Şimdi Ara

X3 PLAYER sorunu ! ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
13.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün gece torrentten 3 film çektim, ( 2010, Avatar,Inglorious Basterds ) ancak 3ü de x3 player istedi, olmazsa çalışmayacağını yazıyor, ancak böyle bir player bulamadım ne yazık ki, aceba aramaya değer mi yoksa fake bir şey mi, para karşılığında satıyor sitesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ares

Buyrun burdan

• Denemedim mi sanıyorsunuz, eğer siz deneseydiniz çıkan ilk sitede böyle bir program yok, para kazanmak için yapılan bir şey diye yazdığını görürdünüz, ancak ben size var mı diye soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

Buyrun burdan

• Madem arattın google'da bütün forumlarda para tuazğı olduğunu direk film sil gitsin x3 player tuzaktır öyle bişey yoktur yazılarını görmedin mi arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Madem arattın google'da bütün forumlarda para tuazğı olduğunu direk film sil gitsin x3 player tuzaktır öyle bişey yoktur yazılarını görmedin mi arkadaş

Tek adam akıllı cevabı verdiğin için teşekkür ederim.

Gördüm tuzak vs. yazdığını, ancak 1,5gb'lık 3 tane film indirip, 3'ü de böyle çıkınca insan üzülüyor, hemen silmek moral bozuyor.

Neyse teşekkür ediyorum sadece size tekrar.
  • dosyaların uzantısı ney ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azap

quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Madem arattın google'da bütün forumlarda para tuazğı olduğunu direk film sil gitsin x3 player tuzaktır öyle bişey yoktur yazılarını görmedin mi arkadaş

Tek adam akıllı cevabı verdiğin için teşekkür ederim.

Gördüm tuzak vs. yazdığını, ancak 1,5gb'lık 3 tane film indirip, 3'ü de böyle çıkınca insan üzülüyor, hemen silmek moral bozuyor.

Neyse teşekkür ediyorum sadece size tekrar.

Eeee güvenilir olarak işaretlenenleri indiriceksin. Yada ünlü rip cilerin. axxo falan...

• @Cruise Control

Hepsi .avi

@dodi--

2012 2009.XviD.AC3-Rx

Inglorious Basterds (2009) DVDRip English XviD -FLAWL3SS

Bu adamlar da güvenilir diye biliyorum.
  • Torrent ile indirdin muhtemelen sanırım. Fake yani sahte dosya onlar , ripleyen ile alakası yok. Prestijli torrent sitelerini veya HTML upload sitelerini kullanın.
  • K-Lite Codec Pack var mı?
    Eğer yoksa indir içinde Media Player Classic de var.Öyle bi dene.
  • @wrigoo

Evet Torrentle indirdim, prestijli torrent sitesi bilmiyorum ki, yeni başladım torrent indirmeye bildiğim bir kaç tane var bedava olan, geri kalanları hep üyelik istiyor. Davetiye istiyor.

@Cruise Control

Bs player - Gom player - Win player - Clasic player, alayını denedim olmadı, siliyorum. Sizden ricam pm yoluyla torrent sitesi atmanız, bir hevesle yatmıştım, 4 filmden sadece bir tanesini izleyebilecem.
  • torrent reactor den indirdim yine x3player istiyor yazıyor. siteyle ya da yükleyenle alakalı değil bence tamamen duygusal.reklam paralarıyla alakalıdır.tavsiye ettiğiniz ya da problem yaşamadığınız film inderebileceğimiz siteleri paylaşabilir misiniz ?
  • torrentz den indire bilirsin fakat peers en üstekini indir onlarda problem olmuyo orta sıralardakileri indirdinmi onlarda bu olay yaşanıyo bide bitcomet programdan indir zaten %3-5 i indimi ön izleme veriyo oradan uyanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka10

**** den indire bilirsin fakat peers en üstekini indir onlarda problem olmuyo orta sıralardakileri indirdinmi onlarda bu olay yaşanıyo bide bitcomet programdan indir zaten %3-5 i indimi ön izleme veriyo oradan uyanırsın

3000 küsür seeder, 5000 küsür peer olanda bile çıktı x3 zımbırtısı. O da çözüm değil yani.
  • Vlc media playerı denedin mi?
  • gom playerida dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustaTheGamer

quote:

Orijinalden alıntı: anelka10

**** den indire bilirsin fakat peers en üstekini indir onlarda problem olmuyo orta sıralardakileri indirdinmi onlarda bu olay yaşanıyo bide bitcomet programdan indir zaten %3-5 i indimi ön izleme veriyo oradan uyanırsın

3000 küsür seeder, 5000 küsür peer olanda bile çıktı x3 zımbırtısı. O da çözüm değil yani.

2amunda ve TL de olmaz öyle şeyler.
  • Gom'u denedim zaten, onda da açılır açılmaz en başta x3 olmazsa açılmam arkadaş, uyarısı çıkıyor. Bir de nette okuduklarımı görünce sildim direk dosyayı, çöp kutusunda duruyor. TR'den indirmiştim dosyayı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.