasıl alacam scart ile bağlarsam.Otomatik olarak oradan mı geliyor ses.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

Peki scart'tan bağlarsam o zaman ses nasıl oluyor.Bende harici bir hoparlör yok.TV'nin üzerindekilerden ses nasıl alacam scart ile bağlarsam.Otomatik olarak oradan mı geliyor ses.

eğer crt tv ye takacksan rgb kablo al. gözle görülür fark var arada. ses de tvden geliyor bu arada
  • RGB , Scart aynı şey zaten.

Nereden ne kadara bulabilirim acaba ?
  • quote:

Peki scart'tan bağlarsam o zaman ses nasıl oluyor.Bende harici bir hoparlör yok.TV'nin üzerindekilerden ses nasıl alacam scart ile bağlarsam.Otomatik olarak oradan mı geliyor ses.

arkadaşım. Bak git tvnin arkasına bak. Orda sarı, kırmızı, beyaz giriş olcak.

SARI= GÖRÜNTÜ
    KIRMIZI VE BEYAZ= SES

eğer scart varsa

SARI, BEYAZ, KIRMIZI kabloları scarta ÇEVİRİCİ var. ONDAN alıcaksın zaten UCUZ birşey. ÖYLE direk scarttan bağlıycaksın. SCART zaten seste içerir. DIGITURK bağladığında ses yokmu da soruyosun? Biraz düşün sormadan önce.

AYRI hoparlörede ihtiyacın yok. tvden ses alırsın.
  • Arkadaşım ben Digitürk felan hiç kullanmadım ki.Bilmiyorum hiç TV'ye takılan cihazları.Hiç konsolum olmadı benim

Scart'a dönüştürücü almak istemiyorum üstte de belirttiğim gibi o zaman direk scarttan bağlamak ile aynı olmuyormuş kalite.Ben bi öğrenemedim şu scart'ın yaklaşık fiyatını.Bir de Xbxo360 için özel bir kablo mu yoksa sıradan bir kablo mu onu da bir belirtirseniz sevinirim.
  • quote:

Arkadaşım ben Digitürk felan hiç kullanmadım ki.Bilmiyorum hiç TV'ye takılan cihazları.Hiç konsolum olmadı benim

Scart'a dönüştürücü almak istemiyorum üstte de belirttiğim gibi o zaman direk scarttan bağlamak ile aynı olmuyormuş kalite.Ben bi öğrenemedim şu scart'ın yaklaşık fiyatını.Bir de Xbxo360 için özel bir kablo mu yoksa sıradan bir kablo mu onu da bir belirtirseniz sevinirim.

zaten normal tv de oynıyacağın için görüntü kalitesi yüksek olmıcaktır. Yani eğer lcd tv alıcak param yok diyosan. Birazdaha parabiriktir LCD monitör al.

Yada 40 milyona VGA kablosunu al. Aleti alıcağın yerde vardır muhtemelen alırsın ordan. Onla bilgisayar ekranına bağla orda oyna.

illa konsol tv de oynanıcak diye bişrey yok.

• İmac kullandığım için ekranını kullanamıyorum.Samsung monitör almayı düşünüyorum ama ileride alacam para biriktireceğim onun için.Bir süreliğine TV'de oynayacağım.Hem CRT TV'den LCD monitöre geçince sanki yeni almışsın gibi oluyormuşsun
  • scart dönüştürücü azalınca kalite düşmüyor ya. 30 ytl kabloya vermeye değecek kadar düşmüyor en azından
  • quote:

İmac kullandığım için ekranını kullanamıyorum.Samsung monitör almayı düşünüyorum ama ileride alacam para biriktireceğim onun için.Bir süreliğine TV'de oynayacağım.Hem CRT TV'den LCD monitöre geçince sanki yeni almışsın gibi oluyormuşsun

imacten memnunmusun?

masaüstü olan beyaz lcd imac mi kullanıyosun? yeni olanlardan? yoksa eski mi?

24" olan gerçekten süper. Geçengün alışveriş merkezinde yakından inceledim yarım saat. Youtube a filan girdim baktım kurcaladım biraz. Gerçekten çok hoş bilgisayar. Tasarımı filan çok iyi ama pek bişey yapılamıyor. İnternet, msn, müzik, video, film filan.

X360'dan çıkan TV kablosu

aletin en güzel yanı sadece bu lcdden oluşuyor olması. Bide klavye mouse. Başka hiçbirşeye gerek yok. Gerçekten çok şık ve kaliteli.

• core 2 duo 17" kullanıyorum.Memnunum.

Resmini koyduğunun 17" olanı yani.

XP'ye gerek bile kalmıyor her şeyi yapabiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lzooml -- 3 Haziran 2007; 23:17:48 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.