Şimdi Ara

X2 3800+ ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

X2 3800 kullanan varsa oc değerlerini yazabilirmi acaba ? kaç mhz de stabil ve max kaç mhz görüyor ? 3200 yada 3500 almayı düşünüyordum ancak maddi durumu biraz kastırdım ve 3800X2 ye karar verdim sizce nasıl ?

• X2 3800 yerine
    Opteron 146 almanı öneririm
    Bunları iyi bir fan ile 2900Mhz günlük kullanırsın
  • ekran kartım agp8x olduğu için epox 9nda3+ NF3Ultra boardla birlikte kullanacağım ... birde sürekli alışveriş yaptığım bilgisayarcımda opteron işlemci bulabileceğimi zannetmiyorum ... ayrıca fiyatları ne civarda ?
  • Merhaba,

"birde sürekli alışveriş yaptığım bilgisayarcımda opteron işlemci bulabileceğimi zannetmiyorum"

Ayak alışkanlığı diye bir tabır vardır. Olabilir. Ancak, "X" fırının ekmeği, gramaj olarak "Y" ve "Z" fırının ekmeklerinden az ama ben alışmışım oradan alıyorum demeye benzemez, bu donanım seçimi.

X2 3800+ ve Opteron 146 kullanıcıların yorumu sizin için önemli olabilir. Bence görünen köy kılavuz istemiyor. Açık ara Opteron 146'yi önde gördüm ben forumlardan okuduğum kadarı ile.

İlla ki, çift çekirdek çift çekirdek diye tuturacaksanız; henüz 64bit'in şöyle gözle görülür elle tutulur, aman aman bir faydasını göremedim ben, kaldı ki çift çekirdekli işlemcilerin bize sağlayacağı faydaları görmek kim bilir ne kadar zaman alacak...

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalarabaci -- 6 Aralık 2005, 2:11:17 >

• Çift çekirdek ve opteron arasındaki seçim kullanılacak uygulamaya göre değişir. Oyunlarda opteron tartışılmaz bir üstünlük kurar ancak 3d tasarım, video editing gibi şeyler yapıyorsanız çift çekirdeğin yerini opteron yada fx serisinin doldurması neredeyse imkansız.

çalıştığım işyerinde mimar arkadaşın isteği üzerine bir adet 3800+ a sahip makina topladım anakart epox 9npa+ultra Zalman cnps 7700Cu ile günlük kullanım 10x250 MHz cpu ısısı en fazla 55 derece.

Kendi makinam imzamda yazıyor ama 3800+ ın yanında kıyas kabul etmeyecek kadar yavaş kalıyor.
  • ben bi tane o/c vereyim. cok basarili olmasada idare eder.

X2 3800+ ???
  • @komacan ben bir türlü 2500 mhz i geçemedim ... seninki e6 versionu bendeki e4 tabiki anakartlarında etkisi vardır ... bu e4ler hakkında bilgisi olan varmı acaba ... e6 lar dahamı iyi ?
  • yaw bende bi turlu 3 goremedim nie patlio bilmiorum. Su sogutmayla bastiorum ama. 2.9 dan sonra boot yapmio. Aslinda yapio gibi fake atio, windows dosyalari okunamiyor diyor, afedersiniz bi bok anlamadim yani . Takildim kaldim 2.9 barajina.
    Buyuk ihtimal anakarttan kaynaklaniyordur Cyberpunk. e4. e6 olayina yardimci olamicam sanirim. Yinede bi arastiririm
  • 1.65v dan sonra hava ile stabil değerlere ulaşmak zor işlemci saçmalamaya başlıyor 1.7 ile valid alabildim 4200 ile ama fazlası için soğutma şart rev e4
     X2 3800+ ???
  • cpu-z de DFI yazio, onu once gormemishtim.
    imzadan asus u gordum, asus la nasil okdr voltaj verdin diyecektim.
  • a8n32 ilede 1.76 v kadar çıkılabiliyor ama yukarısı yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.